bugün bende yapacaım sinamekili kürü kontesss arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorumsaçlarım kendine gelsin yahuu
kızlar ben aycangül arkadaşımızın topiğinden şu notları almışım
10-11-20-21 kasım tarihleri saç çıkması bakımından uygun diyor o yüzden ben bu tarihlerde mutlaka sarımsaklı şampuan kullanıcam
12-13-14-17-18-19 kasım tarihlerinde ise sinameki,saç maskesi vs kullanıcam
bildiğiniz üzere ben artık sadece bu tarihlerde bakım yapıyorum.
bu olaya inanmayan arkadaşlarımız olabilir ama ben inanırım astrolojik şeylerefaydasını da görüyorum şahsen:86:
sadece sinameki kürünü kullan o zaman canım
teşekkür ederim canım..yarın hemen aktardan malezemeleri alıcam..
yarın akşamda denemem lazım..
ama önce kırık saç uçlarımı kestirsem mi diyorum ya ama baya kestirmem lazım..
belki kestirmenin ve bu bakımında etkisiyle daha hızlı ve sağlıklı uzarlar..
herşeyi aldım da bir ben başlayamadım yaaaa off 2 saat beklemek yeter mi? kontesim yaww :)
Merhaba Kontes.Ben sinamekili kürü sekiz kere yapıp 1 ay ara verdim.Bugün tekrardan başladım.Sana bir şey sormak istiyorum.Üç hafta kadar önce saçlarıma yoğun şekilde balyaj attırdım(balköpüğü).Şimdi küre tekrar başladım ya balyajım akar mı?Sende bu gibi sorunlar olmuş muydu?Yardımcı olursan sevinirim canım.Bu arada bir aylık arada saçlarım epey uzadı:86:
canım bende başlamak istiyorum sinemike küründe kaç günde bir yapmamız gerekiyor
sarımsaklı küre ; sarımsağı sampuanın içine ekliceğimizi anladım ama ne kadar bekletmek ve kaç günde bir yapmak gerekiyor bi anlatırsan sevinirim
Çok ilginç ben kaç diş koydum ama kokusunu sadece yıkanırken duyuyorum.
Elma sirkesi deneyebilirsin duştan çıakrken elma sirkesini suyla seyrelterek saçına dök öyle çık
kızlar şampuanımın içine 1 diş sarmısak kattım.kokusu yastığıma yapıştı.kimselere kokudan dolayı sarılamıyorum çünkü buram buram sarmısak kokuyorum..arada başka şampuan kullanmama rağmen 2 hafta da koku ancak çıkıyorrr.ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?