ben kür yaptığım zaman iki kere yapmadığım zaman bi kere şampuanlıyorum. öle çok fazla dökmüyorum sadece köpürtecek ve her yere dağılacak kadar. kremide aynı şekilde tabi onu diplere getirmemeye çalışıyorum. sonuçta bunların hepsi kimyasal. o kadar bakım yapıyoruz sonra bi de kimyasallarla mahvediyoruz :enbuyukkk:
canım bnm bn 2 kere falan şampuanlıyorum çok dökmüyorum ama senn saçların uzun köpürmesi için daha fazla kullnman gerekebilir.. bide çok yıkıyosan haftada dogaldır azalması ki sn 2-3 gnde falan yıkıyosn bildiğim kadarıyla ama belki fazla kullanıyosundur canım..
ya bu arada tatlım bn bişi sorcam bugun aktardan gliserin yağı aldım şimdi ilk sayfadaki msja göre yapıcam da kafam karıştı.. :) senn verdiğin tarif ne kadar kullanımlık oluyo bi iki hafta yeter gibi öle yapıcaz dimi bitince bi daha hepsini bi seferde değil yani ayrı bi yere alıp işte tarifdeki gibi..?? kafamçokkarıştı
ben saçlarımı 1 defa şampuanlıyorum
1 defa da kremliyorum
2-3 günde 1 yıkıyorum
ama o 1 kerede döktüğüm şampuan avcumun tüm içini dolduruyo
köpürmeyince temiz olmuyormuş gibi hissediyorum :bbo:
hele saç kremi tam deli ediyo beni
zaten köpüren bi şey değil
sanki saçımda kayboluyo valla tüm şişeyi döküyorum
normal şampu+kremde sorun olmuyordu ama amway'de her biri 20tl olunca içim yanar oldu
Kontesim avcunun içini şampuanla doldurma sonuçta o da bir kimyasal biraz şampuan döküm suyla incelt öyle sür derim ben öyle yapıyorum aynı şeyi krem içinde yapıyorum sadece saç uçlarına sürüyorum :)
kontescım bence bıkez sampuanlayıp o kadar cok dokmek yerıne 2 kez sampuanla yarısı kadar dok ılkınde kopurmuyo gercekten ama ıkıncısınde kopuruyo kremı de az sur bıraz bekletınce yumusatıo ztnben saçlarımı 1 defa şampuanlıyorum
1 defa da kremliyorum
2-3 günde 1 yıkıyorum
ama o 1 kerede döktüğüm şampuan avcumun tüm içini dolduruyo
köpürmeyince temiz olmuyormuş gibi hissediyorum :bbo:
hele saç kremi tam deli ediyo beni
zaten köpüren bi şey değil
sanki saçımda kayboluyo valla tüm şişeyi döküyorum
normal şampu+kremde sorun olmuyordu ama amway'de her biri 20tl olunca içim yanar oldu
bende gun aşırı yıkıyıp 2 defa sampuan yapıyorum ama bı avuc dokuyorum..cok gıdıyo benımde elseve kullanıyorum..kontess anwayden memnunmusun? temızlık malzemelerıyle yenı tanıstım kısısel bakım urunlerı nasıl..ne zamandan berı kullanıyosun belkı sacının guzel uzamasında onunda payı vardır
aynı dertten muzdarıbım bende alam kremını balı hıc acılmıyo ozellıkle ense kısmını kazıtmak gelıyo ıcımden
nerden alıyosun ınternettenmı
4 kat boya mı amanini
bende 1 kat olduğu halde pütürlükler var ara ara
azcık kestir bence
Kızlarr saclarımın uçları çok kötü 4 kat boya var uçlarda boya yapmıcam artık ama biraz uzadı ya uçlardan bile kestirmeye kıyamıyorum aslında kuaförlerden korkuyorum budayacaklar yine diyee benneyaptımkiklava: Çok üzgünüm çoook off ne yapayım kontess bi el kıs sorunuma sositososito :bbo:
bence hemen kestir hem saçlar kötü olmuştur hem de renk kötü duruyordur canım :)
ben daha dün gittim kür yapmadan önce bir kestireyim dedim ucundan az al dedim az aldı saş uzatıyorum çok kesme dedimgösterdi ne kadar keseceğini tamam deyince kesti sende şart koş canım yoksa budarlar vallaaaaeyvahedigeldismile
Yaa doğal sac rengim de kahve oldugu için çok renk ayrımlığından ötee cok yoluk yoluk oluyo banyodan sonra açılmıyorr ama kestirecegim cesaretimi bi toplayayımda haa ayrıca cok da dökülüoo dökülme zaten başlıca sorunum da neyse..b vitamini kullanıyorum sadece.. Nerox B vit
Canım cesaretimi toplayıp,
kan testlerimi yaptırmıştım hersey normaldi
sadece b vit verdi baska bir doktor dökülme sorunum var deyince...
ama uçları kestirecegim artık boya da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?