kızlar bu gliserin yağı ne kadar aktardan aldınız dimiopuyorumnanaktan
bebe yagı yok şimdi sadece gliserinle yapsam olur mu alana kadar
evet aktardan alınıyor
ne kdr derken fiyatını mı soruyosun?
emin değilim ama 3 ü geçmez
kızlaaarr...yardım mafoldumben saçlarım çok dökülüyo..daha öncede yazmıştm bura mevsimseldir dedik geçtk ama yok hala dökülüyo..geçen zeytinyağı yapıyım dedim saçımın yarısı elimde kaldı...sarımsaklı şampuana başlamayı düşünüyorum..kullananlara sorum olcak..yeni saç çıkartıyomu..dökülmeyi ciddi oranda, gözle görülür biçimde azaltıyomu???? :hulya:
Ben sadece gliserin uyguluyorum her banyodan sonra saçlarım ıslakkenn.. havluyla bi güzel sarıyorumm öyle yatıyorum.. Saç uçlarımın kuruluğu gitti kırık desen yok mucize gibi geldii vallaaa :sm_cool:
kızlarrr ıyı aksamlar kontescım sana ne kadar tesekkur etsem azdır opuyorumnanaktan8.kurumu yaptım suan ara donemındeyım bırazdan kure baslamadan oncekı ve sonrakı resımlerımı eklıcem albume gercekten cok mutluyummmzemuszemusdarısı hepımızın basınakaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
oo desene sonuçlar güselllaklinialirimsmile
bugün siyah üzüm çekirdeği tozu aldım,yoğurta karıştırıp yiycem günde 2 kere
kansızlık için aldım ben ama saçları da besliyormuş içten
bakalım görüciz
bugün siyah üzüm çekirdeği tozu aldım,yoğurta karıştırıp yiycem günde 2 kere
kansızlık için aldım ben ama saçları da besliyormuş içten
bakalım görüciz
kontesim kan yapıcı besinlerle kalsiyum içeren besinler beraber tüketilmez diye biliyorum ben. (birbirini nötrleştirdiği için) mesela pekmezle yoğurt yenmez; bilirsin pekmez de kan yapıcıdır. sen bi araştır istersen onu:hulya:
aa aslında süt içilmediğini biliyordum ama yoğurt işini akıl edemedim doğru diyosunbilmiyorumkismile
direkt yutayım o zaman
saol kuşumm
ben kara uzum cekırdegı hapı kullandıgım donemler saclarım acayıp guzellesmıstı ve parlıyordu
kontes harika bir topik olmuş teşekkürlerrropuyorumnanaktan
bişey sorcaktım bu uygulamayı haftada 2 kere yapsak bir zararı olur mu? ya da etkisi ikiye katlanıp daha çabuk uzar mı??
rc ederim cnm hg :CüvCüv:
etki katlanması ws öyle bi şe yok canım ne yazık ki sempatiksalakcinni
her şeyin çoğu zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?