Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

teşekkür ederim kontess opuyorumnanaktan butonum olmasa da olur :umursamaz:

kür şuan saçımda ve bonemi taktım oh mis zemuszemus yaprak dökümüne bakıyorum bu süreçte :))

butonum gelmiş. demekki kontesin alıntı yapması gerekiyormuş kanımcaCADIARZU

Bu bemikxin kokusu 1 seneye yakın geçmiyormuş bende kullanıyorum bu kürü kuaförüm öle dediii aklinialirimsmile geçen gün saç uclarımdan aldırmaya gittim kuaföre kadın saçımı keserkenn anladı vitamin mi kullanıyorsun diye kafam kokuyooo yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 utandım vala bi yandanda avutuyorum kendimi uzaması için herşeye değer diye :asigim:

aman o da nası koku alıyomuş öyle tazı gibi sempatiksalakcinni

kontescim bişi sorcam sana ben eczaneden bemiks ampul istedim bepanthen verdiler doğru şey mi acep?
500 mg/2 ml yazıyor canımmmmm

bugun topuz yaptm.. Uclar çok kotu.. Perçemlerin üstü ve sol kısımda yanıklar var.. Elimi atıp biraz çektiğimde 5-6 tel geliyo .( bana moral verin kızlar ya.. Kürü akşam yaptm.. Saçlar 3 hafta önce yanmıştı.. Sonra kesildi vs. Daha erken toparlanmaları için değil mi?

görmemeye çalış canım
yoksa iyice takarsın kafana
gliserinli bakımı mutlaka yap
o iyi gelicek bence

ah ah napsam düşünmeden edemiyorum.( gliserin her akşam yapsam zarar olur mu?

hade beeeee poffff tekrar git şimdi dedim birde bemiks ampul diye
kızlar elinde olan varsa biri resim ekleyebilirmiiiiii?

cnm bepanthene de karıştırabilirsin bemiksle..bemiks bepanthene evigen karışımı oluryor..bepanthene galiba onarıcı mıydı ne:)hatırlayamadım :)bide bemiks yerine dodex de veriyolarmış
not:hala evigen bulamyıroum yokmuş piyasada...

Sarımsaklı sampuanımı hazırladım bugün
Tavsiyeleri dikkate alarak sarimsakları birazcık sütte kaynattım
Daha sonra rendeleyip sampuanıma kattım
Kokudan eser kalmamıstı bayanssulusmile
Yıkarken yıkadıktan sonrada kokmadıı
Müthiş bi formülmüşş ohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…