Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dedigim gibi bendede vardi ama bu kadar cok degildi
Yani tek tük bir iki tel ancaydı
Simdi bakıyorum baya cogalmışlar
Sarımsak etkisi diyorum bn
Öyle sanirim

muhtemelen ondandır kuşum
saç olmayan ya da kaş olmayan yerlere birebir sürüldüğünde saç/kaş çıkaran bi şey çünkü bu sarımsak :81:
tebrik ederimmm:92:

zamanlayıcısı yok mu canım?otomatik çekmesi lazım

var canımda koyacak uygun yer bulamıyorum denk gelmiyo pek birisi çekse daha ii olcak çektim aslında ama anlaşılmyo uzama pek bnde 2 hafta sonrayı bekliyorum 8. kürüm var şuan saçımda ara vericim işte..
ama arkadaşlarım kız saçların uzamış senn diyolar bence az da olsa uzama oldu diye düşünüyorum.. :):)
olmasa bile bırakmıycam senn gibi e az 3 ay davam edicem e elbet olur o zama kadar uzama da artık :)

gliserinle saçlarının nemini dengede tutup saçlarını koruyabilirsin..

zaten spa isimli bitkisel şampuan ve onun acıbademli nem maskesini kullanıyorum. buna rağmen kazık gibi oldu. sinameki felan yapmadan sadece spa şampuan ve maskesini yaptığım zaman daha iyi oluyo.
sinamekiye de bi şans daha vericem. olmazsa onu da bırakıcam

muhtemelen ondandır kuşum
saç olmayan ya da kaş olmayan yerlere birebir sürüldüğünde saç/kaş çıkaran bi şey çünkü bu sarımsak :81:
tebrik ederimmm:92:

Tesekkür ederim
Evet sarımsak cidden cok faydalı
Saçda birebir etkisini gördüm
Hatta sacimin tepelerindende küçük küçük saclar fırlamış
Işıkta güneşte cok belli oluyorlar
Sinemakili kürü bıraktım ama sarımsaklı sampuana devam edicem

pazartesi 2.kürümü yapıcam inşallah...
1 haftadır sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum daha şimdiden sonuca inanamadım...
hergün duş ve tarama sonrasında bi avuç saç dökülüyodu,şimdi tek tük dökülüyo...
maşallah diyim...

Selamlar ßugün ilk defa saclarimin uzadigini farkettim eski ve yeni fotolarima bakarken biraz net olmasa da fotolari sizinle de payla$mak istiyorum kisa sürede cok iyi uzama ve canlanma oldu bence.. i$il i$il görüntülerine ise ayrica mutlu oluyorum ve sana tekrardan cok ama coooook tesekkür ediyorum konntess ben yalnizca sarmisakli sampuan kürü uyguluyorum ba$ka herhangi extra bir kür uygulamiyorum son 1 aydir..haftada bir defa mayali süt iciyorum

Vaaaayy bee !! Sonuclar gercekten muhtesem bende yapmak istiyorum ama cok cabuk sıkılan bir insanım ben en son 7-8 ay önce baya bir kısaküt kestirmistim omuzlarıma düstü iste saclarım ama yanıklarım hala duruyo (orial' den yanmıstı) suan kestiremem kesitirilecek bir yanı yok sacımın..:26:

Uclarım yanık oldugu icin tabii aradan gecen zamanda düzlestirici vs. neredeyse hic kullanmadım özel günler hariic.!! Bana da etkisi olur mu bunun yaa??

gecmis olsun canim :26: .. Acik konu$mak gerekirse ben önceligi gürle$mesi icin vermi$tim sonrasinda uzarsa uzar diye pek takmiyorum zaten..
Ama resimlerimden farkettim birde fön cektigim zamanlarda omuzuma dogru indigini görüyordum faakat pek üstüne dü$müyordum ama resimler apacik ortaya seriyor farki net bir görüntü yok ama bundan sonra dikkatli davranip cekicem fotolarimi..
Sac dökülmesine kesinnnnn cözüm diyorum tüm samimiyetimle banyoda tararken kuruturken fön cekerken dökülen saclarimin haddi hesabi yoktu simdi hepsinin sonucunda toplasan 15 tel etmez vallahi ve cook mutluyum hatta bazen saydigim oluyor ondan 15 tel etmez dedim acik ve net bir sekilde Sana da etki edecegine eminim kendi adima..
Yani ya$asin sarmisak kürü sagolsun kkontessimmmm

bende kullanmak istiyorum ama saçlarım çok fazla gür daha fazla gürleşmesinden korkuyorum..
nasıl uygulamalıyım ben bu tarifi..
sadece saçımın hızlı uzamasını ve bakım yapmasını istiyorum ama lğtfen daha fazla gürleşmesin

sadece sinameki kürünü kullan o zaman canım

bence toparlar saçını :81:

bugün bende yapacaım sinamekili kürü kontesss arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorumsaçlarım kendine gelsin yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…