Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçlarımı kestirdiiğimin üstüne iki kür yapmıştım iki hafta yani.. ve kahkullerim çok kısa olmuştu ama pazar günü kuruturken farkettim ki uzamış!!! :))) bu arada bende de feci kaşınma vardı hala da var :)))

Ben saçımı hergün sarımsaklı şampuanla yıkıyorum. Ardından normal şampuanla yıkıyorum. Benim başım niye kaşınmıyor? :26:

Ben saçımı hergün sarımsaklı şampuanla yıkıyorum. Ardından normal şampuanla yıkıyorum. Benim başım niye kaşınmıyor? :26:

canım hergün yıkamak saça ve saç derini çok yormaz mı? bence gün aşırı ya da 3 günde bir yıka böyle daha sağlıklı olur

kaşınmana gelince,aşırı yıkanmaktan dolayı saç derin tepki veremiyo olabilir,nihayetinde bekleme süresine giremiyor yani nefes alamıyor hergün kimyasallarla yorulduğu için yaptığın bakımlara cevap vermesi olanaksız oluyor fikrimce

Ben saçımı yıllardır hergün yıkarım. Saçımı kurutma dışında da hiç bir yıpratıcı şey kullanmam. Ne jöle, ne köpük. Kuaföre bile gitmiyorum ben
Saçlarımı hergün yıkamadan yapamam ki Eskiden saçlarımı evde de dışarıda da ya topuz yapardım ya da örerdim. Saçlarım sarımsak koktuğundan beri evde salık bırakıyorum saçlarımı. Koku azalıyor

bence de öyle bir cok arkadasimiz söylemisti hergün yikamak sac diplerini yoruyor diye birde cok sicak suyla yikamakta cok zararli oluyor diplerine saclarin yagliysa yaglarda sac köklerini tikayabiliyor bunlara benzer bir cok neden var daha..
Herkeste farkli tepkiler veriyor ama bu ka$inti olayi bende de cok olmami$ti ama bu kürleri deneyeli uzun zaman sonra yeni ba$ladi ka$intilar bende bakalim ne kadar bir degi$im olucak

hngisini cnm?
ben 3 tipini de denedim

he su ile karıştırdıysan bilemem tabi
ay üşenirim her gün her gün
uzadıkça yıkaması zorlaşıyor bi de
puf

he su ile karıştırdıysan bilemem tabi
ay üşenirim her gün her gün
uzadıkça yıkaması zorlaşıyor bi de
puf

Ben de üşenirdim ama alıştım artık
Uzun saçı kullanmak zor gerçekten. Yıkamak zor, kurutmak zor.
Benim yakında evlilik olmasa saçlarımı uzatmak için uğraşmazdım şimdi
Kocaman topuz yaptıracam

bende karışım hazırladım dün başladım sizlere sormak isterim doğru bir karışımmıdır
ısırganı kaynatıp suyunu süzüyorum içine bemiks,bepanten,evigen ve zeytinyağı ekliyorum bu karışımı 2 saat bekletip sonra sarımsaklı şampuan ile yıkıyorum.
sizce doğrumu yapıyorum ben saçlarımın uzamasından ziyade gürleşmesini canlanmasını istiyorum malum boya mahvediyor.
birde haftada 3 gün yapsam olurmu
çok sordum galiba

söylediklerinin çoğunu kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur.
ama haftada 3 gün yapma derim
bakımlar genelde haftalık,10günlük filan olur
haftada 3 gün çok fazla

kkontess peki sarımsaklı şampuan kullanıyorsun saçlarında gürleşme sağladımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…