Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ama bu zaten 1 cm falan diil mi? 1 ayda 1 cm uzaması normal zaten. ben mi yanlış görüyorumfisfisfis

ama benim dibim 2-3 ayda gelirdi saclarım hiç uzamıyor benim o yüzden buna bile cok seviniyorum

Kızlarr bi sorum olcakkbilmiyorumkismile
Ben sinemakili kürü en son 3 ekimde yaptım
Özel bakım günlerine denk getirmek icin ayın 8inde yapsam sorun olmaz sanırım
Zaten bu kürden sonra ara vericem sekizinci kürümü yapmayı düsünüyorum birazdan

kışın nası yapıcaz bu kürü onu düşünüyorum sürekli hasta gezerim ben artık

benimde saçlarım çok yıprandı ve çok kısaldı bende yapıcam bakalım bu bakımı inşallah işe yarar

benimde bu kürü acilen yapmam lazım sadece ilk sayfadakileri yapsak olur mu kızlar ? baska eklenen bişi varmı sonradan

yok canım bildiğim kadarıyla en önmlileri olar zaten sen onları yap mutlaka bi sonuca ulaşırsın.
işe yarayan çok arkadaş var çünkü...

Dün akşam yapamdım yine kürümü yaa... Pazar günü kesin yapmam gerek geçen hafta ara vermiştim çünkü.. Ve duş sonrası gliserini tavsiye ediyorum kızlar..Ben sadece gliserin kullanıyorum ve saçlarım güzel yumuşadı kurulukları gitti eskisi gibi değill :dance:

ya bu sinemakiyi su ile kaynatıyoruz ya su yerine elma sirkesi ile kaynatsak daha iyi souç almazmıyız sonuçta elma sirkeside saça iyi geliyor diye duydum?

ben rendeleyip koymustum sampuana ama sacima dökerken elime böyle geliyor kcük kücük sarimsak midem bulaniyor.. acaba hap gibi kesip koysak sampuana iki gün bekletip sonra taneleri cikarip sampuani öyle kullansak olurmu? yada böyle kullanan varmi?
biz sampuana koyup kullaniyoruz sarimsagi acaba sampuanda deilde hergün yutsak daha faydali olmazmi bizim icin ? hergün sarimsak yutmakta cildirtiyor adami :))

evttt glıserınn cok guzelll yapıyoo 4.kez kullandım en son yıkamam da kullanmadım baktım yıne de yumusacık ınsallah devamlı kullanımdan sonra butun kurulugu gıdıcek kestırmeye sonnn:lepi:kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bnde şu gliserini yapmak istiyorum şu zamana kadar hiç ilgilenmemiştim ama kullanmam gerekicek galiba. saç uçlarım çok kuru çünkü uçları beyaz beyaz falan ii gelir mi sizce..??
bide bütn malzemeleri aktardan mı alıyoruz napıyoruz.. siz nasıl kullanıyosunuz nasıl etkiler aldınız onu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.. ?? a.s.

cnm aktardan aldım ben glıserın yagı saclarım ıslakken uclara suruyorum(benım uclar cok kırık ve kuruydu cunku)surdugum yerlerı tarıyorum esıt sekılde dagılsın dıye sonra kendı halıne bırakıyorum.kurudugunda yumusacık oluyo farkı mutlaka goreceksın ama sakın kuru saca surme daha cok kurutuyormus cunku glıserın suda cozunuyormus dustan cıktıktan sonra kuru yerlerıne surmen yeterlıbayanssulusmilezemuszemus

çok saol tatlım yani duştan çıktıktan sonra sade uçlarına sürmem yeterli ohh şu kuruluk gitsin bişi istemiyorum hep gözüm orda oluyo sonunda dayanamayıp kestiricem olmucak..:)
aktara sadece glserin yağı mı dicem yoksa başka yağlarda alınıyomu içine katmak için ..?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…