sen aynı bluzu çekip de fotolasana bi cnm
sanki o gün bana bozulup gttin ,öyle sezdim ama cidden giyimdeki desen+renk çok fark ediyor göz yanılgısı yapıyor
Bir ara her rengi denedim kestane,kızıl kestane,kızıl,koyu kahve hepsi bu kadar ...Çok tabii... kıyamıyorum ama duştan sonra tarakla bile açılmaz oldu saçlarım resmen yolup da açıyorum ... uclardan biraz kestirsem fazlasına kıyamıyorum yaaa( kısa sac yakışmıyo bana yanaklarım toplu benneyaptımki
o yoluk kısımlardan kurtul bence
kontes bişi sorcam sinameki kürünü yaptığın zaman sarımsaklı şampuanla yıkıyo musun? yoksa sarımsaklı şampuanı diğer yıkamalarda mı kullanıyosun?
bende sorucaktım canım sen benden önce sormussun:lepi:
niye kmse cvp yazmıyor bana
kontes müsait olunca cvp verir tatlum bizeyerimseniben
sacım kürlü bekliyorum sampuanımı hazırlıcam sımdı sarımsaklı 12 de yıkıcamkaydirigubbakcemile5
bu seferlik sarımsaklı şampuanla yıkama cnm. daha sonra kontesin cvbına göre hareket edersin:hulya:
canımm benide ekler misin albümlerine bakmak istiyorum alkisalkisalkissaol canımm
:kedi:
kontescim bende ilk kürümü yaptım suan sacımda pamuk yardımıyla guzelce surdum glıserınlı yagımıda fısfıslı sıseye yaptım sadece sarımsaklı sampuanım kaldı bnm sacım cok yaglı oldugundan hergun yıkıyorum sacımı kac dk bekletıyım sarımsaklı sampuanı sence :Sbilmiyorumkismile
kontes bişi sorcam sinameki kürünü yaptığın zaman sarımsaklı şampuanla yıkıyo musun? yoksa sarımsaklı şampuanı diğer yıkamalarda mı kullanıyosun?
merhaba kızlar sarımsak yagını fazla kacırdım. o kadar yağ aldım gene kokusunu kesmedikizlar kokusu saçımdan gitmiyorr lorealin yağı vardı bakım icin ama yinede olmadııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?