Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yaaaaa bu kür mükemmel bişeyy alkisalkisalkis resmen mucize çok teşekkürler a.s.

selam kızlar. herkeze günaydın valla bu kadar olumlu cevabı duyunca bende dün akşam hemen malzemeleri toparlayıp başladım uygulamaya. ancak ben sarımsağı havanda dövdüm şampuana öyle ekledim şampuan hiç sarımsaksı kokmadı . 4 iri diş 2 de ince diş sarımsaktı. hatta döverken burnuma öyle güzel koktuki (bayanssulusmile)birazcık yiyiverdim ama yiyen senmisin mahvetti midemi. neyse konuya geleyim acaba havanda dövme fikri yanlışmıydı,
kkontess hanımolumunekankayizsmile

yedin mi :roflol: o zaman sen sarımsak seven birisin,kokusu sorun olmazsempatiksalakcinni
ben rendelenicek diye okumuştum,öyle yaptım hep
btün atılmaması gerektiğini biliyorum sdce
dövmekle ilgili bi bilgim yok ne yzk ki ama bi şe olmas herhlde

uzun zamandır yazmadım yaklaşık 2 hafta oluyo sarımsaklı şampuan kullanalı
saçlarım kendine geldi daha yumuşak kolay şekil alıyo ve daha dolgun gözüküyo
saçlarım gür ve kabarırıdı bu sorunumda kalmadı artık
saç dökülmem belirgin şekilde azaldı hatta dün banyadon sonra az saç döküntüsü görünce
sevindim kulakların çınladı mı kontesim:)
sinameki kürün 2. salı günü sinamekiden sonra saçların yumuşaklığı paha biçilemez

walla çınladı ama sol
iyi olan o muydu sempatiksalakcinni
çok sevindim bebikimkaydirigubbakcemile5süpersin.

BU KARIŞIMI HER HAFTA TEKRAR TEKRAR UĞRAŞIP YAPMASAK Bİ KEREDE BU DOZLARDA KARIŞIMI ELDE EDİP BİR ŞİŞEYE KOYSAK ZAMANI GELDİĞİNDE BU ŞEKİLDE UYGULASAK OLUR MU? KARIŞIMI YAPIP HAZIR BEkafamçokkarıştıKLEMESİ VERECEĞİ ETKİYİ AZALTIR MI???

azaltır ,taze yapılması gerek.
ayrıca büyük harfle yazmak yasak canım.

kızlar aynı bluzu bulup çektim foto mu. yorumlarınızı bekliyorum:kedi:

Son düzenleme:
ve saçım çok dökülüyor ne yapsam ki?:enbuyukkk:

Canım sende sarimsagı sütte kaynatmayı denesene.
Ben öyle yaptım sarimsak kokusundan eser yok

ve saçım çok dökülüyor ne yapsam ki?:enbuyukkk:

ne kdr dökülüyor?

dün saçımı yıkarken aklıma geldi
herkes çok dökülüyor diyor ama kaç tel msla?
benimki de dökülüyor ama 'çok' olduğunu düşünmüyorum
iğrenç bi sahne olmasa taradıktan sonra fotoluycaktım ama wazgeçtim:hulya:

Kontess keske fotolasaydınn.
Benimde dökülüyor bi karsilastirma yapardık bilmiyorumkismile

kızlarr süperr uzamış saçlarınız yaaa.. bilgilerr içinde çokk tşklerrr.. bugün hemen baslıcam.. inş. uzadıgında kuaförümün gözüne sokucam.. uçlarından al dedim omuz hizasından daha kısa kesti pis heriff

saol canım. eet bence de daha güzel gözüküyolar. inş bende de seninki gibi birden uzama olur. tşkler tekrardan

merhaba kızlar.
bu sarımsaklı şampuanı bende uyguluyorum 200 ml şampuanımın içine 4 diş sarımsak rendeledim daha sinamekili kürü yapma fırsatı bulamadım.
ama önceden her sabah tararken sacımı tarak saçla dopdolu olurdu şimdi neredeyse %40 azalma var.

gerçekten çok teşekkürler kkontes !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…