Ben bugün 2. kürü uygulayacaktım yapmadım. Havalar soğudu. Kürü uygulayınca saçım 4-5 saat ıslak kalacak. Ben o süre boyunca evde gezinip iş yapacam başım üşüyecek. Hasta olurum diye yapmadım. kafamçokkarıştı
Sarımsaklı şampuana devam ediyorum. Günde 2 diş sarımsak yutuyorum. Umarım faydasını görürüm. bilmiyorumkismile
kızlar haftada bır mı yapıorsunuz?
ilk sayfadaki ilk mesajı okumanı rica edicem canımkaydirigubbakcemile5
makina ile hafif kurutup kafana poşet geçirsene canım
günde 2 diş sarımsak yutarsan bi kaç güne baş dönmelerin başlar,dikkatli ol
İlk kürde streç film ile sarıp saç kurutma makinesiiyle bir süre ısıttım saçımı ama süre çok uzun olduğu için soğuyor malesef. Sobaları kuralım kürümü uygulayıp yatacam sobanın başında kedi gibi :lepi:
Bol sarımsak tüketince başın dönmesini hiç duymamıştım bilmiyorumkismile azaltayım bari. Kış da geliyor doğal antibiyotik olur diye düşünmüştüm ama
bi gunden bisi olmaz heralde..bide bi ruj sormussun yeni oldugum i100 msjim olmadig icin yazamiyorum buraya yaziyim..genelde dudaga pudra yada fondoten surup o rengi olusturuyolar ustunude cok acik pembe ve ten rengi rujlar var surebilirsin..ama altina pudra syada fondoten surmen lazim mutlaka once[/QUOT
Çok Tşk edeRim caNım soRumu yanıTLadığınn iÇinn a.s.
Tşk ederim sorumu cevapladığın içinnn canıma.s.bi şey olmaz.
aktarda satılan bi yağ. hayır gliss aynı işlemi görmez.
aaaa resimleri burayada bekliyoruz canım darısı başımaaa hemen yarın başlamam lazım :))))
100 msjım dolmadıgı ıcın buraya koyamıorm cnm ama albumum herkese acık yorumlarınızı beklıyorum:hulya:kaydirigubbakcemile2
bence de fark yok zaten ben mi farketmiyorum demiştim ama demekki harbiden yok neyse sağlık olsun :1closedeyes:
Bence ilk fotoğrafta saçların daha düz. İkinci fotoğrafta biraz daha dalgalı. Giydiğin tişörtler uzunluğu algılamamızda yanıltıcı olabilir.
haftada 2-3 kere yaparsan 1ay sonrasında olmayan saçlarını koyarsın bence buraya:1ninca:
baktım süper bir fark var canım valla süper :)aaaa resimleri burayada bekliyoruz canım darısı başımaaa hemen yarın başlamam lazım :))))
100 msjım dolmadıgı ıcın buraya koyamıorm cnm ama albumum herkese acık yorumlarınızı beklıyorum:hulya:kaydirigubbakcemile2
pek fark göremedim saçlar aynı deil birinde düz birinde dalgalı tişört farklıEki Görüntüle 58018
Eki Görüntüle 58019
Eki Görüntüle 58020
kızlar sizce var mı bi fark?
ilk resim çekildiğinde yeni başlamıştım. 6 kere yaptım 1 hafta ara verdim 3 hafta oldu tekrar başlayalı son resim de bugüne ait zaten yazdım.
İlk kürde streç film ile sarıp saç kurutma makinesiiyle bir süre ısıttım saçımı ama süre çok uzun olduğu için soğuyor malesef. Sobaları kuralım kürümü uygulayıp yatacam sobanın başında kedi gibi :lepi:
Bol sarımsak tüketince başın dönmesini hiç duymamıştım bilmiyorumkismile azaltayım bari. Kış da geliyor doğal antibiyotik olur diye düşünmüştüm ama
sarmısağı bir diş yut canım her sabahtı sanırım yada akşammıydı bi ara ben de yapıyordum :) lakin tam fayda için sarmısağı şöle hafifçe ez ya da 2ye böl daha faydalı oluyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?