Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

haftada 1 kafi
arkine söyle her şeye karışmasın kaydirigubbakcemile3

kkontes ablacım benim sorumada cevap verebilir msini? yukarı yazmıştım ama görmedin sanırım sorun değil :)
1 haftada 2 kere yapmanın faydası olur m u?

hı bende bunu arıyordum işte
ne yapıyoruz oncebilmiyorumkismile
kaynamıs sutun ıcıne atıp mı kaynatıyoruz sarımsagı
yoksa en basından soguk sutle sarımsak beraber ısınıp mı kaynıyor bu birrrr?

kac dıs sarımsak koydunuz bebişlerrr

sonra rendeleme kısmını anladım orada no problemooo

ya kontes ben bu teşekkür butonunu anlamadım bende basmak istiyorum ama beğendim butonunamı basacaz bilmiyorumkismile

anamm.. kız kkontes neye ihtiyacım olsa topiklerde sen çıkıyosun karşımaalsanaalsanasmile

yahu resimlerine baktım da benim de saçlarım bööle uzasıınnolumunekankayizsmile

ben haftaiçi hemen bu küre başlıyayım..kaydirigubbakcemile2

Bu arada sarımsakları sütlekaynatın falan demişler etkisini azaltır mı acaba bu yöntemCADIARZU

ben haftaiçi hemen bu küre başlıyayım..kaydirigubbakcemile2

Bu arada sarımsakları sütlekaynatın falan demişler etkisini azaltır mı acaba bu yöntemCADIARZU

bebişlerrr
şu sarımsak + süt olayına bir açıklık istiyorum litfennnn

ahaha her yolun bana çıkıo desene:roflol:
yok etkisi azalmıyormş,ben hiç denemedim,yeni öğrendğimz bi yöntem o kaynatma işi

süt şeysini ilk başak arkimiz yazmış arkadaşlar
fikir ondan çıktı
kaynatma süresini ve diğer ayrıntılı bilgileri paylaşmasını rica ediyoruz kendisindeeeennnhihoyyyt

hmm evet evigenin cilde sürüldüğünü ben de duydum ama denemedim hiç.

tatlım yalnız bemiksle dodex aynı şey değil diye biliyorum ben. bildiğim kadarıyla dodexde sadece b12 vitamini var. bemixde ise b1, b2, b6 ve daha bir sürü şey (kutusunda yazıyo uzatmıyım dedim ) var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…