hı bende bunu arıyordum işte
ne yapıyoruz oncebilmiyorumkismile
kaynamıs sutun ıcıne atıp mı kaynatıyoruz sarımsagı
yoksa en basından soguk sutle sarımsak beraber ısınıp mı kaynıyor bu birrrr?
kac dıs sarımsak koydunuz bebişlerrr
sonra rendeleme kısmını anladım orada no problemooo
Dogrumu yanlışmı bilmiyorumbilmiyorumkismile
Ben kafama göre yaptıklarımı anlatıyım hemen
Cezveye birazcık sütü koydum icinede 3 dis sarimsagı bütün olarak attım
Beraber kaynadılar
Sonra sarimsakları cıkarıp Rendeledim 200 mL'lik sampuanıma ekledim..
kontescım hemen paylasayım bende forumda okudum galıba. cezvenın ıcıne bırz süt koyup içine 4 5 tane sarımsagı attım bırazcık kaynattım sonra rendeleyıp sampuanın ıcıne kattım cok azcık kokuyor kokmuyor da dıyebılırm
süzüp de sürüyosun canım
katı olur mu hiç
tam ölçüleri verirmisin kontes bu bakımındarıca ederım pırlantacım ve kontescım.
kontescım bıde ben o glserınlı seyı uyguladım sacıma sanırım suyu az geldı sac uclarım acayıp kırıldı cok kotu oldu. artık banyodan sonra sadce nemlıyken sürücem forumda okumustum kuru saca kullanılınca sacın normal nemını de alıyormus hakketen de benım oyle oldu daha kuru ve yıpranmıs gıbı oldu. aslında ıcınde de su vardı ama nıe oyle oldu kı
bıraz once yıkadım ıslakken uclarına yalnız gleserın sürdum bakalım nasıl olcak
kıslarr ya bu bemiks çok kokuyoo benm için sorun diilde erkek arkadaşım bi daha sürme şunu kafana ddi :kedi:
6 kere yaptım şimdi bepahantendi galiba (yalnış yazmış olabilirim bilmiyorum bilmiyorumkismile) işte ondan devam etsem olur mu o kokmuyodu galiba..??:uhm:
tam ölçüleri verirmisin kontes bu bakımında
rıca ederım pırlantacım ve kontescım.
kontescım bıde ben o glserınlı seyı uyguladım sacıma sanırım suyu az geldı sac uclarım acayıp kırıldı cok kotu oldu. artık banyodan sonra sadce nemlıyken sürücem forumda okumustum kuru saca kullanılınca sacın normal nemını de alıyormus hakketen de benım oyle oldu daha kuru ve yıpranmıs gıbı oldu. aslında ıcınde de su vardı ama nıe oyle oldu kı
rıca ederım pırlantacım ve kontescım.
selam bayanalrrrrr :)
ben de dün eksiklerimi tamamladım :) bu hafta başlarım bakalım kontesdeki gelişmeyi bende görecekmiyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?