ama ama biz yeniyiz diye bilmioyoruz rapunzelin saclarını :) Biz nasıl görebliriz ?
Bende saf gibi gittim gecen kıs saclarımı kestirdim küt. Neymiş efendim cok uzamıs saclarım, Kezban gibi olmusum.Yahu senelerce uzatmaya calısıyorsun, sonra bir anda bunalıma girip kestiriyorsun.Şimdi sacım uzun olsaydı, kötü yerleri kestirir, kolayca röfle yaptırırdım, şimdi aylarca bakım, aylarca bekleme...
Hafta sonu baslıyorum sinamekili kürü (bu arada sinamekiyi söyleyemiyorum-siine-maaaa deyip kalıyorum)Bir kız arkadasım var, o da baslıycak....Öyle memun oldumki rast geldigime bu konuya.Acandan allah razı olsun vallahi.
kontescım ben de dün basladım sinamekı kürüne. 1 bemıks 1 kasık badem yagı ve bır tutam sınamekı bu karısımı bır sefer de uygulıcaktık demı canım.yanı bu 1 seferlık haftaya tekrar hazırlayıp uygulıcam.
kızlar sampuanın ıcıne sarımsagı katmadan bırazcık sütle kaynatıverdı annem hıcmı hıc kokmuyor sarımsak ne yıkarken ne de yıkadıktan sonra.
son bı sorum var kontescım hanı sac ucları kırıkları ıcın glıserın bebe yagı ve bıraz su karısımını bı arkdas haftada bır demıs onu her aksam yapmıcakmıyız.şişenın ıcıne koyup yatarken fıslatmıstım
aa süt olayı iyiymiş bak
bunu yeni öğrendim
eed canım 1 seferlik o oranlar
her uygualamda taze yapıyoruz
gliserini ben her gece yatmadan önce fıslıyorumaklinialirimsmile
Tesekkür butonunu bulamıyorummbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ahanda he yazımın altında alıntı yap şeysinin yanında :1hug:
herkesin teşekkür butonu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?