Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes kovalasın seni delikafadulden
hadi hayırlı olsun bakalımbayanssulusmile
heheh kovalıon zaten tatlım PPPPPPPPPP
canım hemen pzt bir doktora git detaylı kan testi yaptır demir eksikliğin olabilir ellerde ayaklarda çok üşüme de var mı?
herşeyin fazlasında doktora gitmek lazım canım :)
aaaa resimleri burayada bekliyoruz canım darısı başımaaa hemen yarın başlamam lazım :))))
bugün siyah üzüm çekirdeği tozu aldım,yoğurta karıştırıp yiycem günde 2 kere
kansızlık için aldım ben ama saçları da besliyormuş içten
bakalım görüciz
afiyet olsun balım bi araştır millet nasıl yiyormuş tam işe yarasın baksana kan yapıcı şeyler alınmıo yaaa kalsiyumla :)
benden duymustum sıyah uzumu yıyorum cekırdeyıylekaydirigubbakcemile3

bende bir avuçtan az sabahları yiyordum çekirdekleri yutuyorum çiğnemeden bu ara sıkıldım bıraktım gene yiyim bare :)

kızlar ayrıca yerı gelmısken soyleyeyım
kara uzum cekırdegı goguslerı buyutuyor ve seklını topluyor daha dırılestırıyor
hem saca hem vucuda cok yararlı

yarın saçlarımı kestiriyorum.. işlem görünce yıpranmıştı... göğüslerime yakın boyları yarın omuzlara kadar kestireceğim.. kavak yellerinde efe aslı ya evlenme teklifi etmişti o bölümde aslının saçı gibi kestirmeye karar verdim.. hatırlarsınız zaten bi arakısacık kestirmişti aslı saçlarını.. hem daha sağlıklı uzar hem yıpranıklıklar gider diye düşündüm nişanlımında desteğiyle karar vermiş bulunuyorum bunu da sizinle paylaşmak istedim

araştırmıştım aslında herkes yoğurtla yiyorbilmiyorumkismile aktar da öyle söyledi ama bilemedimbilmiyorumkismile

e artık çıkmışsın bu yola
çevirmek haddimiz deil
hayırlı olsunn olumunekankayizsmile

e etcen artık mecbur bilmiyorumkismile

peki bakalım öle devam ediyim bnde mecburen :)
2 yapıştan sonra ara vericm bakalım nasıl olcak hadi hayırlısı..
çoooook saol bu arada ya çok işime yarayan şeyler öğrendim burdaa tatlışımmm a.s.
öpüyorum herkesi en kocamanındannn opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
su gliserin konusunda anlamadigim bisey var..herkes islak saca uyguluyo kendiliginden kurusun dio islak saca surup sonra fonle kurutsak bisi olurmu tek sinuzit problemi olan benmiyim yogusamfisfisfis

su gliserin konusunda anlamadigim bisey var..herkes islak saca uyguluyo kendiliginden kurusun dio islak saca surup sonra fonle kurutsak bisi olurmu tek sinuzit problemi olan benmiyim yogusamfisfisfis

benim de sinüzitim var ama gliserin saç ucuna sürülüyor canım
dipleri kurut,uçların sinüzitle alakası yok zemuszemus

ama uclari islak islak yatamamki..bide saclarin uzun senin..benimkide upuzzundu kestirdim uzunken kolayda kisayken dipleri kuuruturken ister istemez uclarida kuruyo..neyse bisi olmaz heralde deneme yanilma yoluyla denicez artikin:sinifsinif:

Yaa bu GLiseRin nasıL bir$ey ? nerde saTıLıyor ? Ben SchwarzkopFun GLıSs saÇ bakımını aLdım aynı iişLemi o da göRür mü acaBa

BiRde Ben Her PazaR yapıyoRdum.. aMa Bu pazaR yapamadım çünKüü Bemiksim BiTmiş Şimdi nöBeTci eczane buLmam gerekiyooR.Yarın yaPsam BirşeY oLur mu caNım

Ben bugün 2. kürü uygulayacaktım yapmadım. Havalar soğudu. Kürü uygulayınca saçım 4-5 saat ıslak kalacak. Ben o süre boyunca evde gezinip iş yapacam başım üşüyecek. Hasta olurum diye yapmadım. kafamçokkarıştı
Sarımsaklı şampuana devam ediyorum. Günde 2 diş sarımsak yutuyorum. Umarım faydasını görürüm. bilmiyorumkismile

BiRde Ben Her PazaR yapıyoRdum.. aMa Bu pazaR
yapamadım çünKüü Bemiksim BiTmiş Şimdi nöBeTci eczane buLmam gerekiyooR.Yarın yaPsam BirşeY oLur mu caNım

bi gunden bisi olmaz heralde..bide bi ruj sormussun yeni oldugum i100 msjim olmadig icin yazamiyorum buraya yaziyim..genelde dudaga pudra yada fondoten surup o rengi olusturuyolar ustunude cok acik pembe ve ten rengi rujlar var surebilirsin..ama altina pudra syada fondoten surmen lazim mutlaka once

bende ayni dertten muzdaripim cokta cabuk hastalanirim 8 e tamamlayip birakicam bende..
7. kurumu yaptim bkalim..

BiRde Ben Her PazaR yapıyoRdum.. aMa Bu pazaR yapamadım çünKüü Bemiksim BiTmiş Şimdi nöBeTci eczane buLmam gerekiyooR.Yarın yaPsam BirşeY oLur mu caNım

bi şey olmaz.

Yaa bu GLiseRin nasıL bir$ey ? nerde saTıLıyor ? Ben SchwarzkopFun GLıSs saÇ bakımını aLdım aynı iişLemi o da göRür mü acaBa

aktarda satılan bi yağ. hayır gliss aynı işlemi görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…