Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

makina ile hafif kurutup kafana poşet geçirsene canım
günde 2 diş sarımsak yutarsan bi kaç güne baş dönmelerin başlar,dikkatli ol

kontesim bu siyah üzüm çekirdeği tozunu aktardan aldın dimi? bi de özel bi marka mı aldın yoksa açıkta satılanlar varmış bir de:? bu arada tok tutma özelliği de varmış kilo verenler falan olmuş sayesinde.

makina ile hafif kurutup kafana poşet geçirsene canım
günde 2 diş sarımsak yutarsan bi kaç güne baş dönmelerin başlar,dikkatli ol

İlk kürde streç film ile sarıp saç kurutma makinesiiyle bir süre ısıttım saçımı ama süre çok uzun olduğu için soğuyor malesef. Sobaları kuralım kürümü uygulayıp yatacam sobanın başında kedi gibi :lepi:
Bol sarımsak tüketince başın dönmesini hiç duymamıştım bilmiyorumkismile azaltayım bari. Kış da geliyor doğal antibiyotik olur diye düşünmüştüm ama

malzemeleri alayim hatta önce bir bulayim hemen bende ba$liyorum saclarimin saglikli uzamasi istedigim en öncelikli $ey
Bu arada güzel paylasimlarin ve yardimlarin icin tesekkür ediyorum canim

Son düzenleme:

sarımsak tansiyonu düşürüyorya ona mahsuben söylemiştir

kızlar sizce var mı bi fark?
ilk resim çekildiğinde yeni başlamıştım. 6 kere yaptım 1 hafta ara verdim 3 hafta oldu tekrar başlayalı son resim de bugüne ait zaten yazdım.

canım ben pek fark göremiyorum ama bluzden kaynaklı olabilir
aynı bluzu giyip fotolaman mümkün mü? o zaman daha iyi olucaktır.

bence de fark yok zaten ben mi farketmiyorum demiştim ama demekki harbiden yok neyse sağlık olsun :1closedeyes:

Bence ilk fotoğrafta saçların daha düz. İkinci fotoğrafta biraz daha dalgalı. Giydiğin tişörtler uzunluğu algılamamızda yanıltıcı olabilir.

haftada 2-3 kere yaparsan 1ay sonrasında olmayan saçlarını koyarsın bence buraya:1ninca:

nedenki cnm haftada 1 keremi yapim?
bide bu kürü sacımı yapınca bi ilaç
kokusu oluyor sanki
2 kere yıkıyorum saclarım bu kürü yapınca
öbür gün tekrar yıkadıgımda kalmıyor kokusu ama

sarmısağı bir diş yut canım her sabahtı sanırım yada akşammıydı bi ara ben de yapıyordum :) lakin tam fayda için sarmısağı şöle hafifçe ez ya da 2ye böl daha faydalı oluyormuş :)

sarmısağı bir diş yut canım her sabahtı sanırım yada akşammıydı bi ara ben de yapıyordum :) lakin tam fayda için sarmısağı şöle hafifçe ez ya da 2ye böl daha faydalı oluyormuş :)

Sarımsağı bütün olarak yutmam imkansız. Bir arkadaş yazmıştı 3-4 parçaya bölüyormuş. Ben de hap gibi su ile birlikte yutuyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…