Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlar bu akşam 3.kürümü yapacağım sinamekiliyi sarımsağı yapmıyorum henüz nedeninide bilmiyorum.neyse 3.kürümü yapacağım annem ikide bir senin saçların gerçekten uzadı bak gerçekten falan deyip duruyo ama inanmazdım bende ama gerçekten uzamaya başladı yani 2 kere yaptım sonuçta belki daha uzun sürede bekliyordum ama başladılar gerçekten uzamaya...inşallah baya uzatmayı düşünüyorum bakalım inşallah

merhaba arkadaslar bende 2.kurumu yapacam cok umutluyum saclarım omuzlarımdan
sarımsaklı sampuan yapmıstım ablamla anneme soylemedım kızar dıyeee
ama banyodan sonra sarımsak kokusunu gaz kacagı sandılar sempatiksalakcinni
allahtan glıserın yagı ıcıne menekse yagı cok koymustum sarımsaktan eser kalmadı tavsıye
ederım kızlar :)

Kızlar bugün perçemlerimi geriye topladığımda fark ettim önde minik minik saçlar vardı sinemakinin eseri olsa gereka.s

canım sinameki ayriyetten çoğu kişin saçını döküyo. yani o mu döküyo bilemem ama kürü bemiksle falan yaptığın zaman dökülme olabiliyo tabi kişiye göre değişir canım.
ama sanmıyorum ii gelceni dökülmeye.
sarımsaklı şamp. kullanabilirsin onun için

bu sinameki sadece uzatmak için mi saç dökülmesine de kesin etkisi oluyor mu . tek olarak kullanıp bu şekilde fayda gören oldu mu?
cnm sinameki sadece saçın hızlı uzamasını sağlıyor sen eğer sadece bunu istiyorsan sinameki kullan ama sarımsaklı şampuanla beraber yaparsan hem gür hemde daha sağlıklı saçların olur benden sana tavisye guclubacismile

öyle bi şey olsaydı , sinameki sadece saç uzatmak için diye yazmazdım.
ben de bunu demek istedim gamyoncuiremsu

aksine saçı dökülen oldu,yağlı bakımlar saç dökebiliyor.

öyle bi şey olsaydı , sinameki sadece saç uzatmak için diye yazmazdım.
ben de bunu demek istedim gamyoncuiremsu

aksine saçı dökülen oldu,yağlı bakımlar saç dökebiliyor.

sen sanırım ikisini bir arada kullanmışsın o yüzden başka kişilerden sadece sinameki kullanıp öyle bir etkisi de oldu mu acaba diye merak ettim. ama olmamış sanırım hani zaman zaman değişik şeyler deniyoruz birinin yararı olmazken başka bişeyin oluyor belki saç dökülmesine de etkili olmuştur ihtimalini göz önüne alarak sormuştum bende. artık çaresizlikten herşeyden umut bekliyoruz ne de olsa. neyse konunuzu bölmeyim ve sormamış olayım bu soruyu en iyisi de karışıklık olmasın

Son düzenleme:
merhaba:)
cok mesaj yazmıyorum ama hep okuyorum herseyı gezıyorum baya bu forumu sevıyorum.
bana tam bu resımlerını koyan topıcı acan bayanın saclarının gordugu etkı ıcın aktarcı cam terebentini biraz sampuana dokup, haftada 1 veya sacımın durumuna gore 2 kez bakım kuru yaparak ( bakım kuru sadece nem ve yumusaklık ıcın tabi bide kırıklar ıcın..) cam terebentin ise de uzaması ıcın, aynı uzamayı yanı haftada 1 cm, ayda ıse 4 cm ( ortalama) garanti etti, gel abla ölçelim uzamamışsa paranı gerı verıcem dedi.

valla burdaki mesajları okudum bi sinameki filan da bi heveslendırdı benı ancak aktarcı herkes sinamekinin sac uzattıgını sanır ama aslında sadece sac cıkarır, olan sacı hızlı uzatmaz dedi. bilmiyorum ben daha bugun denemeye baslıyorum bu programı, umarım bı ışe yarar ve yararsa da aynen bu sekılde bende topıc acıcam resimli:))

saclarım omuz boyunda kıvırcık/dalgalı ve baya kuru. o yuzden yag tıplı seyler bana ıyı gelır, yaglı sacları olanlar ıcın aynı etkıyı verebılrmı bılemıyorum.

paylasmak istedim:)

işte bunu demek istemiştim belki de saç çıkartmak içinde etkili olabilir Mayweda sadece sinameki kullanacaksan kullandıktan sonra da mutlaka yorumlarını bekliyorum. ayrıca sen ne şekilde kullanacaksın sinamekiyi?

yok canım ben sınamekıyı degıl cam terebentını denıyorum, ışe yaramazsa sınamekıyı denıcem. sınamekıyı sordum cunku aktarcı ya olan sacı uzatmaz sadece sac cıkarır dedı, denicez bakalım artık :)

ben uzun bir süre kullandım, saç çıkarmadı bende sinameki... saçlarım çok azdır, o yüzden çıkarsa farkedilirdi mutlaka...

çam terebentin hiç kullanmadım
açıkcası korkuyorum ondan
zehirli diye duymuştum

sinamekinin de saç uzatmada etkisi olmadığını düşünmüyorum
ben mayıs ayından beri havalar ısındı diye sarımsaklı şampuan kullanmıyorum
sinameki kullanıyorum sadece
mayıstan günümüze 5-6 ay geçti
ama uzamam devam etti...

Son düzenleme:
ben uzun bir süre kullandım, saç çıkarmadı bende sinameki... saçlarım çok azdır, o yüzden çıkarsa farkedilirdi mutlaka...

aynen
ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sinameki
üstelik bu sürenin üstte de belirttiğim gibi yaz döneminde sadece sinameki kullandım
yine de normalin üzerinde bi saç miktarım yok

sarımsak kesinlikle saç çıkarıyor ama.bundan adım gibi eminim
kullandığım dönemlerde gözümle görüyordum çıktıklarını
zaten saçta da bi yoğunluk bi çokluk hissettiriyordu insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…