Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

arkadaşlar bir sorum olucak ben 2. sini yaptım şuan kafamda daha yıkamadım bekliyorum her pazartesi yapıyorum bunun dışında 3-4 gün sonra hint zeytin yağı susam ve badem yağı bakımınıda yapsam bir zararı olurmu saça nedersiniz yani haftada 2 kere bakım yapmış olucam biri sinameki diğeri yağ bakımı ?? bir bilgisi olan varsa sorumu cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
Rica ederim tatlım :teselli:

Bu arada bepanthene mi kullanyorsun bemixmi.?

bemix canım.

yapmaman daha iyi. sinameki işini bitir, sonra başla bence..

slm ben bı cok sayfayı okudum.. o kürün saça kolayca nasıl sürülecegını anlatmamışsınız.. varmıdır onu saçımıza kolay akıtmadan sürmenın bı yolu? fısfıslı şişelere mi koyuyorsunuz napıyonuz? fisfisfis

kızlar şuan bakım maskesi saçımda internete takılınca 4 saat belkide 5 oldu unuttum bitlenmem dimi

ben fısfıslı şişe kullanmıyorum... eldiven tak eline akıttır sonra da diplerine yedir. ya da başka birine yaptır.

En iyisi fısfıslı sise hem rahat hem pratik.. Baska türlü beceremedim bn en rahatı fısfıslı sise yoksa enseye fln akıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…