Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eyvaheyvahedigeldismile sporla birlikte yap o hap alımını
ya da başka bi yolunu bul bu işin
ben 1 kutu içtim
3ayda 10 kilo aldım
veremiyorum da bi türlü!

canım zaten ben işte evde cok dolanıyorum
ve normaldede zayıfım 46,47 kıloyum
annemler kılo alırsam bayram ederler:teytey:
10 kıloda alamam alsam alsam 50 olurum ancak

selam kızlar sarımsaklı şampuana devam ediyorum halen banyo kötü kokuyo eccük ama gürleşsin istiyorum ben

pırlantam nasılsın banada doktor kansızlık için vitamin vermişti ama kullanmadım ben sen zayıfsın kuu ben 67 kiloyum

pırlantam nasılsın banada doktor kansızlık için vitamin vermişti ama kullanmadım ben sen zayıfsın kuu ben 67 kiloyum

ıyıyım canım cok sukur
işte ben bıde bu ayın basında 4 kılo verdim düşün
efet ben hep zayıftım herkesın sureklı kılo al dedıklerı tıptenımm
annemlerın zorla pekmez ıcırdıgı bı durum sozkonusu surekli

belki bu sebeple de kiloda alırsın canımm ay benim bi arkadaşım vardı oda çok zayıftı yerdi yerdi almazdı ayy deli olurdum ben aç gezerdim o götürürdü

aa bak onu bilmiyodum ne kadar sütte kaynatacaım onu kaç dkka kaç diş koydun canım süte

canım 5 diş koydum kaynattım 400 ml lık sampuanın ıcıne sonra ııce kaynattım ama ılınınca rendeledım hafıf yıne kokuo ama ole agır falan deıl emın ol tatlımopuyorumnanaktanbayanssulusmile

canım 5 diş koydum kaynattım 400 ml lık sampuanın ıcıne sonra ııce kaynattım ama ılınınca rendeledım hafıf yıne kokuo ama ole agır falan deıl emın ol tatlımopuyorumnanaktanbayanssulusmile

saol canım yapayım barii yarın kaydirigubbakcemile5

kızlarr bepanthen ampulu yapınca sacım daha kolay sekıl alıyor ve daha yumusak oluyor bunu farkettım

sınamekı ıle de yaptım kendı yag karısımımla da
ben zaten sekıl verme acısından soledım
zaten bugunkune yarım bemıks te ekledim

sınamekı ıle de yaptım kendı yag karısımımla da
ben zaten sekıl verme acısından soledım
zaten bugunkune yarım bemıks te ekledim

cnm bu araada resmıme yorum yapmıssın ama yorum yerıne burdan yazım o yazdıgın yorumdakı sac karamel canım palettenın altın karamel le kahve kopugu karısımı cok hos renktır ama ben sarıyı daha cok sevıyorum resmıde calınabılıo resımler bılıosn ne olur ne olmaz hcbırımız bole resım koymuyoruz ondan karaladım glıserının ıcıne bende koyum o zman bepantenı ıı gelıyorsa zararı olmaz heralde dımı kontes ???:bbo:

anladım
ben sarıdan daha cok sevıyorum dıger rengıkaydirigubbakcemile2
valla bılemıyorum glıserının ıcıne
yagların ıcıne katınca baya yogun bır kıvam oldu ampullerı
o yuzden glıserınıde oyle yaparsa bılemıyorum bu yuzden

neyse yawww bence biz kontesin dediklerini yapalım yeter eğer snn beğendiğin rengi değilde sarıyı daha çok yakıştırıo herkes ondan bu renk yaptm ama eserse karamele dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…