Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de evigen bulmakda zorlanıyorum. eczacının elinde kaldıysa öyle yoksa depolarda yok malesef. onun muadili yok mu acep

oh süpermiş kaydirigubbakcemile5

ben de evigen bulmakda zorlanıyorum. eczacının elinde kaldıysa öyle yoksa depolarda yok malesef. onun muadili yok mu acep

bede kaç yere sorduysam yok halbuki saç içinde cild içinde faydalı..cildi beslediği için tabi ki saç derisine de faydali dodex de zor bulunuyormuş geçen eczacı demişti (çok yorgunum hafızam yanıltmıyorsa dodex demiştik ama bemiks de konuşuldu galiba) dodexle bemiks b vitamini ama dodex kokusuz olduğu için tercih ediliyomuş.bu arada benim saçlarım çıktığı dönemde ben bu 3 vitamini de yani bemiks bepanthene ve evigen i karıştırıyodum aama bıraktım

canım ya selam sana bısı sorcam sımdı bu sınemakıyı kaynattık dıelım badem yagıyla bemıksıde ekledık bunlar katımı okuyor yoksa sınemakının kaynattgn suyumu kafana suruosn

bende dün burda okuduktan sonra malzemeleri aldım ilk kürümü yaptım
saçlarım aslında uzunda baya omuzlara kadar kestirdim kırık hiç kalmadı yumusacık oldu vallla
bide bu kür yaptıkta sonra resmen pamuk gib oldu saclarımın resmini cektim
haftada 2 -3 kere yapıcam bunu 1 ay sonra 2 resmide koyucam

ben uzasın istiyorum ama bu bepanten onarıcıymış sadece bemiks yerine bunu kullansam mı yoksa değiştirsem mi? karar veremedim :)

kontes'cim özür dilerim biraz dikkatsizim, sayfa basındaki saclar seninse seni coook kıskanıyorum zaten :)
Benim sacım ensemde, aglamak istiorum.Yasım oldu 1000 seninki gibi saçım hiiiç olmadı.Üstelikte 25 yasından sonra ilk defa sacım işlem gördü,yani 25 yaşına kadar saçım bakirdi:)

Neyse, teşekkür butonu bende göremedim, görürsem tıklıcam milyon kere :) O yuzden sana burdan teşekkürün biri bin para :)

Malzemelerim evde hazır, yarını bekliyor.
Cok tutmamızın cok faydası olur mu? İdeal süre ne kadardır ?
Ayrıca ecaneler bemiksi saç için istiyorum deyince ısrarla bepanten vermek istiyorlar, herhalde öyle alısmıslar.Amacım sac uzatmak oldugundan (şimdilik) bemiks aldım, bir dahakine bepanthende alırım...
Süt ve sarımsak konusu da acaip faydalı oldu, cekinmeden yapabiliriz artık.
Sarımsak zaten mucize bu konuda, köpüşümünde tabletleri var,tüyleri pırıl pırıl oluyor ( Evimde 4 +1 terrier var,keske resim ekleyebilsemde bebeklerimi görebilseniz)

ya şekerler bende çarşamba günü uyguladım arkadaşla yaptık bu çok az olur dedi 1-2 kaşık su fazladan koydu kürün faydasını görürü müyüm
canlar bide 1 haftada 2 kere yapmanın faydası olur m u?

haftada 2-3 kere yaparsan 1ay sonrasında olmayan saçlarını koyarsın bence buraya:1ninca:

hahaha ilahi çok güldüm mesajınakaydirigubbakcemile3bakir saç kaydirigubbakcemile3töbe töbe niyseeee
saçlar benim kuşum eed,öz be öz kendi imalatımız alın terimizkaydirigubbakcemile3
teşekkür butonu yanmış bitmiş kül olmuş,bu ara siteye ne zmn girsem deişiyor butonlar bi iş war ama çözemedim henüsss
çok tutmanın çok faydası olmas,çok yapmanın da zararı olabilir.sen 2-3 saat beklet baktın ki dökülme yaptı 1 saate çek onu.
benim eczacı da ısrarla enjektör vermeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3
köpüşlerini albümüne ekle,ordan ziyarete gelirik bakarık kaçarık lakin ben çok korkarım köpeklerdenakannehir

ben uzasın istiyorum ama bu bepanten onarıcıymış sadece bemiks yerine bunu kullansam mı yoksa değiştirsem mi? karar veremedim :)

ikisi de saç için oluyor.ama uzatma formülü içinde bemiks var.ama saçda çıksın istedim.ben bu ikisine ilaveten evigen de kullandım ilk kürde..saçlarımın çıkmasına faydası oldu.bence zararı yok.bu konuda evigen bepanthen ve bemiks kullananlar diye topicler var.şampuana kırıyorlar ve faydasını gören çok..bende bi tanıdığın şampuanına kırdım ve dökülmesi azaldı.kendi şampuanıma da istiyorum ama sürekli küre de başlayacağımı planlıyorum.gerek yok diyorum.ama ne küre yeniden başadım ne de şampuaana kırdım.

deiştir diyorum kime diyorum:dilcikar:

off zor gelio be hacııı napalım geçerken bi bemiks alayım yol üzerinden bepanteni sonra değiştiririm artıkın :):teytey:
haftada 2-3 gün müüüüüüü bende uyguşlayımda 2 ay sonra rapunzel olayım hehe

ilkini bepanten yap madem snra bemikse dönsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…