fısfıslı şişeni nerden buldun diye sorsam ?:kedi:
Hani fısfıslı sac spreyleri fln oluyo ya biten fln varsa kullanabilirsin.
camsil olurmu kikaydirigubbakcemile3:roflol:
fısfıslı şişeni nerden buldun diye sorsam ?:kedi:
ayy kızlar ağlamak istiyorumm..
geçen zeytnyağı yaptım aşırı döktü o kadar moralim bozuldu ki anlatamm..
tutam tutam saç geldi elime hem sürerken hem yıkarkenn..
buğünd sinemakiyi yaptım oda döktü normalde dökmezdi o mevsimsel mi ne anlamadım ki yha çok üzüldüm.. :1no2:
bakalım şu anda kafamda yıkıycam birazdan çok dökülmez umarım yhaaa.. :Saruboceq: :Saruboceq:
Benimde saçlar cok dökülüyobilmiyorumkismile
Yaglı bakımlardan sonra biraz daha artıyo yıkarken tararken saclarımla oynarken vs. elime geliyor hep ..
Ama dikkatimi çekti saç dökülmesi şu sıralar herkezde var.. Herkez saç dökülmesinden şikayetci mevsimsel bence.
Doktora gittim ketoral sampuan verdi onu kullanıyorum bn şuan dökülme azaldi gibi..
Bende zeytinyaglı bakım yapmaya baslıcaktım sac dökülmem tamamen azalsın öyle baslamayı düsünüyorum.
Bence sende sadece sinemakiye devam et digerini bırak. Sac sorunlarından kurtul sonra devam edersin..boshayallersmileboshayallersmile
kızlar zeytinyağlı yumurtalı bakımı 3.uygulayışım...yarı yarıya azaldı dökülme..sabahları kalktığımda yastığım saçla dolardı..artık 3-5 tel var sadece..zemuszemus
bide şu sinemakiye başlasam inşallah tamamen kurtulurum bu dertten..hepimiz kurtuluruz inşallahhh:Saruboceq:
Benimde saçlar cok dökülüyobilmiyorumkismile
Yaglı bakımlardan sonra biraz daha artıyo yıkarken tararken saclarımla oynarken vs. elime geliyor hep ..
Ama dikkatimi çekti saç dökülmesi şu sıralar herkezde var.. Herkez saç dökülmesinden şikayetci mevsimsel bence.
Doktora gittim ketoral sampuan verdi onu kullanıyorum bn şuan dökülme azaldi gibi..
Bende zeytinyaglı bakım yapmaya baslıcaktım sac dökülmem tamamen azalsın öyle baslamayı düsünüyorum.
Bence sende sadece sinemakiye devam et digerini bırak. Sac sorunlarından kurtul sonra devam edersin..boshayallersmileboshayallersmile
öle yapcam zaten canm zeytmyağına töövvbbee.. ama sinemakimin içinede bn badem yağım olmadığı için z.yağı katıyordum artk badem yağı almanın zamanı geldi o zamn.. :))
akşam yıkarkende çok döküldü o hiççççç dökülmeyen canım saçlarım çok üzüldümm..
yoksa saçlarım beni cezalandırıyomu 'benmle bu kadar oynamanın cezası bu alsana' falan diyealsanaalsanasmile
herkes kendine göre bişiler yapıyor ben mesela 2-3 saat bekletiyorum, badem yağını bir ya da iki kapak koyuyorum, bemik, bademyağı, sinamekiye ek olarak bepanthen ve evigen koyuyorum...
canım uzama oldu mu bu formulle sacında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?