Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook

bemiks'e son...
4 tane var ama bırakıyorum sanırım.
pazartesiden bu yana sacım hala kokuyor, oysaki yagı cıkardıgımdan emindim...
hatta sinamekiyi bırakabilirim bile. katı meyve sıkacağıyla turbu(turp), ıspanağı ve havucu sıkıcam, posasını atıcam ve suyunu içicem. cok yararlıymış bunlar. zaten turbu hatırlarsınız, saça uygulamak yerine içicem bende. ayrıca ekmek yememe dikkat edicem, cok faydali, sonra sabah-aksam sut icicem. eskiden sadece aksam iciyordum. ayrıca her gun 1 dis sarımsak yutucam. boyle birkaç degisiklik yapıcam. bunlar sadece sacımı etkilemiyor, vucuduma da saglıklı seyler... bakalım hayırlısı:uhm:

işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook

canım herkes 8 kez falan yapıyor sonra ara veriyor ve cogu kisinin o arada uzuyor, umidini kesme... hem sacların saglıklı hale geldigi zaman hızlı uzamaya baslar...:bbo:

canım herkes 8 kez falan yapıyor sonra ara veriyor ve cogu kisinin o arada uzuyor, umidini kesme... hem sacların saglıklı hale geldigi zaman hızlı uzamaya baslar...:bbo:

bende 3 ay boyunca düzenli olarak her hafta ayni gün yaptim ama bi uzama farketmedim... acaba cok üst üste yaptigim icin bi etki alamadim..belki bende 8 hafta sonra ara verseydim uzicakti.... olabilirmi acaba?

bende 3 ay boyunca düzenli olarak her hafta ayni gün yaptim ama bi uzama farketmedim... acaba cok üst üste yaptigim icin bi etki alamadim..belki bende 8 hafta sonra ara verseydim uzicakti.... olabilirmi acaba?

genellikle o verilen arada uzuyor saçlar...
belki senin saçına da iyi gelmemiş olabilir canım. kontes geldiğinde bir sorabilirsin, ya da doroya.malesef bu konuda pek ayrıntılı bilgim yok.:uhm:

hemen birşey daha ekliyim;

saç için ağızdan alınan şeyler daha önemlidir...

evde katı meyve sıkacagı varsa ıspanagı, havucu sıkabilirsin. bunların suyu hem sacına hem sana iyi gelir. sonra turp olabilir, kırmızı pancar vs..

ıyı madem ben de 8ı tamamlayıp bekleyım.benım saclarım yavas uzuyor yanı tabıkı uzadı ama kür ıle daha az zamanda daha cok uzamasını beklıyordum uzadı ama normal hızında... foto cekmıstım kure baslamadan once bulabılırsem onu ve yenı halını koyarım bır de sız soyleyın bakalım

ayrıca benım saclarım hıc yogun yogun kokmuyor banyodan sonra cok ınce bır koku oluyormus evdekıler oyle dıyor ama ben farketmıyorum acıkcası cok dıkkat cekmıyor

pantene'ın dogal sentez serısını kullanmaya basladım cok tatlı bır kokusu var bu da bemıksın kokusunu bastırıyor bence...

tatlım sinameki bi süre sonra bağımlılık yapıyo yani faydası olmaktan çok zararı oluyo belki sennkiide bu yzden uzamamıştır bn 6 kez yaptım 3 hafta ara verdm ne olur ne olmaz dye

rica ederimvereliniortak

uzadı mı?

selamlar arkadaşlar..bu topikte yeniyim..ben de ince telli ve çok dökülen cansız saçlarımdan muzdaribimmafoldumben
2 haftadır zeytinyağı yumurta sarısı ve sarmısak maskesi yapıorum..kokusunu alsın ve parlsın die de karanfilli suyla duruluorum saçlarımı...mis gibi kokutuyor tavsiye ediyorum..ayrıca dün diğer topiklerde sarmısak kokusunu nasıl yok edeciğimi de öğrendim::1 cezve süt içinde sarmısakları 5 dk kaynatmak yeterli imiş..ender saracın tarifiymiş...sarmısaklı şampuanımı böyle yapıcam..sizin uyguladığınız kürüde yapıcam..sormak istediğim bu küre başlayınca zeytinyağı yumurta maskesini bırakayım mı??
birde eşimin saçlarında aşırı kepek var..şakak kısımları yara içinde..doktorlar medikal şampuan verdi ama kar etmiyor..bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..şimdiden çok teşekkürler.buyrunnnnnnnnna.s.

Benimde saclarım cok ince telli ve dökülüyor. Bi tanıdıgım banada zeytinyağı yumurta ikilisini kullanmamı önerdi. Nasıl kullanıyorsun biraz yardımcı olurmusun bnde kullanmayı düsünüyorum.

umarım faydası olur: sarmısakları zeytinyağında 1 hafta bekletiyorum..saçına göre miktarı sen belirlersin..biraz zeytinyağı 1 tane yumurta sarısı karıştırıp saç diplerime ve uçlarına sürüp 1 saat bekletiyorum..bebe ve ya ısırganotlu şampuanla yıkıyorum..en son karanfilli suyla duruluyorum..

çok bi mucize beklemiyorum yaa..varolanlar kalsın ve güçlensin yeter...:Saruboceq:

Son düzenleme:

Tskk ederim cvp verdiğin icin opuyorumnanaktan
Banada bi tanıdıgım zeytinyagının icine bir yumurta kır karıstır sacina iyice yedir haftada bir kez uygula demişti. O çok faydasini görmüş ipince olan sacları kalınlaşmış. Bende gördüm gayet saglıklı sacları vardii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…