Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Foreversmile

gercekten farkediliyor baya uzamis 6. küre ragmen.. hem sinemakiyi hemde sarimsakli sampuanimi kullandin ? yoksa sadece sinemakiyimi?

ben suan sadece sarimsakli sampuani kullaniyorum...sinemakiyide 2 haftadir atlatiyorum..

Tsk ederim öncelikleopuyorumnanaktanKüre ilk basladığım zamanlarda sarimsaklı sampuanlada sacimi yikiyodum 5 6 kere yıkadım kokudan rahatsız oldum biraktım. Kürü uyguladım sadece..

fotolarin boyu esitt olmamiss ama yinede 4 cmlik fark gördünmü sn gördüysen süper :lepi:

eet önce ben de tam anlamadım ama sonra koltualtı çizgini esas aldım kesin uzamış

ben pazar günü 5. yi yaptım. bugün de boya yaptım. mecbur ara vericem biraz. şuan için fazladan bi uzama yok gibi gözüküyo tam da anlayamıyorum.fisfisfis

Sanırım uzamıss cünkü herkes öyle diyor=)
bnde anlamıyorum anlamıyorum diyordum. Resim cekmek cok faydalı oluyor.

yağ bakımlarında saçları dökülenler yarım saat ya da bi saat bekletse yeterli olur benim dökülüyo malesef ve 30 dk ya da 45 dk bekletiyorum...etki eder gene

ya kizlarbilenler söyleye bilirmi bu sinameki otunu su kaynadiltan ocaktan aldiktan sonrami icine atiyoz yoksa direk suyla birliktemi kaynatiyoz.

rica ederimmm=)

ya bişi sorucam diyelim ben 1 hafta yaptım 2. hafta 2 gün yaptım 3. hafta yapmadım 4. hafta yaptım. boyle bisi olur mu? 3-4 ekim ozel bakım gunleride. daha cok etkili olur diye dusundum. yani 2 kez yapıp 1 hafta ara versek sorun cıkar mı?

Hm..Canım bn pek anlamam ama yinede cevaplamak istedim bnimde bir haftada iki kez yaptıgım oldu. Bide özel bakım günlerini kacırmadan yaptım. Bnce bi sorun cıkmaz.Daha sonra Topik sahibi arkadasimiz cevaplar cünkü o bizden daha bilgili

Son düzenleme:
kızlarrrr 3. sinemakimi yaptım kafamda şu anda hihoyyyt
ardından saçlarımın önlerine kızarana kadar sarımsak sürdümm... hihoyyyt
birazdanda mayalı süt içicemmm hihoyyyt
ayy bu kadar uğraşıyorum umarım şe yararrr :) foto çekmeyi unutmuştum bn bugün duştan sonra çekeiimm barimm..
ayy ya çook heycan yaptım bu kadar çaba sonucu uzamazsa ölim artık bn yanii :icecream:

Son düzenleme:
Foreversmile tatlım saçların gerçekten gayet güzel uzamış ve arkadaşların ddiği gibi kalınlaşmış görünüyorr..
ahh ahh darısı benimm başıma saçlaım çook ince telli de inş. benimde öle olur o kadar uğraşıyorummm karşılığını alsam pekk güzell olacak amaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…