Canim ben karanfil kullaniyorum 3 aydir 2 gun once de sarimsakli sampuana basladim kokuya faydasi var sole var kokmuyo evet ama terlediginiz zaman (ben her gun egzersiz yapiyorum) buram buram sarimsak kokusu aliyosunuz
3 4 yil once sac dokulmesi icin sarimsak suruyodum sac derime iyice bastira bastira banamisin demedi devam etti dokulmeye ilk defa karanfil suyunu denemistim burda okuyup dokulme hemen durdu ve de eveeeett sac cikarioooo1 ay 2 ay geciyo kucuk kucuk saclar artik uzamis gozunuze gozunuze batiyo tutturamiyosunuz bile kucuk saclari cunku heryerden cikmislar kesinlikle denemelisiniz kesinlikle:)
Kontes şuan icin gözle görülür bir fark istemem normal mi
Yoksa cok mu aceleci davranıyorum
26 Ağustosta basladım küre.
Vermiş oldugum arayla birlikte bugün 10. kürümü yaptım
aslında uzama olması gerekiyordu :26:
hiç mi fark yok?
AdrianaLimaa Karanfili nasıl kullandın. :26:
Bndede aşırı olmasada saç dökülme sorunu var.
Bide saç cıkarma özelligi cazip geldi hemen kullanmaya baslayabilirim.
Sarımsaklı sampuana baslama sebebin ne acaba
Tatlim artik neyi niye yaptimi unutucam valla bi an durdum dusundum o kadar cok sey deniyorum ki bu ara
Sac uzatiyor diye okumustum burda ve de sarimsak genelde sac cikarici ozelligiyle biliniyor bazilari dokulmeye cozumu sarimsakla buluo bazilarina etki etmiyo sanirim bilemicem bana etmemisti..
Saclarimi igrenc bi sekilde kisacik kestim uzatmak istiyorum o yuzden..
Karanfil sacim dokulmesin ve ciksin diye
Zeytin yagi ve sarimsakli sampuan da uzama icin
Bende yurtdisinda oldugum icin sinameki bulamiyorum ama 1 haftaya bi arkadasim gondericek turkiye den ona da basladimmi tamamdir:)
Hiç bir fark yok diyemem tabikide fark oldu ama gözle görülür büyük bi fark yok
Sendeki fark bnde yokk
Saç yapısından galibaa kişiden kişiye farklı sonuçlar veriyor
özellikle aynı bluzu giyip kareledin mi?
saç yapısı da önemli tabi ama göz yanılgısının etkisini de yok saymamak gerek.
hiç uzamamış sandığım zamanlardan sonra fotolara bakınca waoww olduğumu hatırlıyorum çünkü.
Kareledim evt.:78:
Çok takıyorum kafama ondan galiba.:97:
Neyse inş bnde waoww diyebilirim
Kesinlikle sacla alakalı bende senle aynı tarıhlerde basladım ama hıc uzama yok..takmamak lazım fazla..:2:
Hmm..
Sende foto cekip bakıyor musun
tşk cnm ama biran önce uzasın istiyorm,çok mu acele ediyormbence olmaz canım :13:
yok ben sacımın tam ense kısmımdan mezurayla olcuyorum daha garantı oluyo
resimde cekmıştım ama fon cekmem lazım üşeniyorum cektiğim fönlüydü ama olcsemde ceksemde aynı sonuc uzama hiç yok ama bakım sağladı o bi gercek
Canim ben karanfil kullaniyorum 3 aydir 2 gun once de sarimsakli sampuana basladim kokuya faydasi var sole var kokmuyo evet ama terlediginiz zaman (ben her gun egzersiz yapiyorum) buram buram sarimsak kokusu aliyosunuz
3 4 yil once sac dokulmesi icin sarimsak suruyodum sac derime iyice bastira bastira banamisin demedi devam etti dokulmeye ilk defa karanfil suyunu denemistim burda okuyup dokulme hemen durdu ve de eveeeett sac cikarioooo1 ay 2 ay geciyo kucuk kucuk saclar artik uzamis gozunuze gozunuze batiyo tutturamiyosunuz bile kucuk saclari cunku heryerden cikmislar kesinlikle denemelisiniz kesinlikle:)
Pff mezurayla ölçme isini beceremiyorumm:18:
Resim çekiyorum
Ondada pek belli olmuyor:78:
Kiminde duruştan, cekiş mesafesinden, vs farklılıklar oluyor
En iyisi kendi haline bırakmak
Elbet birgün uzucaklar:97:
tşk cnm ama biran önce uzasın istiyorm,çok mu acele ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?