çok saol tatlım yani duştan çıktıktan sonra sade uçlarına sürmem yeterli ohh şu kuruluk gitsin bişi istemiyorum hep gözüm orda oluyo sonunda dayanamayıp kestiricem olmucak..:)
aktara sadece glserin yağı mı dicem yoksa başka yağlarda alınıyomu içine katmak için ..?
ben bı gun ara verıp bı gun yıkıyorum saclarımı sınemakıyı de yıkıcam gun yapıyorum cunku ust uste yıkamak cok yıpratıo ozellıkle de kuruysa saclar ztn yagı cıkarmak baya ugrastırıyor temız ya da kırlı farketmez dıye dusunuyorum yanı ben faydasını gordum cunkuzemuszemusmu ???? (eksik yzmışım pardoN)
yazık saclarım 5 gunde 6, gunde bır gun yıkanabılıyor bu aralar
ozel bır durumdan dolayı sadece kuaforde yıkattırabılıyorum
bolelıkle yıllardır herkesın dedıgı sacı sureklı yıkama
cok sampuanlama
teorısı ılk kez gerceklesmıs oldu boylece
yapı olark cabuk yaglanan saclara sahıbım
bır arkadasım bu sorundan sadece az yıkayarak kurtulabılecegımı soyledı
sınamekını bepanthne ıle yapmıstım
cok gusel yumusatmıstı
ama cok az koy dedı doktor bana
su an yag yapamıyorum
yancagulun bakım tarıhlerını kacırdım maalesef
neyse bıraz dınlenmıs oldu saclaırm
gecen ay orıal ve uc kere boya yemıslerdı
gercı sımdı narkozdan cok dokuluyorlar
sadece glıserın yagı cnm sen de bıran once kurtulcaksın kuruluktan gorceksınkaydirigubbakcemile2
kızlar bende gecen salı 5.yi yaptım cok az bi fark oldu uzadı ama az.. dewam ediyim mi 3 ay sizce etmelimiyim ????
kızlar bende gecen salı 5.yi yaptım cok az bi fark oldu uzadı ama az.. dewam ediyim mi 3 ay sizce etmelimiyim ????
kızlr canım çok sıkkn nolur bana yardım edin...
saçlarım çok dökülmeye başladı hiç döklmezlerdi şimdi tutam tutam dökülüyo..
hadi kürü yaptığım günler döklse yine tamam diyeceğim ama artk sürekli döklmeye başladı.
bugün hiç bişi yapmadım saçıma bakım falan yani ama banyoda çok döküldü elimi saçıma ne zamn atsam tomarca saç geldi..
ya neden böle oluyo hiç olmazdı hatta ilk zamanlar sinemaki bile hiç dökmemişti..
zaten az saçlarım iice kalmıcak psikolojimi bilebozdu hep onu düşünüyorum nolur yardım edin bana yaa :a015::a015::a015:
yapmıssın bu kadar devam et derim bn tabi sen bilirsin yinede ama 8i tamamlamandan yanayım..
bence etmelısın cnm uzama da olmus ztn 3 kez daha yapıp ara verırsınzemuszemus
sinemaki ve ısıtılmış zeytin yağını uygulyorum. z.yağı çok döküyo ona biraz ara verdim. sinemaki bni ilk başlarda hiç dökmezdi son 2 haftadır dökmeye başladı üztelik bakım yapmadığım günler bile dökülüyo artk. hiç olmazdı öncedem öle dökülme.
:) olabilir ama şiir yazıyorum zaten. hatta bloğumdaki bi kaç şiir bana ait. tabi güzelliği tartışılır pek ii değilim.. =)
ewet kafamı dağıtyo ama yinede aklım kayıyo o tarafa insan ister istemez takıyo. elinde olmadan yani. saç çıksa uzamasını falan boşwericem aslında ama napalım zamnla dimi..
teşekkürler bu arada haklısın söylediklerinde a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?