Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sana yaramadı o zaman canım yağlı bakım

bende bayramdan sonra resimleri paylasacagım 3 kür yaptım toplamda gözle görülür sekilde fark var
daha yeni kestirmiştim zaten cok sağlıklı saclarım kesilmenin etkisimidir bilmem ama benim gibi
sacı yavas uzayanlara göre süper valla.

canım benım de cok dökuldu 3.kürümu yaptım. normalde 5 saat bekletıyordum 3 saate ındırdım bıde yıkaarken son durulamada elma sırkesıyle yıkıyorum o bıraz azalttı dökmesını

normalde zaten yaglar sacı dokermıs

Kahküllerimin altından küçük küçük birsürü saç cıktıgını farkediyorum.
Öncedende tek tük vardi ama şu sıralar cok dikkatimi cekti
Galiba sarımsaklı sampuanın etkisi buu
Fotoda cektim görmek isteyen olursa eklerim

eklersen seviniriz canım.. bende o küçük küçük saçlardan istiyorum yhaa:):)
başladım saremsaklı şamp. inş bende de aynı etkiyi yapar

keşke benmde foto çekme şansım olsa kızlar yaa telim bozuldu.. makinem yok.. aradaki farkı gösterirdim.. temmzuda kestirdiğimde saçlarım omuzlarımdaydı şimdi göğsüme geldiler.. 11 temmuz da kesitmriştim kesimden 1 ay sonra falan küre başladım.. 6 seans uyguladım.. 1 aydır yapmıodum .. geçen hafta başladım yeniden...

bende foto çekemiyorum yha makine var ama ewde çekicek kişi yok annemde güzel çekemiyo :):):) çektim aslında bir iki tane ama pek belli bişi yok. şu anda 8. kürüm var saçımda 2 haftad ara verip tekrardan başlıcam bakalım nolacak...
hadi hayrlısı :):)

güzel uzama olmuş canım benim söylediğişne göre saçlarında..
darısı başımıza..

Bu çıkan Sacları sarımsaklı sampuana baglıyorum.
Cokta mutlu etti beni
Böyle giderse birazcık daha gür saçlara kavusabilirim

çokkk güzel canım yha.. bendede var böle ama onlar yıllardır var yani yeni çıkan bişi değil. üstelik ona rağmen az saçlaaım. ve uzamıyolar..

çokkk güzel canım yha.. bendede var böle ama onlar yıllardır var yani yeni çıkan bişi değil. üstelik ona rağmen az saçlaaım. ve uzamıyolar..

Dedigim gibi bendede vardi ama bu kadar cok degildi
Yani tek tük bir iki tel ancaydı
Simdi bakıyorum baya cogalmışlar
Sarımsak etkisi diyorum bn
Öyle sanirim

Üzüldüm simdi
Keske foto ekleyebilseydin
Bakar yorum yapardık ne güzel

zamanlayıcısı yok mu canım?otomatik çekmesi lazım

bncede sarımsaktandır..
darısı başıma artık karanfilde kullanmaya başladım ben hm dökülmeyi azaltıyo hmde saş çıkarıyomuş bakalım sonuç ne olacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…