- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
neyse yawww bence biz kontesin dediklerini yapalım yeter eğer snn beğendiğin rengi değilde sarıyı daha çok yakıştırıo herkes ondan bu renk yaptmama eserse karamele dönerim
neyse yawww bence biz kontesin dediklerini yapalım yeter eğer snn beğendiğin rengi değilde sarıyı daha çok yakıştırıo herkes ondan bu renk yaptmama eserse karamele dönerim
bu sinameki sadece uzatmak için mi saç dökülmesine de kesin etkisi oluyor mu . tek olarak kullanıp bu şekilde fayda gören oldu mu?
lütfen ilk sayfadaki ilk mesajı okuyalım arkadaşım
cnm sinameki sadece saçın hızlı uzamasını sağlıyor sen eğer sadece bunu istiyorsan sinameki kullan ama sarımsaklı şampuanla beraber yaparsan hem gür hemde daha sağlıklı saçların olur benden sana tavisye guclubacismilebu sinameki sadece uzatmak için mi saç dökülmesine de kesin etkisi oluyor mu . tek olarak kullanıp bu şekilde fayda gören oldu mu?
onu okudum sinameki uzatmak için sarımsak saçı güçlendirmek için. ama ben saçı uzatmak için sadece bu sinamekiyi kullanıp saç dökülmesi bakımından da bir fayda gören oldu mu diye sormak istemiştim.
öyle bi şey olsaydı , sinameki sadece saç uzatmak için diye yazmazdım.
ben de bunu demek istedim gamyoncuiremsu
aksine saçı dökülen oldu,yağlı bakımlar saç dökebiliyor.
merhaba:)
cok mesaj yazmıyorum ama hep okuyorum herseyı gezıyorum baya bu forumu sevıyorum.
bana tam bu resımlerını koyan topıcı acan bayanın saclarının gordugu etkı ıcın aktarcı cam terebentini biraz sampuana dokup, haftada 1 veya sacımın durumuna gore 2 kez bakım kuru yaparak ( bakım kuru sadece nem ve yumusaklık ıcın tabi bide kırıklar ıcın..) cam terebentin ise de uzaması ıcın, aynı uzamayı yanı haftada 1 cm, ayda ıse 4 cm ( ortalama) garanti etti, gel abla ölçelim uzamamışsa paranı gerı verıcem dedi.
valla burdaki mesajları okudum bi sinameki filan da bi heveslendırdı benı ancak aktarcı herkes sinamekinin sac uzattıgını sanır ama aslında sadece sac cıkarır, olan sacı hızlı uzatmaz dedi. bilmiyorum ben daha bugun denemeye baslıyorum bu programı, umarım bı ışe yarar ve yararsa da aynen bu sekılde bende topıc acıcam resimli:))
saclarım omuz boyunda kıvırcık/dalgalı ve baya kuru. o yuzden yag tıplı seyler bana ıyı gelır, yaglı sacları olanlar ıcın aynı etkıyı verebılrmı bılemıyorum.
paylasmak istedim:)
yok canım ben sınamekıyı degıl cam terebentını denıyorum, ışe yaramazsa sınamekıyı denıcem. sınamekıyı sordum cunku aktarcı ya olan sacı uzatmaz sadece sac cıkarır dedı, denicez bakalım artık :)
çam terebentin hiç kullanmadımmerhaba:)
cok mesaj yazmıyorum ama hep okuyorum herseyı gezıyorum baya bu forumu sevıyorum.
bana tam bu resımlerını koyan topıcı acan bayanın saclarının gordugu etkı ıcın aktarcı cam terebentini biraz sampuana dokup, haftada 1 veya sacımın durumuna gore 2 kez bakım kuru yaparak ( bakım kuru sadece nem ve yumusaklık ıcın tabi bide kırıklar ıcın..) cam terebentin ise de uzaması ıcın, aynı uzamayı yanı haftada 1 cm, ayda ıse 4 cm ( ortalama) garanti etti, gel abla ölçelim uzamamışsa paranı gerı verıcem dedi.
valla burdaki mesajları okudum bi sinameki filan da bi heveslendırdı benı ancak aktarcı herkes sinamekinin sac uzattıgını sanır ama aslında sadece sac cıkarır, olan sacı hızlı uzatmaz dedi. bilmiyorum ben daha bugun denemeye baslıyorum bu programı, umarım bı ışe yarar ve yararsa da aynen bu sekılde bende topıc acıcam resimli:))
saclarım omuz boyunda kıvırcık/dalgalı ve baya kuru. o yuzden yag tıplı seyler bana ıyı gelır, yaglı sacları olanlar ıcın aynı etkıyı verebılrmı bılemıyorum.
paylasmak istedim:)
ben uzun bir süre kullandım, saç çıkarmadı bende sinameki... saçlarım çok azdır, o yüzden çıkarsa farkedilirdi mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?