Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aslında kür yaptığımız günler öyle dipleri iyice defalarca yıkamamak lazımmış biliyor musun?
arınsın diye yıkıyoruz ama aslında faydalı şeyi önce sürüp sonra da kazımış oluyoruz saç derimizden

iki hafta hayatta yetmez
benim şişem o tarifin 2 katını aldığı halde 1,5-2 hafta gidiyor

ben saçlarımı 1 defa şampuanlıyorum
1 defa da kremliyorum
2-3 günde 1 yıkıyorum

ama o 1 kerede döktüğüm şampuan avcumun tüm içini dolduruyo
köpürmeyince temiz olmuyormuş gibi hissediyorum :bbo:

hele saç kremi tam deli ediyo beni
zaten köpüren bi şey değil
sanki saçımda kayboluyo valla tüm şişeyi döküyorum

normal şampu+kremde sorun olmuyordu ama amway'de her biri 20tl olunca içim yanar oldu

Son düzenleme:

Kontesim avcunun içini şampuanla doldurma sonuçta o da bir kimyasal biraz şampuan döküm suyla incelt öyle sür derim ben öyle yapıyorum aynı şeyi krem içinde yapıyorum sadece saç uçlarına sürüyorum :)

tmm kuşumm öyle yapiyim artıkkkaydirigubbakcemile5

kontescım bence bıkez sampuanlayıp o kadar cok dokmek yerıne 2 kez sampuanla yarısı kadar dok ılkınde kopurmuyo gercekten ama ıkıncısınde kopuruyo kremı de az sur bıraz bekletınce yumusatıo ztn
:1rolleyes:

bende gun aşırı yıkıyıp 2 defa sampuan yapıyorum ama bı avuc dokuyorum..cok gıdıyo benımde elseve kullanıyorum..kontess anwayden memnunmusun? temızlık malzemelerıyle yenı tanıstım kısısel bakım urunlerı nasıl..ne zamandan berı kullanıyosun belkı sacının guzel uzamasında onunda payı vardır

uzamada payı olduğunu sanmıyorum canım çünkü başlayalı çok az oldu.(eylül)
daha 1. şişelerdeyim işte...
kokuları süper ve kalıcı
eskiden normal bi saç kremi(dove) kullandığım halde saçlarım açılmazdı,bi de gliss kullanırdım ama şimdi bunun saç kremi yetiyor.gliss kullanmıyorum.
bi parlatıcı serumu var.parlattı mı emin değilim ama saçlarım kesinlikle daha kolay şekil alıyor.kırıkları da baya toparladı
bi de saç maskesi var,açıklamasında her hafta kullanın diyor ama kuaför bana 10 günde 1 kullan demişti.ondan memnun muyum bilmiyorum,sanki ne işe yaradığını henüz anlamadım:gitme:

Son düzenleme:
aynı dertten muzdarıbım bende alam kremını balı hıc acılmıyo ozellıkle ense kısmını kazıtmak gelıyo ıcımden
nerden alıyosun ınternettenmı

Kızlarr saclarımın uçları çok kötü 4 kat boya var uçlarda boya yapmıcam artık ama biraz uzadı ya uçlardan bile kestirmeye kıyamıyorum aslında kuaförlerden korkuyorum budayacaklar yine diyee benneyaptımki klava: Çok üzgünüm çoook off ne yapayım kontess bi el kıs sorunuma sositososito :bbo:

Son düzenleme:
4 kat boya mı amanini
bende 1 kat olduğu halde pütürlükler var ara ara
azcık kestir bence

Bir ara her rengi denedim kestane,kızıl kestane,kızıl,koyu kahve hepsi bu kadar ...Çok tabii... kıyamıyorum ama duştan sonra tarakla bile açılmaz oldu saçlarım resmen yolup da açıyorum ... uclardan biraz kestirsem fazlasına kıyamıyorum yaaa ( kısa sac yakışmıyo bana yanaklarım toplu benneyaptımki

bence hemen kestir hem saçlar kötü olmuştur hem de renk kötü duruyordur canım :)
ben daha dün gittim kür yapmadan önce bir kestireyim dedim ucundan az al dedim az aldı saş uzatıyorum çok kesme dedim gösterdi ne kadar keseceğini tamam deyince kesti sende şart koş canım yoksa budarlar vallaaaaeyvahedigeldismile

Yaa doğal sac rengim de kahve oldugu için çok renk ayrımlığından ötee cok yoluk yoluk oluyo banyodan sonra açılmıyorr ama kestirecegim cesaretimi bi toplayayımda haa ayrıca cok da dökülüoo dökülme zaten başlıca sorunum da neyse..b vitamini kullanıyorum sadece.. Nerox B vit

anladım canım renk sorunu yoksa çok sorun diil ama kötü durur :) yoluk yoluk git kestir topla cesaretini :)
saç dökülmesine gelince takip et eğer çok fazla dökülüyorsa bi kan testi falan yaptır hemen vitamine sarılma mevsimsel olabilir olmayabilirde :)

Canım cesaretimi toplayıp,
kan testlerimi yaptırmıştım hersey normaldi
sadece b vit verdi baska bir doktor dökülme sorunum var deyince...
ama uçları kestirecegim artık boya da yok

Canım cesaretimi toplayıp,
kan testlerimi yaptırmıştım hersey normaldi
sadece b vit verdi baska bir doktor dökülme sorunum var deyince...
ama uçları kestirecegim artık boya da yok

hımm o zaman b vitamini kullan canım :))))) saçlarınıda kestir :) eğer çok topluyosan sürekli oda döker saçı haberin olsun

merhaba arkadaşlar, on beş gündür sizi takip ediyorum. bende pazar günü ilk kürümü yaptım. sarımsaklı şampuan da yaptım ama sarımsak yağını fazla kaçırdım bugünde gidip ylang ylang yağı ve menekşe yağı alıcam.daha çabuk uzatıyormuş bu yağlar. bu arada kontess saçların mükemmel ötesi nazar değmez inşallah :)) herkese rapunzelli günler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…