Foreversmile
gercekten farkediliyor baya uzamis 6. küre ragmen.. hem sinemakiyi hemde sarimsakli sampuanimi kullandin ? yoksa sadece sinemakiyimi?
ben suan sadece sarimsakli sampuani kullaniyorum...sinemakiyide 2 haftadir atlatiyorum..
Gercekten uzamiss sanirimmhihoyyyt Böyle yorumları duyunca cok mutlu oluyorum tsk ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tskk ederimm..opuyorumnanaktancanım hem uzamıs hem kalınlasmıskaydirigubbakcemile5
gerçekten müthiş uzamış devam edicekmisin şimdi aramı verdin ??
fotolarin boyu esitt olmamiss ama yinede 4 cmlik fark gördünmü sn gördüysen süper :lepi:
eet önce ben de tam anlamadım ama sonra koltualtı çizgini esas aldım kesin uzamış
ben pazar günü 5. yi yaptım. bugün de boya yaptım. mecbur ara vericem biraz. şuan için fazladan bi uzama yok gibi gözüküyo tam da anlayamıyorum.fisfisfis
Sanırım uzamıss cünkü herkes öyle diyor=)
bnde anlamıyorum anlamıyorum diyordum. Resim cekmek cok faydalı oluyor.
yağ bakımlarında saçları dökülenler yarım saat ya da bi saat bekletse yeterli olurbenim dökülüyo malesef ve 30 dk ya da 45 dk bekletiyorum...etki eder gene
ya kizlarbilenler söyleye bilirmi bu sinameki otunu su kaynadiltan ocaktan aldiktan sonrami icine atiyoz yoksa direk suyla birliktemi kaynatiyoz.
foreversmile
saçların uzamış gerçekten müthişsin darısı başımıza..
rica ederimmm=)
ya bişi sorucam diyelim ben 1 hafta yaptım 2. hafta 2 gün yaptım 3. hafta yapmadım 4. hafta yaptım. boyle bisi olur mu? 3-4 ekim ozel bakım gunleride. daha cok etkili olur diye dusundum. yani 2 kez yapıp 1 hafta ara versek sorun cıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?