kontesim haftada bir mi yapıyorsun kürü benim çok fırsatım olmuo da
geçen bi yaptım 1 saat bekletebildim anca..
saol canım deneyim bunu ben :)))) teşekür ederim :)canım benim saçlarım da kıvırcık iki kere yapıyorum masaj yaparak koku falan kalmıyo bundan hatta
kzlr bende 2.yi yaptım bugün.yeni başlayacaklar varsa temiz ve ıslak saça yapsınlar ben geçen sefer kuru saça pek yedirememiştim.bide eczacı enjektör verdi ona çekip dibine yedirmek daha kolay.
albümünüze ekleseniz biz baksak olmaz mı?bende 5 haftadır yapıyorum msj sayım dolunca resimleri koyarım
inşallah canımselam kızlar. birkaç zamandır sinemeki kürünü okuyor yada duyuyordum ancak cesaret edememiştim. Bugün forumunuzu keşfettim çok cesaretlenip hemen yaptım.Umarım sizde olduğu kadar bendede olumlu etkileri olur.
Yaklaşık 1 yıldır saçlarım çok az uzuyor,2 yıldır okul nedeniyle yurtdışındaydım ve orda kuaför ücretleri çok yüksek olduğundan boyamı,fönümü kendim yapıyordum..Uzamadığını farkedince boyayı kestim,Tr'ye dönünce kuaförüme sordum o da,yanlış teknikle boyadan dolayı saçımın küsmüş olduğunu söyledi.Yaklaşık 3 aydır saçıma boya,düzleştirici yada maşa değdirmiyorum.1 aydırda bademyağı-z.yağı-bemix kürü yapıyordum.
Bugün Sinamekiye başladım,inş faydası olur.
Sevgiler.
o halde hemen hemen 1 ayı aşkındır yapıyorsundur. cidden var mı fark sence, az çok anlıyosundur???:44:bende bu akşam 7.kürümü yapacağım
wuuuuu harikaymış yahu :))başlarken ensemin yarisnda olan saçlarım şuan ensemi kapatp omzumun ustune degiyor canım
başlarken ensemin yarisnda olan saçlarım şuan ensemi kapatp omzumun ustune degiyor canım
şuan işteyim canım akşama denerim.) çok da mucizevi degl ama uzatıyor ufaktan nisana göğüslere gelse keşke 10 nisanda evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?