Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Saça çok sürüldüğünde saç kolay yıpranıyormuş ama öle duydum. Sonra bunun arıtmasıda var ama şampuanlar kullanıyoruz ne kadar bitkisel şampuanlar kullansakda içlerinde kimyasal maddeler var

ben de onu diyorum ya yağı yarıyarıya azaltmak daha mantıklı böylece saçtan daha kolay arındırbiliriz. aynı miktarda yağı 1 saat de bekletsek 3 saat de bekletsek çok bişi farketmez kanımcafisfisfis

evet karısımlar ne kadar cok durursa sacta o kadar zor arınıyorlar
sarımsaklı hele kı
ben bemıks yerıne bepnathne koymustum yumusacık olmustu

günaydın arkadaşlar.bende dün başladım bu küre ama 1,5 saat bekletebildim.acaba diyorum bugün yine yapıp normal süresi olan4-5 saat bekletsem mi yoksa haftaya mı yapsam.

bemiks yerine bepanthen kullan.sarımsaklı şampuana da hiç bulaşma lmaz: o zaman gürleşmez

bepanthen de aynı işi görürmü off 4 tane bemiks ampül kldı ne ypçm bn şimdi onları önce onlrı btrp bepantheni sonramı kullnsam ? sarımsaklı şampuana hiç bulaşmadım ztn

bepanthen de aynı işi görürmü off 4 tane bemiks ampül kldı ne ypçm bn şimdi onları önce onlrı btrp bepantheni sonramı kullnsam ? sarımsaklı şampuana hiç bulaşmadım ztn

canım aslında burda bana pek iş düşmez ama söyliyim dedim.

gürleşme işinden anlamam ama;

bemiks ile bephantene'in gorevleri farklıdır. bephantene onarıcıdır, bemiks ise B vitaminidir, saça iyi gelir. yani esas formül bemiksle.a.s fakat tercih senin. bu arada bemiks kokar, bephantene kokmaz... ornegin doro bephantene ile uzatmış saçlarını, onda etkili olmuş.zemuszemus istersen bu bemiksleri bir bitir, sonra bephantene'e geç...yerimseniben

umarım etkili olur. ayrıca inanıyor musun bilmiyorum ama; http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html bu linke bir bak derim. 3-4 ekim saç bakımı için ideal günler. ben de ilk sinamekimi yaptım, her pazartesileri yapıyorum, 4 ekimde tekrar yapıcam.

canım zaten bi anda acaip bi gürleşme olmıcana göre önce bemiksleri bitir bi daha ki sefere bepanthen alırsın. tabi yine sen bilirsin

bende gebece ve kırıntının gliserin yağı var ikisinin üstünde de bitkisel ya da hayvansal diye yazmıyor. az önce başka bir sitede okudum; sadece üretici firmadan öğrenebiliceğimizi yazmışlar. ne derece doğru bilememCADIARZU

bugün bende aktara sordum karden markaydı bitkisel mi dedim evt dedi ama üstünde yazmıyodu üstünde yazmaz dedi ben de emin olamadım almadım:uhm:

benımde çok geç uzayan müşterilerim war.we röfleli saçları.bu karışımı haftada 1 uygulasalar.bu kadar yararlı olurmu?zarar wermez degilmi? kimileri saçlarda dökulme oldugunu yazmıştı.?

benımde çok geç uzayan müşterilerim war.we röfleli saçları.bu karışımı haftada 1 uygulasalar.bu kadar yararlı olurmu?zarar wermez degilmi? kimileri saçlarda dökulme oldugunu yazmıştı.?

bi kere herkeste göstereceği etki farklıdır.
her bakım her saça iyi gelmez...
ilk önce kendiniz de deneyebilirsiniz?

soruma cevap verenlere teşekkür ederim sağ oğlun ozmn önce elimdeki bemiksleri bitircem ondan sonra bepanthen kullanıcm bnde her pazrtesileri ypıyorum bu pzartesi 2 . kürümü yapçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…