Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar ben aycangül arkadaşımızın topiğinden şu notları almışım

10-11-20-21 kasım tarihleri saç çıkması bakımından uygun diyor o yüzden ben bu tarihlerde mutlaka sarımsaklı şampuan kullanıcam

12-13-14-17-18-19 kasım tarihlerinde ise sinameki,saç maskesi vs kullanıcam

bildiğiniz üzere ben artık sadece bu tarihlerde bakım yapıyorum.

bu olaya inanmayan arkadaşlarımız olabilir ama ben inanırım astrolojik şeylere faydasını da görüyorum şahsen:86:

tarihleri yazdım bi kenara ama bugün yapayım çok niyetlendim içimde kalacak yoksa sonrasını bu tarihe göre yaparım bende:78:

sadece sinameki kürünü kullan o zaman canım

teşekkür ederim canım..yarın hemen aktardan malezemeleri alıcam..
yarın akşamda denemem lazım..
ama önce kırık saç uçlarımı kestirsem mi diyorum ya ama baya kestirmem lazım..
belki kestirmenin ve bu bakımında etkisiyle daha hızlı ve sağlıklı uzarlar..

slm kızlar akşam 4.kürümü yaptım sarımsağıda yaptım ikisini de uygulamaya başladım bakalım ama gerçekten gözle görülür fark var kızlar dün resmini çektim saçlarımın 8.kürdede çekeceğim bakalım fark nasıl olacak

walla cnm o konuda tercih senin
elbet ki kırıksız saçın kırıklısına oranla artıları olucaktır

Merhaba Kontes.Ben sinamekili kürü sekiz kere yapıp 1 ay ara verdim.Bugün tekrardan başladım.Sana bir şey sormak istiyorum.Üç hafta kadar önce saçlarıma yoğun şekilde balyaj attırdım(balköpüğü).Şimdi küre tekrar başladım ya balyajım akar mı?Sende bu gibi sorunlar olmuş muydu?Yardımcı olursan sevinirim canım.Bu arada bir aylık arada saçlarım epey uzadı:86:

canım bende başlamak istiyorum sinemike küründe kaç günde bir yapmamız gerekiyor
sarımsaklı küre ; sarımsağı sampuanın içine ekliceğimizi anladım ama ne kadar bekletmek ve kaç günde bir yapmak gerekiyor bi anlatırsan sevinirim

Son düzenleme:
herşeyi aldım da bir ben başlayamadım yaaaa off 2 saat beklemek yeter mi? kontesim yaww :)

walla ne desem yalan olur canım
saç renginde değişim yapabiliyor bu meret
benim saçım koyu,zamanla zaten akıyor.o yüzden sebebi kür mü bilemiyorum.
sarı saçımda da sadece oryal vardı ,boya yoktu.haliyle akmadı

sarımsaklı şampuanı saçınızda bi kaç dakika bekletseniz kafi(vücud yıkarken o da başınızda beklesin mesela)

diğer sorularınız için sizi ilk mesajıma yönlendiriyorum.

kızlar şampuanımın içine 1 diş sarmısak kattım.kokusu yastığıma yapıştı.kimselere kokudan dolayı sarılamıyorum çünkü buram buram sarmısak kokuyorum..arada başka şampuan kullanmama rağmen 2 hafta da koku ancak çıkıyorrr.ne yapmam lazım

Çok ilginç ben kaç diş koydum ama kokusunu sadece yıkanırken duyuyorum.
Elma sirkesi deneyebilirsin duştan çıakrken elma sirkesini suyla seyrelterek saçına dök öyle çık

Çok ilginç ben kaç diş koydum ama kokusunu sadece yıkanırken duyuyorum.
Elma sirkesi deneyebilirsin duştan çıakrken elma sirkesini suyla seyrelterek saçına dök öyle çık

tatlım sebamedin şampuanını kullanıyorum .kokusuz bi şampuan,sarmısak da koyunca dediğim gibi berbat bi hal aldı..dedğini yapcam umarım şu kokudan kurtulurum:94:

sarımsağın kokmasını için öncesinde sütte kaynatmayı deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…