Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım 4-5 saat mi bekletiyorsun ben 1 saat falan bekletiyorumm
hemenn kontese duyuru yapıyorum sence hangisi daha iyi ben 1 saat bekletiyorum arkadaş 4-5 saat bekletiyormuş??? bilgilendir biziiiiiiiii

arkadaşlar benden size bir tavsiye kürününüzü yıkamadan bir saat önce saçını iyice fönle kurutun neden biliyormusun terleyen saç dibinde sıcaktan dolayı gözenekleriniz açılır ve bu da saçınızın kürü daha iyi emmesine neden olur :) hem soğuk kış aylarında da üşütmemiş oluruz 1 nebze :)

canım 4-5 saat mi bekletiyorsun ben 1 saat falan bekletiyorumm
hemenn kontese duyuru yapıyorum sence hangisi daha iyi ben 1 saat bekletiyorum arkadaş 4-5 saat bekletiyormuş??? bilgilendir biziiiiiiiii

ben de 4-5 saat bekletiyordum en başta ama şimdi maksimum 3 saat bekletiyorum.
bi farkını göremedim.
ama eğer dökülme yaparsa saçınızda,daha az bekletebilirsiniz.

kızlar özür dileyerek başlıyorum yazmaya çünkü soracağım şey bu konu ile ilgili değil ama bulamadım aradğım yeriii..

şimdi kızlar ben karanfil çok iii diye duymuştum ama şu ağız kokusu için alınan karanfil mi karar veremedim. ve nasıl kullanıcaz? ben şöle duydum:
yarım lt. kadar suya bi miktar atıyoruz bi iki gin bekletip bu sula tarıyoruz saçlarımızı hem saç çıkarıyo, hem parlak oluyo hemde miss gibi kokuyo..??
doğru mudur bilen varsa yardımcı olabilir mi..?

şimdiden çook teşekür ediyorum arkadaşlar öptüm kocaman hepinizi..

valla sorunun cvbını bilmiyorum ama eğer karanfilin saça zararı yoksa sarımsaklı şampuanı uyguladıktan sonra kokuyu gidermesi için kullanılabilir çok da iyi olur kanımca

Son düzenleme:
kısa bi araştırma yaptım karanfil saç dökülmesine de iyi geliyomuş. ne dersiniz denesek mi kızlar

Bu hafta 8.kurumu yapicam hic uzama yok yani 1-2 cm ama oda sacin kendi uzama boyutu zaten..ama kendilerine geldiler oda benim icin bir adimdir..

26 Ağustosta basladım Küre
Gözle görülür büyük bi fark olsun istiyorum artık
Bana pek etki etmedi galiba:26:
Yada cok aceleciyim
Kontes saclarını gördükce icim acılıyo
Ara ara yeni fotolar eklesen
Fotolarına baktıkca kürü büyük bi şevkle yapıyorum

kontesciğim 8.kürümü uyguladım bugün,ama pek bi uzama göremiyrm sanki,yanlız çok canlandı.1 ay ara vermeyi 10.kürden sonra yapayım diyorm bi zararı olur mu acaba

artık çok üstüne düşmüyorum kuşum,ondan çekim yapmıyorum
çünkü üstlerine düştükçe uzamıyorlar gibime geliyor
geçen dikkat ettim,salmıyorum bile
hep topuz ya da örgü

kızlar sarımsaklı şampuanın kokusunu gidermek için sormussunuz. ben kendi uyguladıgım yöntemi yazayım belki yardımcı olur. şampuanım zaten yeterince kokulu sarımsak kokusu kalmıyor ama ben yinede dustan sonra sacımı sardıgım havluya biraz parfüm sıkıyorum.. mis gibi oluyor. tabiki parfümü saça sıkmıyoruz uçlara dahii olsa. kas yapayım derken göz çıkarmayalım

Ben Dove şampuana sarımsak karıştırdım. Felaket kokuyor. Sarımsaklı şampuan sonrası Dove şampuan kullandım, Elseve kullandım koku kesinlikle gitmiyor.
Benim sarımsaklar köyden geldi organik ondan mı çok kokuyor acaba

Aslında sarımsak kokusuna alıştım diyebilirim
Saçlarım, yastığım havlum sarımsak kokuyor
Şöyle bir çözüm buldum koku için: Her gün banyo yapıyorum demiştim. Banyodan sonra saçlarımı kurutup salık bırakıyorum toplamıyorum bu şekilde koku epey azalıyor hatta kalmıyor

e tamam bagışıklık kazandıysan kokuya sorun yok canımm

valla sorunun cvbını bilmiyorum ama eğer karanfilin saça zararı yoksa sarımsaklı şampuanı uyguladıktan sonra kokuyu gidermesi için kullanılabilir çok da iyi olur kanımca

Canim ben karanfil kullaniyorum 3 aydir 2 gun once de sarimsakli sampuana basladim kokuya faydasi var sole var kokmuyo evet ama terlediginiz zaman (ben her gun egzersiz yapiyorum) buram buram sarimsak kokusu aliyosunuz

3 4 yil once sac dokulmesi icin sarimsak suruyodum sac derime iyice bastira bastira banamisin demedi devam etti dokulmeye ilk defa karanfil suyunu denemistim burda okuyup dokulme hemen durdu ve de eveeeett sac cikarioooo 1 ay 2 ay geciyo kucuk kucuk saclar artik uzamis gozunuze gozunuze batiyo tutturamiyosunuz bile kucuk saclari cunku heryerden cikmislar kesinlikle denemelisiniz kesinlikle:)

Son düzenleme:
Kontes şuan icin gözle görülür bir fark istemem normal mi
Yoksa cok mu aceleci davranıyorum
26 Ağustosta basladım küre.
Vermiş oldugum arayla birlikte bugün 10. kürümü yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…