şuan işteyim canım akşama denerim.) çok da mucizevi degl ama uzatıyor ufaktan nisana göğüslere gelse keşke 10 nisanda evleniyorum
Dün ilk kürü yaptım. ama bimeks serumun kokusu hala saçlarımda sanki :)
Dün ilk kürü yaptım. ama bimeks serumun kokusu hala saçlarımda sanki :)
:)) ayy bimekss deme banaaa..amanınn o nasıl bi kokuudur ölee:)) gerçi ben alıştım sayılır bi müddet sora:)
Kızlar bimeks mağasa adı bemiks bemiks
bu arada onun kokusu geçiren bi şampuan yok sadece kokmuyo diyenlerin burnu kokuyu almıyo yada saçları ıslanmadığı Terlemediği yada yağlanmadığı için burunlarına gelimiyo..ne yaparsan yap kokuyo ilk 2 hafta hagi şampuanı kullunırsan kullan..
Kızlar bimeks mağasa adı bemiks bemiks
bu arada onun kokusu geçiren bi şampuan yok sadece kokmuyo diyenlerin burnu kokuyu almıyo yada saçları ıslanmadığı Terlemediği yada yağlanmadığı için burunlarına gelimiyo..ne yaparsan yap kokuyo ilk 2 hafta hagi şampuanı kullunırsan kullan..
Kızlar ben daha ılk defa yaptım . Sanki saclarım cok yağlandı ya :18:
Kızlar ben daha ılk defa yaptım . Sanki saclarım cok yağlandı ya :18:
Kontesim sen nasıl arındırıyorsun kı ..bendede öle oluyor sankim şu saçını yıkadığın şeklide yazda tam olsun kuzum :)))
ilacın kokusu sarhoş etti beni sanırsam ondan öyle yazdımbende alışırım inşallaheşim vitamin ilacı gibi kokuyosun diyo..:76: bilmiyo ki içinde bimeskss olduğunu:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?