Ben bu kürün içine bi çorba kaşığı zeytin yğıda koysam zararı olurmu arkadaşlar???sizce koyayımmı?
hayatım boyunca saç dökülmesinin ne olduğunu bilmeyen ben,sinameki yüzünden avuç avuç dökülen saçlarıma çare aramaya koyuldum.....sinameki yüzünden böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır?????bırakalı 3 hafta olacak,dökülmesi ne zaman kesilir sizce?????????
canım badem yağı demişsin tatlı bağdem yağı olacak değilmi?
hayatım boyunca saç dökülmesinin ne olduğunu bilmeyen ben,sinameki yüzünden avuç avuç dökülen saçlarıma çare aramaya koyuldum.....sinameki yüzünden böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır?????bırakalı 3 hafta olacak,dökülmesi ne zaman kesilir sizce?????????
Kahküllerimin altından küçük küçük birsürü saç cıktıgını farkediyorum.
Öncedende tek tük vardi ama şu sıralar cok dikkatimi cekti
Galiba sarımsaklı sampuanın etkisi buu
Fotoda cektim görmek isteyen olursa eklerim
siyah inci sende uyguluyor musun kız beni tanıdın mı 2011 sözleneceklerden bende yapıyorum kürü bakalım
keşke benmde foto çekme şansım olsa kızlar yaa telim bozuldu.. makinem yok.. aradaki farkı gösterirdim.. temmzuda kestirdiğimde saçlarım omuzlarımdaydı şimdi göğsüme geldiler.. 11 temmuz da kesitmriştim kesimden 1 ay sonra falan küre başladım.. 6 seans uyguladım.. 1 aydır yapmıodum .. geçen hafta başladım yeniden...
güzel uzama olmuş canım benim söylediğişne göre saçlarında..
darısı başımıza..
saol tatlım inşallah ilerleyen zmanlarda foto ekleme şansı bulurumm :79:
çokkk güzel canım yha.. bendede var böle ama onlar yıllardır var yani yeni çıkan bişi değil. üstelik ona rağmen az saçlaaım. ve uzamıyolar..
keşke benmde foto çekme şansım olsa kızlar yaa telim bozuldu.. makinem yok.. aradaki farkı gösterirdim.. temmzuda kestirdiğimde saçlarım omuzlarımdaydı şimdi göğsüme geldiler.. 11 temmuz da kesitmriştim kesimden 1 ay sonra falan küre başladım.. 6 seans uyguladım.. 1 aydır yapmıodum .. geçen hafta başladım yeniden...
bende foto çekemiyorum yha makine var ama ewde çekicek kişi yok annemde güzel çekemiyo :):):) çektim aslında bir iki tane ama pek belli bişi yok. şu anda 8. kürüm var saçımda 2 haftad ara verip tekrardan başlıcam bakalım nolacak...
hadi hayrlısı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?