Dedigim gibi bendede vardi ama bu kadar cok degildi
Yani tek tük bir iki tel ancaydı
Simdi bakıyorum baya cogalmışlar
Sarımsak etkisi diyorum bn
Öyle sanirim
zamanlayıcısı yok mu canım?otomatik çekmesi lazım
ahhh bi takmasam,tamam cnm tşkleraceleci dawranınca inat gibi uzamıyorlar sanki canım
günü gelince bakımını yap,onun dışında takma kafaya derim
ahhh bi takmasam,tamam cnm tşkler
sinamekili formülde saçlarımı kazık gibi yaptı. uzatcam derken hepsi kırılcak yaa
gliserinle saçlarının nemini dengede tutup saçlarını koruyabilirsin..
muhtemelen ondandır kuşum
saç olmayan ya da kaş olmayan yerlere birebir sürüldüğünde saç/kaş çıkaran bi şey çünkü bu sarımsak :81:
tebrik ederimmm:92:
bence de daha bakımlı ve canlı görünüyor kuşummm
ne mutlu sanaa
tebrik ederimm
Vaaaayy bee !! Sonuclar gercekten muhtesem bende yapmak istiyorum ama cok cabuk sıkılan bir insanım ben en son 7-8 ay önce baya bir kısaküt kestirmistim omuzlarıma düstü iste saclarım ama yanıklarım hala duruyo (orial' den yanmıstı) suan kestiremem kesitirilecek bir yanı yok sacımın..:26:
Uclarım yanık oldugu icin tabii aradan gecen zamanda düzlestirici vs. neredeyse hic kullanmadım özel günler hariic.!! Bana da etkisi olur mu bunun yaa??
arkadaşlar ya bu ne anlamadım bensaçı ne uzatıomuş sarımsaklı şampuan mı
bende kullanmak istiyorum ama saçlarım çok fazla gür daha fazla gürleşmesinden korkuyorum..
nasıl uygulamalıyım ben bu tarifi..
sadece saçımın hızlı uzamasını ve bakım yapmasını istiyorum ama lğtfen daha fazla gürleşmesin
Vaaaayy bee !! Sonuclar gercekten muhtesem bende yapmak istiyorum ama cok cabuk sıkılan bir insanım ben en son 7-8 ay önce baya bir kısaküt kestirmistim omuzlarıma düstü iste saclarım ama yanıklarım hala duruyo (orial' den yanmıstı) suan kestiremem kesitirilecek bir yanı yok sacımın..:26:
Uclarım yanık oldugu icin tabii aradan gecen zamanda düzlestirici vs. neredeyse hic kullanmadım özel günler hariic.!! Bana da etkisi olur mu bunun yaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?