Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes senin şampuanın amway in hangi şampuanı ve bitkisel mi kimyasal mı ??? bi de krem saçı döker ve cansızlaştırır dedi kuaförüm kullanmıyorum çift fazlı kolay taramaya yarayan fısfıslardan kullanıyorum taranıyo ama saçak saçak duruyo sinir oluyorum.. korkudan krem de kullanamıyorum
bu amwayin kremi iyi mi ???

Bu sinamekili kürü ne kadar aralıkla yapıyoruz kızlar haftada 1 mi??CADIARZU
bu arada amwayın ürünleri gerçekten süper bişey ben üyeyim ve bazı kozmatik ürünlerini kullanıyorum ve çok da memnunum ki benim cildim hassas

krem saç döker ama diplere sürersen döker diye biliyorum ben
diplere sürmeden kullanabilirsin ki eğer saçın boyaysa kesinlikle kullanman gerek.
ben amway in kreminden çok memnunum,bahsettiğin saç spreylerine gerek bile kalmadan açılıyor saçlarım ki benimkiler çok ince tellidir,i pod kulaklığı gibi durduğu yerde dolaşırlarkaydirigubbakcemile3 onunla hiç böyle sorunlar yaşamıyorum
şu serisini kullanıyorum ;

bitkisel değiller galiba,amway ürünlerini pek takip etmem.

çok saol canım ne güzel resimli resimli yanıtlıyosun teşekkür ederim opuyorumnanaktan

diplere sürülmediği sürecen yok..yumuşattığı için saçıdiplere sürme derim..
kontes hayırlı olsun amway e geçmişsin :)) bende gliss e baladm ama pe kullanamıcam gibi bilmiyrum şapuandan mıama aşırı saçım dökülüyo..stre mevsim hepsi üst üste..küre de balcam da üşeniyorm ((

saol canım
aa üşengeçlik yokkaydirigubbakcemile

kızlar forumu didik didik okudum
saç uzatma bölümünde de bir sürü kullananlar varmış görünce ben neden yapmadım bunca ay dedim
saçlarım belime geliyodu 4 eylül de dip boyası için gittiğimde bi gaza gelip uçlarından aldırayım dedim omzuma bile gelmeyecek şekilde kesti attı saçımı kuaför
öyle pişman oldumki ağladım kaç gün boyunca
saçım zaten yazın yaptırdığım röfleden tül gibi olmuştu o kırıklar yanan saçlar gitti ama saçım da ufacık kaldı
bende bu pazar uygulamayı düşünüyorum ve düzenli bi şekilde yapıcam bakalım
gelişmeleri yazarım
saçını görünce çok özendim tatlım maşallah diyorum ne güzel
darısı başımıza

ay mahkemeye werirdim ben olsam o kuaförü ohaoldumsmile
amin canım ,teşekkür ederimm:kedi:

Kızlarr bisi sormak istiyorum
Saç boyasi Saç döker mii bilmiyorumkismile

ben başka extra bakım yapmıyorum canım
sadece ilk sayfadakileri yapıyorum
bi de amway marka saç maskesine başladım,daha faydasını görecek kdr ilerleyemedim
Tr'den bemiks sipariş edebilirsin

bazen sac kürü uyguluyorum bende uzamasi icin illa bir cabam yok sadece saglikli olsunlar oda yetiyor :teytey:
bemiksi sipari$ verdim bile $imdiden daha 2 ay var gitmesine ama olsunn :roflol::roflol::roflol:
Tekrar tskler canim bu arada saclarin cok güzel uzami$ a.s.

çok saol canım
darısı başına inş:kedi:

çok saol canım
darısı başına inş:kedi:

aminnnnnnnnnn :1hug:
bu aralar iyice toparlandi ben bir cok $ey uyguladim saclarim icin cok kötüydüler toparlamak epeyce bir zamanimi aldi cansizdi parlamiyordu azalmi$ti zaten ince telliydi saclarim simdi yeni yeni güzel yorumlar aliyorum cevremde mutlu oluyorum ...:dance::dance::dance::dance:
Emeginin kar$iligini aldin sende kkontess her türlü övgüyü hakediyorsun

ay ne mutlu sanaa:1hug:
ben de hayatım boyunca sahip olduğum en uzun saçlara sahibim şuanda.
daha da uzun istiyorum ama:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…