Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet resimler silinmiyor edit kaldırıldığı için yüzünü karalayabilirsin

Ben zaten resim olarak ekleyemiyorum galiba eklenti olarak eklicem sanırım. Ztn yüzüm yok fotoda arkadan cekim ama yinede silmek istiyorum. Deneme tahtasinda bikac resim ekledim sildim galiba oluyor iyice ögrenip eklemek istiyorum. Hem herkez görmüş olur bnde uzama olmuşmu degisiklik varmı sizlerden yorum almış olurum.Yakın zamanda eklerim inşallahyerimseniben

yaklasik 3 bucuk saat beklettim her zamankinden daha fazla yikadim, ama hala kokuyu geciremedim. cok asiri metrelerce uzaktan duyulabilecek bir koku degil fakat herhangi bir sac tutamını aldıgımda hemen sacim bemiks kokuyor diyebiliyorum. boyle bir sorunu olan varmıydı?

Tabikide kokuyo ama rahatsız edici bi koku degil bence 3 kez yıkamaya gerek fln yok. Birazda psikolojik olarak her an kokuyor gibi geliyo takmamak lazım.

Foreversmile

gercekten farkediliyor baya uzamis 6. küre ragmen.. hem sinemakiyi hemde sarimsakli sampuanimi kullandin ? yoksa sadece sinemakiyimi?

ben suan sadece sarimsakli sampuani kullaniyorum...sinemakiyide 2 haftadir atlatiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…