ya şekerler bende çarşamba günü uyguladım arkadaşla yaptık bu çok az olur dedi 1-2 kaşık su fazladan koydu kürün faydasını görürü müyüm
canlar bide 1 haftada 2 kere yapmanın faydası olur m u?
:teytey:hihoyyythaftada 1 kafi
arkine söyle her şeye karışmasın kaydirigubbakcemile3
Sarımsaklı sampuanımı hazırladım bugün
Tavsiyeleri dikkate alarak sarimsakları birazcık sütte kaynattım
Daha sonra rendeleyip sampuanıma kattım
Kokudan eser kalmamıstı bayanssulusmile
Yıkarken yıkadıktan sonrada kokmadıı
Müthiş bi formülmüşş ohaoldumsmileohaoldumsmile
hı bende bunu arıyordum işte
ne yapıyoruz oncebilmiyorumkismile
kaynamıs sutun ıcıne atıp mı kaynatıyoruz sarımsagı
yoksa en basından soguk sutle sarımsak beraber ısınıp mı kaynıyor bu birrrr?
kac dıs sarımsak koydunuz bebişlerrr
sonra rendeleme kısmını anladım orada no problemooo
ben haftaiçi hemen bu küre başlıyayım..kaydirigubbakcemile2
Bu arada sarımsakları sütlekaynatın falan demişler etkisini azaltır mı acaba bu yöntemCADIARZU
ya kontes ben bu teşekkür butonunu anlamadım bende basmak istiyorum ama beğendim butonunamı basacaz bilmiyorumkismile
anamm.. kız kkontes neye ihtiyacım olsa topiklerde sen çıkıyosun karşımaalsanaalsanasmile
yahu resimlerine baktım da benim de saçlarım bööle uzasıınnolumunekankayizsmile
ben haftaiçi hemen bu küre başlıyayım..kaydirigubbakcemile2
Bu arada sarımsakları sütlekaynatın falan demişler etkisini azaltır mı acaba bu yöntemCADIARZU
kontescım ben de dün basladım sinamekı kürüne. 1 bemıks 1 kasık badem yagı ve bır tutam sınamekı bu karısımı bır sefer de uygulıcaktık demı canım.yanı bu 1 seferlık haftaya tekrar hazırlayıp uygulıcam.
kızlar sampuanın ıcıne sarımsagı katmadan bırazcık sütle kaynatıverdı annem hıcmı hıc kokmuyor sarımsak ne yıkarken ne de yıkadıktan sonra.
son bı sorum var kontescım hanı sac ucları kırıkları ıcın glıserın bebe yagı ve bıraz su karısımını bı arkdas haftada bır demıs onu her aksam yapmıcakmıyız.şişenın ıcıne koyup yatarken fıslatmıstım
kontess bugun maya bakımını yapcan mı kıssss
kontess bugun maya bakımını yapcan mı kıssss
aycangulun takvımınde maya bakımı gunlerıde bugunler
bede kaç yere sorduysam yokhalbuki saç içinde cild içinde faydalı..cildi beslediği için tabi ki saç derisine de faydali dodex de zor bulunuyormuş geçen eczacı demişti (çok yorgunum hafızam yanıltmıyorsa dodex demiştik ama bemiks de konuşuldu galiba) dodexle bemiks b vitamini ama dodex kokusuz olduğu için tercih ediliyomuş.bu arada benim saçlarım çıktığı dönemde ben bu 3 vitamini de yani bemiks bepanthene ve evigen i karıştırıyodum aama bıraktım
kızlar 8. hafta şeffaf oda anketi başladıı
hadi bakalım oylamayaaa:kedi:
şeffaf oda nediki bulamadım merak ettim. link istiyorum ya :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?