Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ben sarımsaklı şampuan yapmadım bemiks+sinamekili+badem y. yaptım olur mu yararı uzar mı yani çünkü saçlarım zaten gür bende sarımsaklı şampuan yapmadım

anladığım kadarıyla sarımsaklı şampuan gürleşmesini sağlıyor ve dökülmeyi önlüyoor. ben ekstra bakım olsun diye yaptım

sen aynı bluzu çekip de fotolasana bi cnm
sanki o gün bana bozulup gttin ,öyle sezdim ama cidden giyimdeki desen+renk çok fark ediyor göz yanılgısı yapıyor

yoook canım hiç olur mu öyle şey. biraz üşengeçliğim tuttu sadece ilk bluz yazlıkların arasında en tepelere kalktı da onu bulup giymeye üşendim sadece. bugün yarın çeker koyarım madem. kaydirigubbakcemile3

kızlar konu hakkında merak ettikleriniz ilk sayfada açıklanmış kontescim tarafından isterseniz okuyun :)

bende şu an sinamekiyi kaynattım ılınmasını bekliyorum ve ilk kürü yapıcam ve sarımsaklı sampuanıda hazırlıcam kızlar sutle kaynatıp yapcam sarımsaklarında ole rendelıcem sızde yınede etkısı olur mu koku olmaz dimi pantene kullandıgım ıcın sampuan o agır kokuyo kırar heralde kokusunu sarımsağın :)

o yoluk kısımlardan kurtul bence

o yoluk kısımlardan kurtul bence

kontescim bende ilk kürümü yaptım suan sacımda pamuk yardımıyla guzelce surdum glıserınlı yagımıda fısfıslı sıseye yaptım sadece sarımsaklı sampuanım kaldı bnm sacım cok yaglı oldugundan hergun yıkıyorum sacımı kac dk bekletıyım sarımsaklı sampuanı sence :Sbilmiyorumkismile

kontes bişi sorcam sinameki kürünü yaptığın zaman sarımsaklı şampuanla yıkıyo musun? yoksa sarımsaklı şampuanı diğer yıkamalarda mı kullanıyosun?

merhaba kızlar sarımsak yagını fazla kacırdım. o kadar yağ aldım gene kokusunu kesmedi kizlar kokusu saçımdan gitmiyorr lorealin yağı vardı bakım icin ama yinede olmadııı...

kontesscimm :)) bemiksde yok b'side yok iks'ide yok :))) afedersiniz tam salaklarina catiyorum galiba napicaksin neye lazim o yok ba$ka bir$ey verelim yok ilac olanini verelim vs. vs. ömrümü tükettiler bugün dün ugrayamami$tim bugün birkac eczane gezdim amaaa en son eczanede bir kadina rastladim az lafladik ayak üstü saclar üzerine tabiiiki delikafadulden ..Bana jojoba,cam terebenti,badem yagi, cok az zeytinyagini kari$tirarak haftada bir defa uygula dedi kendisinin karde$i uygulami$ saclari cok dökülüyormu$ $imdi cok güzel saclari var dedi bende hepsini topladim tek tek bugün denedim saclarim $uan pamuk gibi :)) bekleme süresinin en iyi geceden yapip sabaha kadar sacta dinlenmesi dedi ama 1 kac saatte bekletmenin yeterli olacagini söyledi öylece ayrildim ordan...
Bu konuda bilginiz varmi deneyen varmi kontess sen ne dü$Ünüyorsun sence hepsini bir arada kari$tirmak sagliklimidir ki sac icin ters tepmesin sonra :bbo:

her gün yıkamayı azaltmaya ne dersin?
saçı ne kdr sık yıkarsan o kdr çok yağlanır
2günde1, 3günde1 yıkamaya başla yavaş yavaş alıştır saçını

sarımsaklıyı 1-2 dk dan fazla bekletme

kontes bişi sorcam sinameki kürünü yaptığın zaman sarımsaklı şampuanla yıkıyo musun? yoksa sarımsaklı şampuanı diğer yıkamalarda mı kullanıyosun?

sinameki yaptığım gün sarımsaklı kullanmıyorum.kullandıysam da 1-2 defayı aşmamıştır

merhaba kızlar sarımsak yagını fazla kacırdım. o kadar yağ aldım gene kokusunu kesmedi kizlar kokusu saçımdan gitmiyorr lorealin yağı vardı bakım icin ama yinede olmadııı...

sarımsak yağının öyle bi kötü yanı varmış canım evet,ben hiç kullanmadım ama kullanan ve günlerdir kokusundan kurtulamayan bir arkadaşımız olmuştu burda.
durulama suyuna sirke eklesen ne olur ki acep?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…