Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayy kızlar ağlamak istiyorumm..
geçen zeytnyağı yaptım aşırı döktü o kadar moralim bozuldu ki anlatamm..
tutam tutam saç geldi elime hem sürerken hem yıkarkenn..
buğünd sinemakiyi yaptım oda döktü normalde dökmezdi o mevsimsel mi ne anlamadım ki yha çok üzüldüm.. :1no2:
bakalım şu anda kafamda yıkıycam birazdan çok dökülmez umarım yhaaa.. :Saruboceq: :Saruboceq:

Benimde saçlar cok dökülüyobilmiyorumkismile
Yaglı bakımlardan sonra biraz daha artıyo yıkarken tararken saclarımla oynarken vs. elime geliyor hep ..
Ama dikkatimi çekti saç dökülmesi şu sıralar herkezde var.. Herkez saç dökülmesinden şikayetci mevsimsel bence.
Doktora gittim ketoral sampuan verdi onu kullanıyorum bn şuan dökülme azaldi gibi..
Bende zeytinyaglı bakım yapmaya baslıcaktım sac dökülmem tamamen azalsın öyle baslamayı düsünüyorum.
Bence sende sadece sinemakiye devam et digerini bırak. Sac sorunlarından kurtul sonra devam edersin..boshayallersmileboshayallersmile

kızlar zeytinyağlı yumurtalı bakımı 3.uygulayışım...yarı yarıya azaldı dökülme..sabahları kalktığımda yastığım saçla dolardı..artık 3-5 tel var sadece..zemuszemus
bide şu sinemakiye başlasam inşallah tamamen kurtulurum bu dertten..hepimiz kurtuluruz inşallahhh:Saruboceq:

Ay ne güzel yaa boshayallersmile
Acaba bende mi başlasam zeytinyaglı bakıma bilmiyorumkismile
Sen yumurtayı nasıl katıyorsun zeytinyagına sarısınımı beyazını mı yada hepsini ??

öle yapcam zaten canm zeytmyağına töövvbbee.. ama sinemakimin içinede bn badem yağım olmadığı için z.yağı katıyordum artk badem yağı almanın zamanı geldi o zamn.. :))
akşam yıkarkende çok döküldü o hiççççç dökülmeyen canım saçlarım çok üzüldümm..
yoksa saçlarım beni cezalandırıyomu 'benmle bu kadar oynamanın cezası bu alsana' falan diyealsanaalsanasmile

Pfffboshayallersmile
Ama zeytinyagıı saça cok faydalıymışşş
Demekki herkezde aynı etkiyi yapmıyorr

Son düzenleme:
dökülmeniz oluyosa küre koyduğunuz yağ miktarını biraz azaltın derim ben

azalttım aslında bu yapışımda önceden 3 kere daha yaptım hemde bundan daha fazla z.yağı katarak ama dökmedi bu sefer azaltmama rağmn döktü..
olsn yha sonnda işe yarar yani döküldüğüne değer umarımm
mevsimsel diye düşünüyorum artk bnde.
çünkü normelde hiç dölülmez saçlarım...

peki bişey sorucam siz 4 5 saat bekletin demişsiniz bense baska bi yerde 1 saat bekletin en fazla die duydum ayrıcada bir yemek kasıgı diil bir tatlı kasıgı badem yagı diodu hangisi uygulasam sasırdım dogrusu bumu yoksa digerimiohaoldumsmile

herkes kendine göre bişiler yapıyor ben mesela 2-3 saat bekletiyorum, badem yağını bir ya da iki kapak koyuyorum, bemik, bademyağı, sinamekiye ek olarak bepanthen ve evigen koyuyorum...

konteeeeeess yeni fotolar eklemissin harikasiiinn:asigim:
bu arada balim nerelerdesin yaaaa merak ettim ne makyaj nede bugün ne giydine ugramiyosun artik
bilmiyorumkismile

kızlar bende pazar gunu 8.sinamekı kürümü yapcam ama kararsızım cunku 5 6 ve 7.kurlerımı ozellıkle sac bakım tarıhlerınde yaptım ama 5. ve 7. kürde acayıp sacım dokuldu bu gunlerde daha cok bakım olur dıye dusunmustum ben.ve sadece o ıkı gun yagdan sonra yıkarken oldu dıger gunler dokulmuyordu ama dun saclarımı yıkadıgımda yıne dokuldu cok degıldı ama sankı bole bı tutam yolmussun gb geldı elıme yıkarken cok uzuldum ama dıyorum cok mu yordum saclarımı daha yapmasammı mevsımsel dıyorlar ama oyle de olsa her yıkamam da devamlı dokulme olması gerekmezmıydı cok uzun yazdım kızlar ama cıdden uzgunum tam da uzadı dıye sevınırkenbenneyaptımkimafoldumben

canım uzama oldu mu bu formulle sacında

canım ben 5 kere yapıp ara vermek zorunda kaldım. fazladan bi uzama görmedim. genelde ara verdikleri dönemde uzama görmüşler diğer arkadaşlar ama ben onu da göremedim malesef. (bu 5 kere yapmış olmamdan kaynaklanabilir bilemiyorum) ama saçıma çok güzel bi bakım oldu sırf o yüzden bile devam edilebilicek bi kür. tavsiye ederim opuyorumnanaktan
bu pazar gene başlıcam bu sefer ara vermeden 8 hafta yapıcam bakalım o zaman nası olucakCADIARZU

ben 5.uygulamamı yaptım ayın 9 unda başladım 1 ay olcak bayagı dipim geldi resmini çektim bakın :) bence uzadı bayagı dip boyamı yeni yaptırmıştım 1 ayda bu kadar oldu.yapmaya devam edecegim yılmak yok delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…