Merhaba bayanlar
Ben de 2. kürümü uyguladım. Havalar soğudu saçlarım 4-5saat ıslak kalacak diye şikayet etmiştim ama kontes in tavsiyesiyle saçlarımı kürü uyguladıktan sonra kuruttum. Kurutmak hiç aklıma gelmemişti :26:
Siz de benim gibi düşünüyorsanız bir de saçlarınızı kurutarak deneyin derim .
kkontess peki sarımsaklı şampuan kullanıyorsun saçlarında gürleşme sağladımı acaba
canım 4-5 saat mi bekletiyorsun ben 1 saat falan bekletiyorumm
hemenn kontese duyuru yapıyorum sence hangisi daha iyi ben 1 saat bekletiyorum arkadaş 4-5 saat bekletiyormuş??? bilgilendir biziiiiiiiii
kızlar özür dileyerek başlıyorum yazmaya çünkü soracağım şey bu konu ile ilgili değil ama bulamadım aradğım yeriii..
şimdi kızlar ben karanfil çok iii diye duymuştum ama şu ağız kokusu için alınan karanfil mi karar veremedim. ve nasıl kullanıcaz? ben şöle duydum:
yarım lt. kadar suya bi miktar atıyoruz bi iki gin bekletip bu sula tarıyoruz saçlarımızı hem saç çıkarıyo, hem parlak oluyo hemde miss gibi kokuyo..??
doğru mudur bilen varsa yardımcı olabilir mi..?
şimdiden çook teşekür ediyorum arkadaşlar öptüm kocaman hepinizi..
kontesciğim 8.kürümü uyguladım bugün,ama pek bi uzama göremiyrm sanki,yanlız çok canlandı.1 ay ara vermeyi 10.kürden sonra yapayım diyorm bi zararı olur mu acaba
26 Ağustosta basladım Küre
Gözle görülür büyük bi fark olsun istiyorum artık
Bana pek etki etmedi galiba:26:
Yada cok aceleciyim
Kontes saclarını gördükce icim acılıyo
Ara ara yeni fotolar eklesen
Fotolarına baktıkca kürü büyük bi şevkle yapıyorum
kızlar sarımsaklı şampuanın kokusunu gidermek için sormussunuz. ben kendi uyguladıgım yöntemi yazayım belki yardımcı olur. şampuanım zaten yeterince kokulu sarımsak kokusu kalmıyor ama ben yinede dustan sonra sacımı sardıgım havluya biraz parfüm sıkıyorum.. mis gibi oluyor. tabiki parfümü saça sıkmıyoruz uçlara dahii olsa. kas yapayım derken göz çıkarmayalım
Ben Dove şampuana sarımsak karıştırdım. Felaket kokuyor. Sarımsaklı şampuan sonrası Dove şampuan kullandım, Elseve kullandım koku kesinlikle gitmiyor.
Benim sarımsaklar köyden geldi organik ondan mı çok kokuyor acaba[/QUO
bitkisel bi şampuana sarımsak eklemiştim koku onda da kalmıştı. bence bu sampuanın kokusunun kalıcılıgı ile ilgili. köyden gelen sarımsaklarla degil
dedigim gibi saçının daha ısısı yerindeyken yani dusun hemen ardından havluna biraz parfüm sık hiç birşey kalmaz. yada şunu da deneyebilirsin çam terebenti de ekle sampuana çok çok faydalı kokusu da keskin illa bastırır senin köy sarımsaklarını
bitkisel bi şampuana sarımsak eklemiştim koku onda da kalmıştı. bence bu sampuanın kokusunun kalıcılıgı ile ilgili. köyden gelen sarımsaklarla degil
dedigim gibi saçının daha ısısı yerindeyken yani dusun hemen ardından havluna biraz parfüm sık hiç birşey kalmaz. yada şunu da deneyebilirsin çam terebenti de ekle sampuana çok çok faydalı kokusu da keskin illa bastırır senin köy sarımsaklarını
Aslında sarımsak kokusuna alıştım diyebilirim
Saçlarım, yastığım havlum sarımsak kokuyor
Şöyle bir çözüm buldum koku için: Her gün banyo yapıyorum demiştim. Banyodan sonra saçlarımı kurutup salık bırakıyorum toplamıyorum bu şekilde koku epey azalıyor hatta kalmıyor
e tamam bagışıklık kazandıysan kokuya sorun yok canımm
valla sorunun cvbını bilmiyorum ama eğer karanfilin saça zararı yoksa sarımsaklı şampuanı uyguladıktan sonra kokuyu gidermesi için kullanılabilir çok da iyi olur kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?