Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

maşallah kontesse kimsede onun gibi bi uzama olmamış gördüğüm kadarıyla..gerçekten herkezin cinsi farklı üzülmemek lazım..

Sarımsağı bütün olarak yutmam imkansız. Bir arkadaş yazmıştı 3-4 parçaya bölüyormuş. Ben de hap gibi su ile birlikte yutuyorum. kaydirigubbakcemile3

hımm genelde bütün yutuyorlar ya :) ben 2ye bölüyordum ya da ezip azcık bütün yutuyordum :)
bir süre izle kendini tansiyonunu düşürmesin :)

eet kızlar ben onu düşünemedim düz dalgalı die ama birinciyle üçüncüsü aynı ikisinde de bişi yapmadım saçıma. neyse zaten belirgin bi uzama olsa diplerden farkederdim kanımca. yine de devam edicem bu küre çünkü saçlarım artık daha sağlıklı :enbuyukkkpuyorumnanaktan

az da olsa bence uzama olmus cnm normalde uzama hızı nasıldı yavas mu uzuyordu bu sekıldeyse eger bence ıı bı gelısme devam etmelısınbayanssulusmilebuarada 2.resımdekı sac rengın ve modelı super opuyorumnanaktan

bence farkediyo sonuçta 1,5 aydan bahsediyoruz öyle uzun bi zamandan değil

kızlar bi şey sorucam
saçınızı yıkarken kaç kere ,ne kdr şampuan ve saç kremi kullanıyorsunuz?
ben iyice köpürtüyorum bol bol döküyorum vs ama 1haftada şişenin yarısı uçuyo
ekonomik olarak çöktüm içim gidiyo valla
bi yerde hata yapıyorum ama nerde

kontes ben başka bişey sorcam senin fönlü fönsüz diye 2 resmin var ya: ordaki fönsüz hali çok güzel nasıl öyle oldu hem boyalı üstelik sarı renk ama hiç kabarmamış çok güzel görünüyo onun için ayrı bişedy mi yapıyosun???

teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan. normal uzuyodu canım ayda bi cm falan. aslında belki biraz uzamış olabilir ama en fazla ayda 2 cm:uhm: amaaan neyse çok düşünmiyeyimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben kür yaptığım zaman iki kere yapmadığım zaman bi kere şampuanlıyorum. öle çok fazla dökmüyorum sadece köpürtecek ve her yere dağılacak kadar. kremide aynı şekilde tabi onu diplere getirmemeye çalışıyorum. sonuçta bunların hepsi kimyasal. o kadar bakım yapıyoruz sonra bi de kimyasallarla mahvediyoruz :enbuyukkk:

canım bnm bn 2 kere falan şampuanlıyorum çok dökmüyorum ama senn saçların uzun köpürmesi için daha fazla kullnman gerekebilir.. bide çok yıkıyosan haftada dogaldır azalması ki sn 2-3 gnde falan yıkıyosn bildiğim kadarıyla ama belki fazla kullanıyosundur canım..
ya bu arada tatlım bn bişi sorcam bugun aktardan gliserin yağı aldım şimdi ilk sayfadaki msja göre yapıcam da kafam karıştı.. :) senn verdiğin tarif ne kadar kullanımlık oluyo bi iki hafta yeter gibi öle yapıcaz dimi bitince bi daha hepsini bi seferde değil yani ayrı bi yere alıp işte tarifdeki gibi..?? kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

ben 2 kere sampuanlıyorum cok kullanmıyorum cunku durulaması zor oluyor sampuan kalıyor sacta ılkınde kopurmuyor fazla o yuzden ıkı kez yapıyorum ama kuru yaptıgım zamanlar 3 kez bırascıkda sac kremı suruyorum dıbe degdırmeden yerimseniben

canım benim saçı banyodan sonra ensenden toplarsan 2 saate kdr dümdüz bi şey oluyo
topuz toplarsan dalgalı oluyo
saça öz bi şey sanırsam
ama sarımsaklı şampuan da azalttı bendeki az elektriklenmeyi
orda onun etkisi var saç tarzıma ek olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…