her gün yıkamayı azaltmaya ne dersin?
saçı ne kdr sık yıkarsan o kdr çok yağlanır
2günde1, 3günde1 yıkamaya başla yavaş yavaş alıştır saçını
sarımsaklıyı 1-2 dk dan fazla bekletme
kızlar ya bn sarımsağı sütte kaynattım sonra 3-4 parçaya bölüp öle koydum şampuanıma ölede olur mu.? rendelemedim yani..? CADIARZU
kızlar ya bn sarımsağı sütte kaynattım sonra 3-4 parçaya bölüp öle koydum şampuanıma ölede olur mu.? rendelemedim yani..? CADIARZU
Kontess keske fotolasaydınn.
Benimde dökülüyor bi karsilastirma yapardık bilmiyorumkismile
hehe babam kuaför oda aynısını dio ama yazın alıştığından dolayı kışa girince bunu uygulamak zor oluyor bide cilt yapısıyla alakası işte bende koyucam saçlarımı aslında belime yakınlar ama yınede daha da uzansın istiyorum hastalık gibi bu yaa :)boshayallersmile albümede saçımın resmini ekledim isteyen bakalır şimdiki boyu bunun kadar :)
link paylaşamıyorum msj sayımın yeterli olmaması nedeniyle
ben de bugün ilk defa yaptım sarımsaklı şampuanı. rendeledim de yaptım. ama saçımı yıkarken böle elime topak topak sarımsak gelmesi pek hoş bi duygu olmuyo. bi de gittimi arındımı sarımsaklar die baya bi oyalandım banyoda. bi daha ki sefere suyunu çıkarıp koymayı düşünüyorum ne kadar olur bilmiyorum tabibilmiyorumkismile
bi süre sonra dibe çökmesi lazım o parçaların
bi de eklediktan sonra karıştırmadın mı ?
ay ne bilim
ıyy yuh bunu da mı çekmiş derler diye korktum:roflol:
bi dhakine çekerim :kedi:
gayet sağlıklı ve güsel görünüyorlar cnm
rengi de pek hoşmuş da belime kdr demişsin?
kat kesim mi?
ben dha kısa görüyorum da şuan :kedi:
bi süre sonra dibe çökmesi lazım o parçaların
bi de eklediktan sonra karıştırmadın mı ?
önemli olan içinin özünün şampuana karışması
o yüzden olur diye düşünüyorum
hehe babam kuaför oda aynısını dio ama yazın alıştığından dolayı kışa girince bunu uygulamak zor oluyor bide cilt yapısıyla alakası işte bende koyucam saçlarımı aslında belime yakınlar ama yınede daha da uzansın istiyorum hastalık gibi bu yaa :)boshayallersmile albümede saçımın resmini ekledim isteyen bakalır şimdiki boyu bunun kadar :)
link paylaşamıyorum msj sayımın yeterli olmaması nedeniyle
demir hapı niçin?kızlar selam
su an kafam sarılı yazıyorum sızeee:)
sınamekı yapmadım ben
sole kı fındık yagı badem yagı ve yılan yagını karıstırdım sanırsam
daha onceden yapmıstım bunu cunku
ıcıne bır ampul bepanthene yarım ampulde bemıks ekledım
bu aralar vıtamıne basladım
kara uzume basladım
bırde demır hapına baslayacagım
besınsızlıkten boyle oldugunu dusunuyorum
annem baklagıl yedırıyor yıyorum
kansızlık ve demır eksıklıgı ıcın canım
yazın başında iilk foto ötekide 2 hafta önce ama kür kullanmadım yani ben şimdi daha yeni başladım küre uzadıkça kestircem biraz daha sağlıklı olsuz zayıf çnkü saçlarımtşk ederim bu aradacnm cok guzel sacların masallahıkı resımdekı ay farkı ne kadar cok guzel uzamısalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?