Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

AdrianaLimaa Karanfili nasıl kullandın. :26:
Bndede aşırı olmasada saç dökülme sorunu var.
Bide saç cıkarma özelligi cazip geldi hemen kullanmaya baslayabilirim.
Sarımsaklı sampuana baslama sebebin ne acaba

aslında uzama olması gerekiyordu :26:
hiç mi fark yok?

Hiç bir fark yok diyemem tabikide fark oldu ama gözle görülür büyük bi fark yok
Sendeki fark bnde yokk
Saç yapısından galibaa kişiden kişiye farklı sonuçlar veriyor

Tatlim artik neyi niye yaptimi unutucam valla bi an durdum dusundum o kadar cok sey deniyorum ki bu ara

Sac uzatiyor diye okumustum burda ve de sarimsak genelde sac cikarici ozelligiyle biliniyor bazilari dokulmeye cozumu sarimsakla buluo bazilarina etki etmiyo sanirim bilemicem bana etmemisti..
Saclarimi igrenc bi sekilde kisacik kestim uzatmak istiyorum o yuzden..
Karanfil sacim dokulmesin ve ciksin diye
Zeytin yagi ve sarimsakli sampuan da uzama icin
Bende yurtdisinda oldugum icin sinameki bulamiyorum ama 1 haftaya bi arkadasim gondericek turkiye den ona da basladimmi tamamdir:)

Bu bilgiler için çok sağol canım benim saçlarımda çok yıprandı seyreldi ve uzamıyor bende belime kadar uzasın istiyorum deniyeceğim.en kısa zamanda başlayacağım.işe yararsa burdan yazarım çok sağol emeğine sağlık bu arada maşallah saçların süper olmuş.Nazar değmesin

Bende cok merak ettim karanfili nasil kullandin canim aciklayabilirmisin?

Hiç bir fark yok diyemem tabikide fark oldu ama gözle görülür büyük bi fark yok
Sendeki fark bnde yokk
Saç yapısından galibaa kişiden kişiye farklı sonuçlar veriyor

özellikle aynı bluzu giyip kareledin mi?
saç yapısı da önemli tabi ama göz yanılgısının etkisini de yok saymamak gerek.
hiç uzamamış sandığım zamanlardan sonra fotolara bakınca waoww olduğumu hatırlıyorum çünkü.

Kareledim evt.:78:
Çok takıyorum kafama ondan galiba.:97:
Neyse inş bnde waoww diyebilirim

Pff mezurayla ölçme isini beceremiyorumm:18:
Resim çekiyorum
Ondada pek belli olmuyor:78:
Kiminde duruştan, cekiş mesafesinden, vs farklılıklar oluyor
En iyisi kendi haline bırakmak
Elbet birgün uzucaklar:97:

ikisini aynı zamanda yapsak zararı olur mu sence yani sen öyle mi yapıyosun?
ben ona karar veremedim ya bi zararı olur mu diye:26:

selam kızlarrr, forumdakilerin büyük çoğunluğu gibi bende kasap bi kuaför sayesinde düdük gibi saçlarla dolaşıyorum. kafamda da şimdi sinameki, zeytinyağı ve önceden aktardan aldığım bi saç bakım yağı karışımı var. 1 saat oldu. bir iki hafta önce turplu su ve sarmısaklı şampuanı denedim 2 kere. ama saçlarım sadece kazık gibi oldu ve bıraktım haliyle. umarım bu sinameki işe yarar. bemix ve bademyağını bi sonraki sefere alıcam:))

hayatım boyunca saç dökülmesinin ne olduğunu bilmeyen ben,sinameki yüzünden avuç avuç dökülen saçlarıma çare aramaya koyuldum.....sinameki yüzünden böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır?????bırakalı 3 hafta olacak,dökülmesi ne zaman kesilir sizce?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…