Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok canım değil saçın rengini açmaz dimi onu sordum canım

bi arkadaşta yapcakta önceden saçını oksijenle sarartmış :) ama sorun olmamış saçın rengi çok güzel olmuş peki ona zararı olur mu şeker ?

sana olmaz onu bilmiyorum
boyayı akıtıyor bu kür
sanırsam onda da bi şe olmaz ama garanti vermiyim

mrb kızlar konuya yeni üye oldum ben bu akşam başlayacağım. üniversitedede ev arkadaşım benim sayemde başlamıştı ben bir türlü başlayamamıştım okulum bitti bu sene artık bende başlayacağım ilk sayfada görünce ilham geldi banada. cumartesi kırıklarımı aldırdım uzun süredir aldırmıyordum yani yaz başından beri baya kısaldı şimdi kırık yokken başlayayım daha sağlıklı kırıksız uzasın diye bu akşam başlayacağım gelişmelerden haberdar ederim sizleri

et şeker bende bu akşam malzemeyi alıp başlarım olmadı yarın hadi hayırlısı :)

kontesimm ya bişey soracaım bende bu sinamekili kür sadece uzasın diyemi benim saçlarım belimde yani baya uzun ama kndim bildm bilei uzun saçlıyım yani sağlıklı olmuyomu bunu yapınca ssen hep yapıyosun yani güçleştimi saçların ben güçlü ve sağlıklı olmasını istiyorum bunun için bi işe yararmı ki bu kür canım yazarmısın lütfenboshayallersmile

ben sağlık açısından hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadm cnm,nazar değmesin diyeyim
gürleşmem de oldu ama onu dha çok sarımsaklı şampuana bağlıyorum

ben sağlık açısından hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadm cnm,nazar değmesin diyeyim
gürleşmem de oldu ama onu dha çok sarımsaklı şampuana bağlıyorum

benimde sağlıksız duruyo canım zayıf biraz mafoldumben

arkadaşlar, saçım röfleden cıktı .öne roflem yapıldı, sonra kızıllıklar gitsin diye olmadık bir ara renk atıldı.Şu anda kafamda platin sarı, bebek sarısı, kumral, kahve pek cok renk var.
Baska kuaförlere danıstım, sac acıldıgı için tekrar oryal olmuyor.Ya böyle kalacak uzayacak yada tek renk boyanacak.Ben böyle kullanıcam herhalde.Yıkadıkca acılacak, avuntum bu.
Bu sac uzatma kurleri işe yararsa yeni röfle yaptırma sürem kısalır, belki bir kac ayda sacımı toparlarım.
Röfleli saca uygulanmasında sizce mahsuru var mı? Koyu renk boyalarımı da acar belki, röflelere bir sey yapar mı?

bence de oryal yapmasınlar bi daha çünkü hepsi kopar...
yıkadıkça akmalar ve saçın karışması sonucu renk daha da düzgün bir şeye dönüşür diye tahmin ediyorum.
röfleli kısma bi şey yapar mı bilmiyorum,dediğim gibi gnelde saçın bi önceki rengini meydana çıkarıyor bu kür
ama bunu da herkeste yapıyor diye bi durum yok
kimisinde belli belirsiz oluyor
ilk başladığımda benim de saçım röfleydi,olumsuz etkisini görmedim ama boyasızdı benim röflem,belki o yüzden etkilemedi.o yüzden kesin bi şey diyemiyorum

kontescim bu kürü uygulucam ama okuduklarımdan anladığım şu
hafta 1 gün hep aynı gün yapmaya çalışarak 8 kür sinamekili karışım
ve bu arada sarımsaklı şampuan 8 kür tamamlandıktan sonra
ara vericez ama bu ara ne kadar olmalı

Canım, cok tesekkur ederim hızlı cevabın için...
Aslında belkide sacımdaki karısık sacma sapan renklere iyi bile gelebilir. :teselli:
Cunku ben bir an önce koyu renge boyanan yerlerin akmasını eski halini geri istiyoru.Dun yıkadım normal saçımı, dune göre bugun daha idare eder durumda sacım.İyiki okumusum bu forumu.Cumartesi günleri yapıcam.8 kere yapıp sonra bırakıcam mı?Cok geriye gidip okumadım, kusura bakma...:1hug:
Sevgiler

genelde 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyoruz canımboshayallersmile

ara 2 hafta canım
sarımsaklıya ara vermene gerek yok
saçında çok bekletme kafi

ara 2 hafta canım
sarımsaklıya ara vermene gerek yok
saçında çok bekletme kafi

teşekkür ederim canım bemiks eksikti aldım
sarımsaklı şampuan konusunda tereddütlü olsam da
elma sirkesi hoş saç keremleri falan durumu kurtarmaya yeter
bu akşam başlıcam
bu aralar çok saçım dökülüyo bi ben de sanardım çevremdeki herkes
aynı şeyden şikayetçi demek ki mevsimsel
ağaçlar yaprak dökerken biz de saç döküyoruzkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benimde 5. uygulamam çok güzel uzuyor ve çok sağlıklı uzuyor aynı zamanda. benim saçım normalde çok incelli telli ve cansızdı şu anda her gören saçına ne yaptın diye soruyor. çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…