allah allah benim hiç kokmuyor ki ben fazla arıtamadığım halde:S acaba siz çokmu sürüyorsunuz
işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook
canım herkes 8 kez falan yapıyor sonra ara veriyor ve cogu kisinin o arada uzuyor, umidini kesme... hem sacların saglıklı hale geldigi zaman hızlı uzamaya baslar...:bbo:
bende 3 ay boyunca düzenli olarak her hafta ayni gün yaptim ama bi uzama farketmedim... acaba cok üst üste yaptigim icin bi etki alamadim..belki bende 8 hafta sonra ara verseydim uzicakti.... olabilirmi acaba?
bende 3 ay boyunca düzenli olarak her hafta ayni gün yaptim ama bi uzama farketmedim... acaba cok üst üste yaptigim icin bi etki alamadim..belki bende 8 hafta sonra ara verseydim uzicakti.... olabilirmi acaba?
ve arkadaslar sormak ıstedıgım bır sey daha 8 hafta sonunda ara verecegım ya ne kadar bır ara vermelıyım?
tesekkurler lınk de baya yararlı oldu
tatlım sinameki bi süre sonra bağımlılık yapıyo yani faydası olmaktan çok zararı oluyo belki sennkiide bu yzden uzamamıştır bn 6 kez yaptım 3 hafta ara verdm ne olur ne olmaz dye
rica ederimvereliniortak
uzadı mı?
selamlar arkadaşlar..bu topikte yeniyim..ben de ince telli ve çok dökülen cansız saçlarımdan muzdaribimmafoldumben
2 haftadır zeytinyağı yumurta sarısı ve sarmısak maskesi yapıorum..kokusunu alsın ve parlsın die de karanfilli suyla duruluorum saçlarımı...mis gibi kokutuyor tavsiye ediyorum..ayrıca dün diğer topiklerde sarmısak kokusunu nasıl yok edeciğimi de öğrendim::1 cezve süt içinde sarmısakları 5 dk kaynatmak yeterli imiş..ender saracın tarifiymiş...sarmısaklı şampuanımı böyle yapıcam..sizin uyguladığınız kürüde yapıcam..sormak istediğim bu küre başlayınca zeytinyağı yumurta maskesini bırakayım mı??
birde eşimin saçlarında aşırı kepek var..şakak kısımları yara içinde..doktorlar medikal şampuan verdi ama kar etmiyor..bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..şimdiden çok teşekkürler.buyrunnnnnnnnna.s.
umarım faydası olur: sarmısakları zeytinyağında 1 hafta bekletiyorum..saçına göre miktarı sen belirlersin..biraz zeytinyağı 1 tane yumurta sarısı karıştırıp saç diplerime ve uçlarına sürüp 1 saat bekletiyorum..bebe ve ya ısırganotlu şampuanla yıkıyorum..en son karanfilli suyla duruluyorum..
çok bi mucize beklemiyorum yaa..varolanlar kalsın ve güçlensin yeter...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?