Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sadece glıserın yagı cnm sen de bıran once kurtulcaksın kuruluktan gorceksınkaydirigubbakcemile2

mu ???? (eksik yzmışım pardoN)
ben bı gun ara verıp bı gun yıkıyorum saclarımı sınemakıyı de yıkıcam gun yapıyorum cunku ust uste yıkamak cok yıpratıo ozellıkle de kuruysa saclar ztn yagı cıkarmak baya ugrastırıyor temız ya da kırlı farketmez dıye dusunuyorum yanı ben faydasını gordum cunkuzemuszemus

yazık saclarım 5 gunde 6, gunde bır gun yıkanabılıyor bu aralar
ozel bır durumdan dolayı sadece kuaforde yıkattırabılıyorum
bolelıkle yıllardır herkesın dedıgı sacı sureklı yıkama
cok sampuanlama
teorısı ılk kez gerceklesmıs oldu boylece
yapı olark cabuk yaglanan saclara sahıbım
bır arkadasım bu sorundan sadece az yıkayarak kurtulabılecegımı soyledı

sınamekını bepanthne ıle yapmıstım
cok gusel yumusatmıstı
ama cok az koy dedı doktor bana
su an yag yapamıyorum
yancagulun bakım tarıhlerını kacırdım maalesef
neyse bıraz dınlenmıs oldu saclaırm
gecen ay orıal ve uc kere boya yemıslerdı
gercı sımdı narkozdan cok dokuluyorlar

cok gecmis olsun yaasenağlama

benim de yumusacık yapıyor, muhtesem oluyor saclarım ama biraz fazla dokuyor sanki. yarın 3.yü yapıcam, uzama olmadı ki uzamasını da beklemiyordum. pek takmıyorum da. arada sırada ıspanak, havuc, elma, salatalık sularını sıkıp iciyorum, saca cok faydalılar. Allah'tan sacımın en uzun kısmı (v kesim) omzumun 6-7 parmak aşagısına geliyor. o da olmasaydı napardım acaba. tum sinamekicilere basarılar diliyorum. --- ARKADAŞLAR; bemiks kullandım, cok iyi yıkıyorum ama koku gitmiyor. yattıgım yastıklara bile koku yayılmıs! yok boyle birsey! bephantene kullanıcam ben sanırım. baska boyle olan var mı ki?senağlama

bir de sinamekiyi temiz saca yapmak sart degil diye biliyorum:uhm:

sırf sinameki ve badem yagı kullansak olur mu kii:teytey:

kızlr canım çok sıkkn nolur bana yardım edin...

saçlarım çok dökülmeye başladı hiç döklmezlerdi şimdi tutam tutam dökülüyo..

hadi kürü yaptığım günler döklse yine tamam diyeceğim ama artk sürekli döklmeye başladı.

bugün hiç bişi yapmadım saçıma bakım falan yani ama banyoda çok döküldü elimi saçıma ne zamn atsam tomarca saç geldi..

ya neden böle oluyo hiç olmazdı hatta ilk zamanlar sinemaki bile hiç dökmemişti..

zaten az saçlarım iice kalmıcak psikolojimi bilebozdu hep onu düşünüyorum nolur yardım edin bana yaa :a015::a015::a015:

anlamadım. hangi bakımı uyguladın:uhm:

ben de sinameki yapıyorum ve benim de dokuluyo cok asırı degil ama eskisinden fazla. yarın 3. yü yapıcam.

bir de canım kendine ugras bul unutursuuun. siir yaz mesela? ne bileyim caldıgın müzik aletin falan var mı? ben 1 yıldır keman çalıyorum eskiden eziyetti benim için şimdi dinlenmek, rahatlamak kendime gelmek için çalıyorum. saç falan hiç takmıyorum. bunları da geçtim kendine engel olmaya calıs. en kotu ihtimal cıtcıt tak? film izle bol bol kitap oku. malesef cozumlerim bu kadar arkadasım, k. bakma.

Son düzenleme:
sinemaki ve ısıtılmış zeytin yağını uygulyorum. z.yağı çok döküyo ona biraz ara verdim. sinemaki bni ilk başlarda hiç dökmezdi son 2 haftadır dökmeye başladı üztelik bakım yapmadığım günler bile dökülüyo artk. hiç olmazdı öncedem öle dökülme.

Son düzenleme:
bir de canım kendine ugras bul unutursuuun. siir yaz mesela? ne bileyim caldıgın müzik aletin falan var mı? ben 1 yıldır keman çalıyorum eskiden eziyetti benim için şimdi dinlenmek, rahatlamak kendime gelmek için çalıyorum. saç falan hiç takmıyorum. bunları da geçtim kendine engel olmaya calıs. en kotu ihtimal cıtcıt tak? film izle bol bol kitap oku. malesef cozumlerim bu kadar arkadasım, k. bakma.[/I][/B][/QUOTE]

:) olabilir ama şiir yazıyorum zaten. hatta bloğumdaki bi kaç şiir bana ait. tabi güzelliği tartışılır pek ii değilim.. =)
ewet kafamı dağıtyo ama yinede aklım kayıyo o tarafa insan ister istemez takıyo. elinde olmadan yani. saç çıksa uzamasını falan boşwericem aslında ama napalım zamnla dimi..
teşekkürler bu arada haklısın söylediklerinde a.s.

Son düzenleme:
gliserin yağı gerçekten çok etkili bnde daha ilk kullnımda etkisni gösterdi duştan çıktıktn sonra saçımınn nemini alıp sadece uçlara kuru sert oln yerlere sürüyorum sinameki kürümüde bugün yapıcam 3 olcak ama sanki daha şimdiden çok azda olsa uzamış gbi gelio daha sonra resm koyucam buraya

Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.Sinamekili kürün bugün sekizincisini yaptım.Beşinci kürden sonra dokuz gün bekleyip altıncıyı yapmıştım.Genellikle sekizinci kürden sonra ara verdiğinizi okuyorum.Sizce ara vermeli miyim yoksa 10'a tamamlayayım mı?Kararsız kaldım.Benim saçlarımda çok az uzama oldu.Başlarda uzuyor gibiydi ama sanki durdu.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlara.s.

evet zeytinyağı gerçekten her saça iyi gelmez, benimkini süper yapardı, dökmezdi, sinameki döktü. kaç saat bekletiyosun saçında sinamekiyi?

ooo hemen okuyorum. eminim ki süperdir şiirlerin. rica ederimsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
canım değişiyo bnm ama hiç 2 saatten az bekletmedim. en fazla 2.5 saat zaten okuldan gelince yaptığım için çoık tutmuyorum yemekten sonrada yıkıyorum. en fazla da dediğim gibi 2.5 saat tutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…