Kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.Sinamekili kürün bugün sekizincisini yaptım.Beşinci kürden sonra dokuz gün bekleyip altıncıyı yapmıştım.Genellikle sekizinci kürden sonra ara verdiğinizi okuyorum.Sizce ara vermeli miyim yoksa 10'a tamamlayayım mı?Kararsız kaldım.Benim saçlarımda çok az uzama oldu.Başlarda uzuyor gibiydi ama sanki durdu.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlara.s.
canım sinemaki saçta tembllik yapıyo diyolardı bn derim ki 8.den sonra bi 2 hafta ara ver saçların dinlensin hem kullananların çoğu bu ara verdikleri dönmde uzama olduğunu söylüyolardı.
sendede öle olabilir. ara vermende fayda var derim benn sen bilirsin tabii..
oo herkeslere cewap werilmiş
topik benlikten çıkmış
unutulmuşum ayol:1shok::1ninca:
ben simdi yeni sampuanima yeni sarimsaklar koydum:)) ama bukez rendelemedim bicakla biraz biraz keserek koydum sampuana eskisi kadar kokmuyo kapagini actigimda ve sacima sürdügümde.. böyle yapmam iyi oldumu bilmiyorum yoksa rendelemem dahami iyi olurdu?
birde sarimsakli sampuan yaptigimdan beri saclarimi yikayip taradigimda dökülüyor ya normalmi sizce?
canım sorunun cevabını bilmemekle beraber; ender saracın sarımsak kokusunu onleyici formulu vardı. biliyor musun?
ben simdi yeni sampuanima yeni sarimsaklar koydum:)) ama bukez rendelemedim bicakla biraz biraz keserek koydum sampuana eskisi kadar kokmuyo kapagini actigimda ve sacima sürdügümde.. böyle yapmam iyi oldumu bilmiyorum yoksa rendelemem dahami iyi olurdu?
birde sarimsakli sampuan yaptigimdan beri saclarimi yikayip taradigimda dökülüyor ya normalmi sizce?
estagfurullahhhh
seninle bir muhabbetimiz yok ama, seni begeniyorum ozellikle bugun ne giydin'de. idolumsun:jeyyar: unutulmadın ayrıca, yolunu gozlediksempatiksalakcinni senin bilgilerine ihtiyacımız var bazı konularda. mesela benim sacım sinamekiyle dokuldu. yarın aksam 3.yu yapıcam. 2 saat bekletiyorum, cok da degil. 4.ye kadar yapıyım mı, bırakıyım mı? ayrıca o kadar cok kokuyor ki; yastıklara bile gecmis kokusu. ben de sacımda bemiks kalmadı sanıyordum yeaaabilmiyorumkismile
benim bu yöntemi öğrendiğim yerde özellikle rendelenmesi gerektiği yazıyordu.
biraz keserek işe yarar mı emin değilim ama sonuçta içinin özü ortaya çıktığı için yine etki eder diye düşünüyorum
sarımsaklı şampu 2-3 uygulama sonrası dökülmeyi durduruyor bende.
hmmm benim bi ay falan oldu ama hala durmadi.. ama yinede devam edicem.. öncedende sac diplerim öylemiydi bilmiyorum ama sac diplerime dokundugum zaman saclar batiyor ciktgini anliyorum yani :)
o batma bende de var opuyorumnanaktan
sarimsakli sampuandanmi acep yoksa hep öyleydide bizim mi haberimiz yoktu guclubacismile
bence sarımsaklı sayesinde oldduu:CüvCüv:
oyüzden sampuana devammmmm :)) ama simdi icimde kötü his var sampuana dograyip koydugum icin sarimsaklari, bilmiyorumki farkedermi yaaaaaaaaaaaaaaa, hem böyle daha iyi fazla kokmuyor sanki hemde gözüme mide bulandirici görünmüyornaniknanik
1kerelik dene mademm boshayallersmile
hoşgeldin:)) bende epeydir uğramıyodum dedim bi bakayım neler var neler bi baktım kkonntes opuyorumnanaktan nasıl geçti tatilin.. guclubacismile oh gezdin tozdun bizde çalıştık :sinifsinif: ben pek takılmıyorum artık...kürü de bıraktım iyice bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?