kızlarrr kasım ayı sac bakım gunlerı bellı olmussss
maya maskesi nasıl oluyor kızlar
ayda 3 gün maya maskesi demiş aycangülüm
denesem diyorum
ben mayayı ılık süte karıştırıp içtim bir iki defa. bi de yüzüme maske yapıyorum. ılık suyla karıştırıp sürüyorum 10 dakika sonra falan yıkıyorum. ama saça nası yapılıyo bende bilmiyorum. :26: kanımca uzun süre tutmayız saçımızda çabuk kuruyo çünkümaya maskesi nasıl oluyor kızlar
ayda 3 gün maya maskesi demiş aycangülüm
denesem diyorum
kızlar forumda nerde bunlar kasım ayı saç günleriii :)kızlarrr kasım ayı sac bakım gunlerı bellı olmussss
kızlar forumda nerde bunlar kasım ayı saç günleriii :)
tamam canım yinede tşk ederm.sarımsaklı şampuanla 5. yıkamam oldu ve neredeyse dökülme oranında %40 azalma gördüm.ama saç diplerim felan hiç kaşınmıyor,uzamıyor mu acaba yalnız gözle görülür gürleşme var:)ne kdr dökülüyor?
dün saçımı yıkarken aklıma geldi
herkes çok dökülüyor diyor ama kaç tel msla?
benimki de dökülüyor ama 'çok' olduğunu düşünmüyorum
iğrenç bi sahne olmasa taradıktan sonra fotoluycaktım ama wazgeçtim:hulya:
yedin mi :roflol: o zaman sen sarımsak seven birisin,kokusu sorun olmazsempatiksalakcinni
ben rendelenicek diye okumuştum,öyle yaptım hep
btün atılmaması gerektiğini biliyorum sdce
dövmekle ilgili bi bilgim yok ne yzk ki ama bi şe olmas herhlde
Kızlar bugün perçemlerimi geriye topladığımda fark ettim önde minik minik saçlar vardı sinemakinin eseri olsa gereka.s
arkadaşlar bi sorum var ya ben sarımsaklı şampuan yapmadım bemiks+sinamekili+badem y. yaptım olur mu yararı uzar mı yani çünkü saçlarım zaten gür bende sarımsaklı şampuan yapmadım
Selamlar Arkadaslar ßu kafa derisinin ka$inmasinin nedeni saclarin uzamasimi yani? kepek yada sac derisi kurulugu veya herhangi bir sorun yoksa?
sebebini o diye düşündük biz.en azından korkulacak bi şey olmadığını garanti edebilirim.
kaşıntı normal
sebebini o diye düşündük biz.en azından korkulacak bi şey olmadığını garanti edebilirim.
kaşıntı normal
kontescım bugun ıkı farklı arkadasımdan bır sey ogrendım senın kullandıgın glıss ı kullanıyorlarmıs ve uzamayan sacları uzamaya baslamıs zayıf yerlerını guclendırmesıne bagladım ben cunku dıplere surulmuyor hemen alıp denemelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?