Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Tsk ederim cnm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan İnsallah faydasini görürsün :Saruboceq::Saruboceq:

mrb kıslar bende 2 gündür bu topice geliyorum.bugün başladım ama birşey soracağım.benim saçlarım sarı renginde bir gariplik olmaz inş. dip boyası yaptırmıştım yarım santim uzamıştı.bugünde küre başladım.ne dersiniz renginde bir gariplik olur mu???

Evt cnm oluyormuş. Normal sacin rengine bisey yapmıyormuş ama boyali saclarda rengi fln akıtıyomuş

Başladım artık canımcım yapacak birşey yok.devam edeyim bari dimi.saçlarımı yıkadıktan sonra sonucu yazarım mutlaka fikir olur arkadaşlara..

Sn bilirsin cnm. Sonuçları bildirirsin sonraopuyorumnanaktan

çok az kurutabildim saçımı ama renginde şuan için bir gariplik gözükmüyor.birşey fark edersem yazarım yarın.hepinize iyi akşamlar..

kızlar bende bu karışımın hazırını eczaneden aldım..3 kez daha saçıma uyguladım .sonuç için sabırsızlanıyorum

ya kızlar benim saçalrım zaten gür ve kabarık orta telli bu karışım daha çok mu gürleştiriyor eğer öyleyse ben bırakayım :S

şeker uzatıyo die biliyom be..gürleştirir mi bilemem. ama öyleyse benim açımdan süper olur

ya ben 6. kez yaotım ama normal uzama hızından daha hızlı bi fark göremedim henüz. 3 kez daha yapıp ara vericem. o verilen arada uzadığını söyleyen arkadaşlar var ben de umudumu oraya saklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…