Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

walla hepsi ayrı ayrı faydalı şeyler ama bir arada çok mu yüklenilmiş olur, sanmıyorum.
Tr'de de içinde 10-12 taane faydalı yağ bulunan bakım kürleri satılıyor.
ama uzatmasına garanti veremem
ben bi ara kullanmıştım,uzatıcak diye ama pek faydasını gördüğümü sanmıyorum

dün kötü bi gün geçirmiştim kızlar,bugün de farklı sayılmaz.
o yüzden topikle ilgilenemedim kusura bakmayın a.s.

canım yaa fazla koydum ben sarımsak yağını şise yarıya insin üstüne aynı şişe sampuandan aynısı ve güzel kokması içinde menekşe yağı süper olacak ozaman :)

ya kızlar bugün 7. kürü uygulayacağım,ondan hiç bir sıkıntım yok ama 3.kez saçımı kendi hazırladığım sarımsaklı şampuan ile yıkadım iğrenç kokuyor vaz mı geçsem(200 ml lik head & soulders ın içine 4 diş sarımsak rendeledim,saçımı bununla köpürtüp 1 dk bekletiyorm durulayıncada başka bir şampuanla yıkıyorm ama berbat kokuyor):enbuyukkk:

Tesekkür ediyorum kkontess ilgin icin canim..Canli görünüyor baya bugün saclarim extra bir parliyor daha kolay $ekil aliyor bunlar ilk kullanimda gözüme carpanlar uzatmada belki dedigin gibi bir faydasi olmaz ama bir deneyeyim bakalim madem hepsini karistirabiliyoruz :)) hmm Türkiyeye bir yakinim gidicek önerecegin iyi bakim yaglari kürleri varsa isimlerini bana yazabilirmisin özelden sipari$ veririm en azindan yaza kadar idare edecek kadar

kontescım umarım bu gun daha ıyısndırolumunekankayizsmile

ben de dun 2.kürümu yaptım daha yolun basındayım. ayy ben kürü yaptgm zaman da kuulanıyorum sarmsaklı sampuanı. kullanmamak mı gerekıyrdu kontescım.

ya bıde kür yaptgım zaman yıkarken baya dökuluyor sacım acaba acaba sarımsaklı sampuanla ıkısnı yaptım ıcın olabılır mı?

en son elma sırkesıyle durulayayım barı dıe dusundum cok yormus olurmuyum sacı. onceden küre ve sarımsaklı sampuana baslamadn once son durulamayı elma sırkelı suyla yapıyordum sacım hıc dokulmuyordu

kontescım bıraz falza soru sordum ama umarım kızmamıssındraklinialirimsmile

ben çok yormamak için ikisini aynı gün kullanmıyorum,kullanılırsa ne olur bi fikrim yok,kendi mantığım ikisini aynı gün yapma dedi diye öyle uyguluyorum.
yağlı bakımlar kimisinde saç dökebiliyor,bekletme süresini azaltabilirsin.

ben başka extra bakım yapmıyorum canım
sadece ilk sayfadakileri yapıyorum
bi de amway marka saç maskesine başladım,daha faydasını görecek kdr ilerleyemedim
Tr'den bemiks sipariş edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…