canımm benide ekler misin albümlerine bakmak istiyorum alkisalkisalkis
kontesscimm :)) bemiksde yok b'side yok iks'ide yok :))) afedersiniz tam salaklarina catiyorum galiba napicaksin neye lazim o yok ba$ka bir$ey verelim yok ilac olanini verelim vs. vs. ömrümü tükettiler bugün dün ugrayamami$tim bugün birkac eczane gezdim amaaa en son eczanede bir kadina rastladim az lafladik ayak üstü saclar üzerine tabiiiki delikafadulden ..Bana jojoba,cam terebenti,badem yagi, cok az zeytinyagini kari$tirarak haftada bir defa uygula dedi kendisinin karde$i uygulami$ saclari cok dökülüyormu$ $imdi cok güzel saclari var dedi bende hepsini topladim tek tek bugün denedim saclarim $uan pamuk gibi :)) bekleme süresinin en iyi geceden yapip sabaha kadar sacta dinlenmesi dedi ama 1 kac saatte bekletmenin yeterli olacagini söyledi öylece ayrildim ordan...
Bu konuda bilginiz varmi deneyen varmi kontess sen ne dü$Ünüyorsun sence hepsini bir arada kari$tirmak sagliklimidir ki sac icin ters tepmesin sonra :bbo:
sarımsak yağının öyle bi kötü yanı varmış canım evet,ben hiç kullanmadım ama kullanan ve günlerdir kokusundan kurtulamayan bir arkadaşımız olmuştu burda.
durulama suyuna sirke eklesen ne olur ki acep?
dün kötü bi gün geçirmiştim kızlar,bugün de farklı sayılmaz.
o yüzden topikle ilgilenemedim kusura bakmayın a.s.
bugün daha iyisindir insallah :)
inşallah öyleyimdir...
walla hepsi ayrı ayrı faydalı şeyler ama bir arada çok mu yüklenilmiş olur, sanmıyorum.
Tr'de de içinde 10-12 taane faydalı yağ bulunan bakım kürleri satılıyor.
ama uzatmasına garanti veremem
ben bi ara kullanmıştım,uzatıcak diye ama pek faydasını gördüğümü sanmıyorum
sinameki yaptığım gün sarımsaklı kullanmıyorum.kullandıysam da 1-2 defayı aşmamıştır
kırıklardan kestirmeden nasıl kurtulabilirimmmmmm acil yardım mafoldumben
ben çok yormamak için ikisini aynı gün kullanmıyorum,kullanılırsa ne olur bi fikrim yok,kendi mantığım ikisini aynı gün yapma dedi diye öyle uyguluyorum.kontescım umarım bu gun daha ıyısndırolumunekankayizsmile
ben de dun 2.kürümu yaptım daha yolun basındayım. ayy ben kürü yaptgm zaman da kuulanıyorum sarmsaklı sampuanı. kullanmamak mı gerekıyrdu kontescım.
ya bıde kür yaptgım zaman yıkarken baya dökuluyor sacım acaba acaba sarımsaklı sampuanla ıkısnı yaptım ıcın olabılır mı?
en son elma sırkesıyle durulayayım barı dıe dusundum cok yormus olurmuyum sacı. onceden küre ve sarımsaklı sampuana baslamadn once son durulamayı elma sırkelı suyla yapıyordum sacım hıc dokulmuyordu
kontescım bıraz falza soru sordum ama umarım kızmamıssındraklinialirimsmile
Tesekkür ediyorum kkontess ilgin icin canim..Canli görünüyor baya bugün saclarim extra bir parliyor daha kolay $ekil aliyor bunlar ilk kullanimda gözüme carpanlar uzatmada belki dedigin gibi bir faydasi olmaz ama bir deneyeyim bakalim madem hepsini karistirabiliyoruz :)) hmm Türkiyeye bir yakinim gidicek önerecegin iyi bakim yaglari kürleri varsa isimlerini bana yazabilirmisin özelden sipari$ veririm en azindan yaza kadar idare edecek kadar
bi kaç sayfa geriye şunu koymuştum
başka da çekmedim.
öyle sık sık çekmiyorum artık
kendi hallerine bıraktım
sagol canim ilgin icin..hersey gonlunce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?