Ben saçımı hergün sarımsaklı şampuanla yıkıyorum. Ardından normal şampuanla yıkıyorum. Benim başım niye kaşınmıyor? :26:
canım hergün yıkamak saça ve saç derini çok yormaz mı?bence gün aşırı ya da 3 günde bir yıka böyle daha sağlıklı olur
kaşınmana gelince,aşırı yıkanmaktan dolayı saç derin tepki veremiyo olabilir,nihayetinde bekleme süresine giremiyor yani nefes alamıyor hergün kimyasallarla yorulduğu için yaptığın bakımlara cevap vermesi olanaksız oluyor fikrimce
canım hergün yıkamak saça ve saç derini çok yormaz mı?bence gün aşırı ya da 3 günde bir yıka böyle daha sağlıklı olur
kaşınmana gelince,aşırı yıkanmaktan dolayı saç derin tepki veremiyo olabilir,nihayetinde bekleme süresine giremiyor yani nefes alamıyor hergün kimyasallarla yorulduğu için yaptığın bakımlara cevap vermesi olanaksız oluyor fikrimce
kontescım bugun ıkı farklı arkadasımdan bır sey ogrendım senın kullandıgın glıss ı kullanıyorlarmıs ve uzamayan sacları uzamaya baslamıs zayıf yerlerını guclendırmesıne bagladım ben cunku dıplere surulmuyor hemen alıp denemelıyım
bır de kontescım sence turuncusu mu daha guzel pembesımı:26:
her gün yıkanırsa saç dibi kurur diye duymuştum ben de
bence pembesi daha güsel canım
koku itibari ile tabi.
Mutlaka şampuan kullanımından dolayı oluşan bir zarar vardır. Ben de bu yüzden şampuanımın yarısını su ile karıştırırım. Ben çok rahatsız oluyorum saçımı yıkamadığımda. Temiz temiz fena mı
he su ile karıştırdıysan bilemem tabi
ay üşenirim her gün her gün
uzadıkça yıkaması zorlaşıyor bi de
puf
[kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/371446-o-kadar-bakim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html[/url]
kırıkların haline bağlı
eğer çoklarsa kestirmen gerek
:2: kestirmeden olmuyormu kırıklarım cok fazla ama kestirmek istemiyorum :2:
kısaltmadan temizlettir canım
uzun saç iyi güzel de öncelik sağlıklı olmalarında bence[/QUO
yok kestirmeden bakımlara devam edem bari :) kestirmek biraz ürkütüo
bende karışım hazırladım dün başladım sizlere sormak isterim doğru bir karışımmıdır
ısırganı kaynatıp suyunu süzüyorum içine bemiks,bepanten,evigen ve zeytinyağı ekliyorum bu karışımı 2 saat bekletip sonra sarımsaklı şampuan ile yıkıyorum.
sizce doğrumu yapıyorum ben saçlarımın uzamasından ziyade gürleşmesini canlanmasını istiyorum malum boya mahvediyor.
birde haftada 3 gün yapsam olurmu
çok sordum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?