Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eed yazın zaten kullanmıyoruz sıcakta koku oluyor diye ama soğuklarda sorun olmuyor
hadi bakalım hayrını göresin inşkaydirigubbakcemile2

kızlar bende bu sinemakili kürden fayda görenlerdenim ancak boyaydı maşaydı düzleştiriciydi derken çok fazla kırılmıştı saçlarım geçen hafta omuzlarımdan biraz altında kestirdim şimdi tekrardan başlıcam bakalım yaza kadar nekadar uzucak

Offf :bbo::bbo:
Biz ne zaman rapunzell olcazz :dance::dance:delikafadulden

bende ilk duyduğumda yapmıştım bu kürü sonra üşendim tabii.ben tekrar başlayayım yaa.inşallah faydası olur uzasın istiyorum yıllardır omuzlarımdan aşağı inmedi.

bende malzemelerimi aldım,yarın akşam başlıyorum.. benim derdim büyük kızlar ya siyahtan dönmek istedim ben başta sildirdim kuaföre koyu kızıl oldu sonra uslu durmadım oryalle kendim açtım yandı saçlarım kuaföre koştm sabahsı hemen.. düzeltebildiği kadar kesti omuzlarımdan bi parmak aşağıda oldu saçlarım.. sonra yıkayınca bal köpüğü gibi oldu aktı yani sevmedim koyu kahveyle açık kahveyi karıştırdım boyadım.. ilk başta siyah gibiydi şimdi normal kahve oldu ışıkta alttaki bakırlık hafif belli ediyo ama kötü durmuyo doğal bi renk oldu saçlarım.. fakat gel gelelim çok bakımsız oldu kırık ve yanık var.. watsons tan under down naturals aldım yeiş olandan.. kuru ve yıpranmış saçlar için olan serisini.. şampuan,krem ve durulanmayan sıvı saç kremi fıs fıslı bi şişede.. bunlara başladım yarın akşamda sinamekiye başlıyorum.. her çarşamba sinameki kürü ve her cumartesi gliserin kürü uçlara yapıcam.. ne dersiniz fayda eder mi kızlar uçları cidden çok kötü mafoldumben

illa ki faydası olur diye düşünüyorum
sonuçta bakım her biri...
e be güselim ama zorun neydi o kadar
ben asla güvenemem kendi kendime boyamalara oryallere filan:1ninca:

sorma ya.. bende neyime güvendim bilmiyorum açıkçası..bilmiyorumkismile bende pis bi kör cesaret var,böyle herşeye bodoslama dalıyorum illa olacak o şey.. hiç sabırlı değilimdir.. bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya benimki o hesap oldu.. bi daha mı asla!! saçlarımın sağlığına kavuşayım başka bişey istemem vallahi.. :1ninca: yandığı gün çok ağladım sabaha dek hemde.. yine biraz toparladım şampuanlarla bakım kürü vs vs glissimde vardı benim.. her gece sürdüm..

tatlım tarifin harikaa...hemen uyguladımmmm daha ilk uygulamamda etkisini gördüm yaaa sacının en son hali warya hani o siyah deri ceketle çekinmişsin...ordaki saç renginide çok beğendim.saç rengin nedir tatlım

oh hadi bakalım darısı başına madem:kedi:
dore altın kahveydi canım ordaki saçımzemuszemus

kısa sürede toparlancak inş canım
olan olmuş artık
üsülme opuyorumnanaktan

Ben de geçen sene sinamekili, bemiksli, badem yağlı kürü kullandım iki hafta saçıma ii geldi ama çok berbat bemiks kokuyordu, banyodan sonra menekşe yağıyla da masaj yapıyordum saç diplerime ama banamısın demedi, terlediğim anda bemiks kokusu yayılıyordu, iş yerinde arkadaşa kafamı koklatıp duruyordum kokusu gitmiş mi diye :)) yapacaksanız kışın yapın derim, yazın berbat kokuyor:))) sarımsaklı şampuanı ise düşünemiyorum bile kokudan dolayı :)

ya evet içten de beslemeyi dusunuyorum.. Saclarım gür.. Ama uclar kotu..

ama ama biz yeniyiz diye bilmioyoruz rapunzelin saclarını :) Biz nasıl görebliriz ?
Bende saf gibi gittim gecen kıs saclarımı kestirdim küt. Neymiş efendim cok uzamıs saclarım, Kezban gibi olmusum.Yahu senelerce uzatmaya calısıyorsun, sonra bir anda bunalıma girip kestiriyorsun.Şimdi sacım uzun olsaydı, kötü yerleri kestirir, kolayca röfle yaptırırdım, şimdi aylarca bakım, aylarca bekleme...
Hafta sonu baslıyorum sinamekili kürü (bu arada sinamekiyi söyleyemiyorum-siine-maaaa deyip kalıyorum)Bir kız arkadasım var, o da baslıycak....Öyle memun oldumki rast geldigime bu konuya.Acandan allah razı olsun vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…