selam kızlar. herkeze günaydın valla bu kadar olumlu cevabı duyunca bende dün akşam hemen malzemeleri toparlayıp başladım uygulamaya. ancak ben sarımsağı havanda dövdüm şampuana öyle ekledim şampuan hiç sarımsaksı kokmadı . 4 iri diş 2 de ince diş sarımsaktı. hatta döverken burnuma öyle güzel koktuki (bayanssulusmile)birazcık yiyiverdim ama yiyen senmisin mahvetti midemi. neyse konuya geleyim acaba havanda dövme fikri yanlışmıydı,
kkontess hanımolumunekankayizsmile
kırıklardan kestirmeden nasıl kurtulabilirimmmmmm acil yardım mafoldumben
uzun zamandır yazmadım yaklaşık 2 hafta oluyo sarımsaklı şampuan kullanalı
saçlarım kendine geldi daha yumuşak kolay şekil alıyo ve daha dolgun gözüküyo
saçlarım gür ve kabarırıdı bu sorunumda kalmadı artık
saç dökülmem belirgin şekilde azaldı hatta dün banyadon sonra az saç döküntüsü görünce
sevindim kulakların çınladı mı kontesim:)
sinameki kürün 2. salı günü sinamekiden sonra saçların yumuşaklığı paha biçilemez
BU KARIŞIMI HER HAFTA TEKRAR TEKRAR UĞRAŞIP YAPMASAK Bİ KEREDE BU DOZLARDA KARIŞIMI ELDE EDİP BİR ŞİŞEYE KOYSAK ZAMANI GELDİĞİNDE BU ŞEKİLDE UYGULASAK OLUR MU? KARIŞIMI YAPIP HAZIR BEkafamçokkarıştıKLEMESİ VERECEĞİ ETKİYİ AZALTIR MI???
ve saçım çok dökülüyor ne yapsam ki?:enbuyukkk:ya kızlar bugün 7. kürü uygulayacağım,ondan hiç bir sıkıntım yok ama 3.kez saçımı kendi hazırladığım sarımsaklı şampuan ile yıkadım iğrenç kokuyor vaz mı geçsem(200 ml lik head & soulders ın içine 4 diş sarımsak rendeledim,saçımı bununla köpürtüp 1 dk bekletiyorm durulayıncada başka bir şampuanla yıkıyorm ama berbat kokuyor ):enbuyukkk:
ya kızlar bugün 7. kürü uygulayacağım,ondan hiç bir sıkıntım yok ama 3.kez saçımı kendi hazırladığım sarımsaklı şampuan ile yıkadım iğrenç kokuyor vaz mı geçsem(200 ml lik head & soulders ın içine 4 diş sarımsak rendeledim,saçımı bununla köpürtüp 1 dk bekletiyorm durulayıncada başka bir şampuanla yıkıyorm ama berbat kokuyor ):enbuyukkk:
ve saçım çok dökülüyor ne yapsam ki?:enbuyukkk:
kızlar aynı bluzu bulup çektim foto mu. yorumlarınızı bekliyorum:kedi:
Eki Görüntüle 58626 Eki Görüntüle 58627
ne kdr dökülüyor?
dün saçımı yıkarken aklıma geldi
herkes çok dökülüyor diyor ama kaç tel msla?
benimki de dökülüyor ama 'çok' olduğunu düşünmüyorum
iğrenç bi sahne olmasa taradıktan sonra fotoluycaktım ama wazgeçtim:hulya:
bana biraz varmış gibi geldi,bilemiyorum. ama kesinlikle daha bakımlı göründüğünü söyleyebilirim
hem daha 1,5 ay olmuş
çok başındasın yolun
hele bi 2 ayı doldurup ara ver
benim o dönem birden uzamam olmuştu
kızlar aynı bluzu bulup çektim foto mu. yorumlarınızı bekliyorum:kedi:
Eki Görüntüle 58626 Eki Görüntüle 58627
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?