Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım benim saçlarım da kıvırcık iki kere yapıyorum masaj yaparak koku falan kalmıyo bundan hatta

bana saçlarım hiç uzamış gibi gelmiyor ama fotoğraflara bakınca uzama var

Son düzenleme:
kzlr bende 2.yi yaptım bugün.yeni başlayacaklar varsa temiz ve ıslak saça yapsınlar ben geçen sefer kuru saça pek yedirememiştim.bide eczacı enjektör verdi ona çekip dibine yedirmek daha kolay.

bende başladım YİNE YENİ YENİDEN... bu kaçıncı başlayışım bilmiyorum ama 3 aydır falan yapmıyodum üşenip bi bemix almadığımdan..resmen uzamadı saçlarım bi süre sonra 20 cm sonra belime gelcek ayda 4 cm uzasa 5 ay sonra.....

canım benim saçlarım da kıvırcık iki kere yapıyorum masaj yaparak koku falan kalmıyo bundan hatta
saol canım deneyim bunu ben :)))) teşekür ederim :)
kzlr bende 2.yi yaptım bugün.yeni başlayacaklar varsa temiz ve ıslak saça yapsınlar ben geçen sefer kuru saça pek yedirememiştim.bide eczacı enjektör verdi ona çekip dibine yedirmek daha kolay.

ıslak saça daha zor olur gibi düşünüyorum ben nereye geldi gelmedi anlaşılmaz sanki
ben kuru saça fıs fıslı şişeyle yapıyorum saçlarımı ayıra ayıra tarakla her yere yedirmeye çalışıom oluyo gibi :) şimdilik :18:

oooooo logopeia mesaj sayını doldurman için çok uğraşman lazım daha 5 hemöen doldur gel merakla bekliyoruz :)

selam kızlar. birkaç zamandır sinemeki kürünü okuyor yada duyuyordum ancak cesaret edememiştim. Bugün forumunuzu keşfettim çok cesaretlenip hemen yaptım.Umarım sizde olduğu kadar bendede olumlu etkileri olur.
Yaklaşık 1 yıldır saçlarım çok az uzuyor,2 yıldır okul nedeniyle yurtdışındaydım ve orda kuaför ücretleri çok yüksek olduğundan boyamı,fönümü kendim yapıyordum..Uzamadığını farkedince boyayı kestim,Tr'ye dönünce kuaförüme sordum o da,yanlış teknikle boyadan dolayı saçımın küsmüş olduğunu söyledi.Yaklaşık 3 aydır saçıma boya,düzleştirici yada maşa değdirmiyorum.1 aydırda bademyağı-z.yağı-bemix kürü yapıyordum.
Bugün Sinamekiye başladım,inş faydası olur.
Sevgiler.

inşallah canım
hg aramıza

başlarken ensemin yarisnda olan saçlarım şuan ensemi kapatp omzumun ustune degiyor canım

şuan işteyim canım akşama denerim.) çok da mucizevi degl ama uzatıyor ufaktan nisana göğüslere gelse keşke 10 nisanda evleniyorum

şuan işteyim canım akşama denerim.) çok da mucizevi degl ama uzatıyor ufaktan nisana göğüslere gelse keşke 10 nisanda evleniyorum

bu hızla değil göğsüne beline bile gelir bence hiç olmadı çıt çıt yaptırırsın bi günlüğüne ben de kaynak yaptırmıştım tabi benim cidden ihtiyacım vardı kuş gibiydim :):)
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…