Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

önemli değil canım..inşallah sağlıklı ve de canlı saçlarımız olur..şu sinemaki yi de alıp biran önce başlamak istiyorum..sonuçları paylaşırız...kolay gelsin herkesea.s.

Albümüme bak cnm farkı görürsün bna baya bi faydası oldu ama bn yazın turp yapmıştım ayrıca şampuanımın içinde şamterebnti var bunların bi faydası oldumu blmiorum

ooo evet canım baya bi uzamış, darısı başımıza...
ben de şampuanıma bal ve badem yağı koyucam. çamterebenti koyamam çünkü saçları kurutuyor, benimkiler zaten hafif kuru.

bakalım; saç için sağlıklı besinlerin her gün suyunu içicem. birazdan ıspanak, brokoli, kırmızı pancar ve havucun suyunu sıkıcam:teytey:

ayrıca sinamekiyi yapıcam bugun 2. kez.

umarım boşa çaba harcamamış olurum ve karşılıgını alırım:Saruboceq:

saglikli besinlerin suyunu sikmasak öyle yesek olmazmi :)), olur diye düsünüyorum bende aleti yok cünküüüü

saglikli besinlerin suyunu sikmasak öyle yesek olmazmi :)), olur diye düsünüyorum bende aleti yok cünküüüü

ilk önce merhaba diyoruma.s.

aletin olmayabilir, ben de yeni aldım zatena.s şöyle bir durum var canım, diyelim ıspanak; saça çok çok faydalı. ıspanagı pişirip yiyoruz. ama suyunu sıkarken çiğ olarak sıkıyoruz. uzmanlar da çiğ olunca daha faydalı oldugu gorusundeler. ama pişirip normal olarak yesen olmaz mı, olur. bir de ben sebzeleri hic sevmedigimden boyle bir yola basvurdum, sart degil. :lepi:

dipnot : herseye ragmen bence agızdan alınan besinler dısardan uygulanan bakım kurlerinden daha faydalıdır.

aynen katiliyorum simdi sana :)) benimde bi alet almam gerekiyor artik ozaman sartttt oldu :))) ben normaldede sebze yemeklerinede bayilirimmmmm..ispanak olsun brokoli olsun :)

Aminn hiç anlamadan uzuyolar ztn cnm bende böyleydim ama şmdi gören herkes soruyo en az 10 kşiye yazmışmdır bu tarifi

aynen katiliyorum simdi sana :)) benimde bi alet almam gerekiyor artik ozaman sartttt oldu :))) ben normaldede sebze yemeklerinede bayilirimmmmm..ispanak olsun brokoli olsun :)

sen benden daha sanslısın o zaman.a.s cok da gerek yok boyle bi durumda alete. badem, ceviz,kaju,yer fıstığı ve bol bol meyve. veee tabiki herşeyin başı havuç. bunlar sana yeter de artar bence. istersen artı olarak dışardan birkaç birşey ekleyebilirsin. mesela ben dedigim gibi sampuanıma bal, badem yağı vs. eklicem. sonra sinamekiyi yaptım bugun 2. kez. ayrıca sarımsaklı yoğurt ye her gün. iyi gelir, kesinlikle. tabi yoğurtla sarımsagı ayrı ayrı da yiyebilirsin ama ben sarımsaklı yogurt hastası oldugumdan bu sekilde yemeyi tercih ettim. unutmadan. soyle de yapabilirsin kontesin dedigi gibi. sampuanına sarımsak koyarsın, yemene gerek kalmaz ama yine agızdan alma taraftarı olan ben yemenin daha iyi bir yol olacagını düsünüyorum. kolay gelsin sac hayatında basarılar sana:)))

kızlarrrr bu arada nolur cevap verinn.
saclarım hep yumusacık oluyor sinameki yaptıktan sonra ama feci dökülüyor. eskiden normal dökülürdü; şimdi baya bi döküldü. nedeeen ?senağlama bırakmalı mıyım kürü? ne yapıyım bilemedim, baska böyle olan var mı?

Merhaba.. akannehir saçlar süper uzamış eğer gerçek anlamda bu kadar etkiliyse kesinlikle bende uygulamak isterim saçlarıma ama benim korkum sarımsak tüy çoğaltıyor böyle bir durumda saçlarım uzarken vucudumdaki tüylerim çoğalmasın bu konuda bana cevap yazarsanız sevinirim...
şimdiden teşekkürler.. zemuszemus

Son düzenleme:

sorun bende mi, sinamekide mi? saclarıma yaradı sanmıstım cunku her surdugumde yumusacık yapıyor, ama bu kadar dokmesinin nedeni nee? bir cevap lütfenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…