teşekkür ederim canım bemiks eksikti aldım
sarımsaklı şampuan konusunda tereddütlü olsam da
elma sirkesi hoş saç keremleri falan durumu kurtarmaya yeter
bu akşam başlıcam
bu aralar çok saçım dökülüyo bi ben de sanardım çevremdeki herkes
aynı şeyden şikayetçi demek ki mevsimsel
ağaçlar yaprak dökerken biz de saç döküyoruzkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benimde 5. uygulamam çok güzel uzuyor ve çok sağlıklı uzuyor aynı zamanda. benim saçım normalde çok incelli telli ve cansızdı şu anda her gören saçına ne yaptın diye soruyor. çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum:)
ohh süperkaydirigubbakcemile5
Offf :bbo::bbo:
Biz ne zaman rapunzell olcazz :dance::dance:delikafadulden
kkontess seninki kadar uzamasa bile benimkide iyi durumda hedefim senin saçının 20 cm fazlası:teytey:
bende malzemelerimi aldım,yarın akşam başlıyorum.. benim derdim büyük kızlar yasiyahtan dönmek istedim ben başta sildirdim kuaföre koyu kızıl oldu sonra uslu durmadım oryalle kendim açtım yandı saçlarım kuaföre koştm sabahsı hemen.. düzeltebildiği kadar kesti omuzlarımdan bi parmak aşağıda oldu saçlarım.. sonra yıkayınca bal köpüğü gibi oldu aktı yani sevmedim koyu kahveyle açık kahveyi karıştırdım boyadım.. ilk başta siyah gibiydi şimdi normal kahve oldu ışıkta alttaki bakırlık hafif belli ediyo ama kötü durmuyo doğal bi renk oldu saçlarım.. fakat gel gelelim çok bakımsız oldu kırık ve yanık var.. watsons tan under down naturals aldım yeiş olandan.. kuru ve yıpranmış saçlar için olan serisini.. şampuan,krem ve durulanmayan sıvı saç kremi fıs fıslı bi şişede.. bunlara başladım yarın akşamda sinamekiye başlıyorum.. her çarşamba sinameki kürü ve her cumartesi gliserin kürü uçlara yapıcam.. ne dersiniz fayda eder mi kızlar uçları cidden çok kötü mafoldumben
tatlım tarifin harikaa...hemen uyguladımmmm daha ilk uygulamamda etkisini gördüm yaaa sacının en son hali warya hani o siyah deri ceketle çekinmişsin...ordaki saç renginide çok beğendim.saç rengin nedir tatlım
sorma ya.. bende neyime güvendim bilmiyorum açıkçası..bilmiyorumkismile bende pis bi kör cesaret var,böyle herşeye bodoslama dalıyorum illa olacak o şey.. hiç sabırlı değilimdir.. bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya benimki o hesap oldu.. bi daha mı asla!! saçlarımın sağlığına kavuşayım başka bişey istemem vallahi.. :1ninca: yandığı gün çok ağladım sabaha dek hemde.. yine biraz toparladım şampuanlarla bakım kürü vs vs glissimde vardı benim.. her gece sürdüm..
ben de tam rapu sayılmam ki sempatiksalakcinni
Benimkiler senin kadar olsunn baskaa bisii istemem :dance:
Saç konusunda bn seni idolüm sectimm
utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?