Sarımsaklı sampuanımı hazırladım bugün
Tavsiyeleri dikkate alarak sarimsakları birazcık sütte kaynattım
Daha sonra rendeleyip sampuanıma kattım
Kokudan eser kalmamıstı bayanssulusmile
Yıkarken yıkadıktan sonrada kokmadıı
Müthiş bi formülmüşş ohaoldumsmileohaoldumsmile
ben de evigen bulmakda zorlanıyorum. eczacının elinde kaldıysa öyle yoksa depolarda yok malesef. onun muadili yok mu acep
ben de evigen bulmakda zorlanıyorum. eczacının elinde kaldıysa öyle yoksa depolarda yok malesef. onun muadili yok mu acep
canım ya selam sana bısı sorcam sımdı bu sınemakıyı kaynattık dıelım badem yagıyla bemıksıde ekledık bunlar katımı okuyor yoksa sınemakının kaynattgn suyumu kafana suruosn
cnm bepanthene de karıştırabilirsin bemiksle..bemiks bepanthene evigen karışımı oluryor..bepanthene galiba onarıcı mıydı ne:)hatırlayamadım :)bide bemiks yerine dodex de veriyolarmış
not:hala evigen bulamyıroum yokmuş piyasada...
gunaydın güzelleropuyorumnanaktan
bende dün burda okuduktan sonra malzemeleri aldım ilk kürümü yaptım
saçlarım aslında uzunda baya omuzlara kadar kestirdim kırık hiç kalmadı yumusacık oldu vallla
bide bu kür yaptıkta sonra resmen pamuk gib oldu saclarımın resmini cektim
haftada 2 -3 kere yapıcam bunu 1 ay sonra 2 resmide koyucam
kontes'cim özür dilerim biraz dikkatsizim, sayfa basındaki saclar seninse seni coook kıskanıyorum zaten :)
Benim sacım ensemde, aglamak istiorum.Yasım oldu 1000 seninki gibi saçım hiiiç olmadı.Üstelikte 25 yasından sonra ilk defa sacım işlem gördü,yani 25 yaşına kadar saçım bakirdi:)
Neyse, teşekkür butonu bende göremedim, görürsem tıklıcam milyon kere :) O yuzden sana burdan teşekkürün biri bin para :)
Malzemelerim evde hazır, yarını bekliyor.
Cok tutmamızın cok faydası olur mu? İdeal süre ne kadardır ?
Ayrıca ecaneler bemiksi saç için istiyorum deyince ısrarla bepanten vermek istiyorlar, herhalde öyle alısmıslar.Amacım sac uzatmak oldugundan (şimdilik) bemiks aldım, bir dahakine bepanthende alırım...
Süt ve sarımsak konusu da acaip faydalı oldu, cekinmeden yapabiliriz artık.
Sarımsak zaten mucize bu konuda, köpüşümünde tabletleri var,tüyleri pırıl pırıl oluyor ( Evimde 4 +1 terrier var,keske resim ekleyebilsemde bebeklerimi görebilseniz)
ben uzasın istiyorum ama bu bepanten onarıcıymış sadece bemiks yerine bunu kullansam mı yoksa değiştirsem mi? karar veremedim :)
ben uzasın istiyorum ama bu bepanten onarıcıymış sadece bemiks yerine bunu kullansam mı yoksa değiştirsem mi? karar veremedim :)
kontes'cim özür dilerim biraz dikkatsizim, sayfa basındaki saclar seninse seni coook kıskanıyorum zaten :)
Benim sacım ensemde, aglamak istiorum.Yasım oldu 1000 seninki gibi saçım hiiiç olmadı.Üstelikte 25 yasından sonra ilk defa sacım işlem gördü,yani 25 yaşına kadar saçım bakirdi:)
Neyse, teşekkür butonu bende göremedim, görürsem tıklıcam milyon kere :) O yuzden sana burdan teşekkürün biri bin para :)
Malzemelerim evde hazır, yarını bekliyor.
Cok tutmamızın cok faydası olur mu? İdeal süre ne kadardır ?
Ayrıca ecaneler bemiksi saç için istiyorum deyince ısrarla bepanten vermek istiyorlar, herhalde öyle alısmıslar.Amacım sac uzatmak oldugundan (şimdilik) bemiks aldım, bir dahakine bepanthende alırım...
Süt ve sarımsak konusu da acaip faydalı oldu, cekinmeden yapabiliriz artık.
Sarımsak zaten mucize bu konuda, köpüşümünde tabletleri var,tüyleri pırıl pırıl oluyor ( Evimde 4 +1 terrier var,keske resim ekleyebilsemde bebeklerimi görebilseniz)
deiştir diyorum kime diyorum:dilcikar:
off zor gelio be hacııı napalım geçerken bi bemiks alayım yol üzerinden bepanteni sonra değiştiririm artıkın :):teytey:
haftada 2-3 gün müüüüüüü bende uyguşlayımda 2 ay sonra rapunzel olayım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?