saçta çok kalmasıyla ilgili değil bence çok sürmekle alakalı.
Saça çok sürüldüğünde saç kolay yıpranıyormuş ama öle duydum. Sonra bunun arıtmasıda var ama şampuanlar kullanıyoruz ne kadar bitkisel şampuanlar kullansakda içlerinde kimyasal maddeler var
biri soruma cevap verse :S
Suyla beraber kaynatıyoruz:içelim:
çok tşkrlr cvp için.Yok cnm hiç gerek yok haftaya yaparsın
bemiks yerine bepanthen kullan.sarımsaklı şampuana da hiç bulaşmalmaz: o zaman gürleşmez
bepanthen de aynı işi görürmü off 4 tane bemiks ampül kldı ne ypçm bn şimdi onları önce onlrı btrp bepantheni sonramı kullnsam ? sarımsaklı şampuana hiç bulaşmadım ztn
bepanthen de aynı işi görürmü off 4 tane bemiks ampül kldı ne ypçm bn şimdi onları önce onlrı btrp bepantheni sonramı kullnsam ? sarımsaklı şampuana hiç bulaşmadım ztn
Sonunda gliserinden beklediğim sonuçları alıyorum :teytey:
Sonunda gliserinden beklediğim sonuçları alıyorum :teytey:
bende gebece ve kırıntının gliserin yağı var ikisinin üstünde de bitkisel ya da hayvansal diye yazmıyor. az önce başka bir sitede okudum; sadece üretici firmadan öğrenebiliceğimizi yazmışlar. ne derece doğru bilememCADIARZU
benımde çok geç uzayan müşterilerim war.we röfleli saçları.bu karışımı haftada 1 uygulasalar.bu kadar yararlı olurmu?zarar wermez degilmi? kimileri saçlarda dökulme oldugunu yazmıştı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?