ama benim dibim 2-3 ayda gelirdi saclarım hiç uzamıyor benim o yüzden buna bile cok seviniyorum
8 kere yaptıktan sonra ara mı vermek gerekiyormuş? Ne kadar ara verilmeli?
ya bu sinemakiyi su ile kaynatıyoruz ya su yerine elma sirkesi ile kaynatsak daha iyi souç almazmıyız sonuçta elma sirkeside saça iyi geliyor diye duydum?
Dün akşam yapamdım yine kürümü yaa... Pazar günü kesin yapmam gerek geçen hafta ara vermiştim çünkü.. Ve duş sonrası gliserini tavsiye ediyorum kızlar..Ben sadece gliserin kullanıyorum ve saçlarım güzel yumuşadı kurulukları gitti eskisi gibi değill :dance:
ya kızlar bnde şu gliserini yapmak istiyorum şu zamana kadar hiç ilgilenmemiştim ama kullanmam gerekicek galiba. saç uçlarım çok kuru çünkü uçları beyaz beyaz falan ii gelir mi sizce..??
bide bütn malzemeleri aktardan mı alıyoruz napıyoruz.. siz nasıl kullanıyosunuz nasıl etkiler aldınız onu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.. ?? a.s.
cnm aktardan aldım ben glıserın yagı saclarım ıslakken uclara suruyorum(benım uclar cok kırık ve kuruydu cunku)surdugum yerlerı tarıyorum esıt sekılde dagılsın dıye sonra kendı halıne bırakıyorum.kurudugunda yumusacık oluyo farkı mutlaka goreceksın ama sakın kuru saca surme daha cok kurutuyormus cunku glıserın suda cozunuyormus dustan cıktıktan sonra kuru yerlerıne surmen yeterlıbayanssulusmilezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?