Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eveeeett.. bende sabah bütün sayfaları okuyup fena halde heveslendim. az önce gereken malzemeleri aldım ve bu akşam başlıyorum..
inşallah yaza kadar kalçalarıma kadar iner saçlarım. şuan ensemden.1,5 karış aşağıda..

dün 2.kürürü yaptım saçlarım yumuşacık oldu valla ..pırıl pırıl şu anada ..ohhhhh :)))) yaşşasınnnnn

Kızlar bimeks mağasa adı bemiks bemiks
bu arada onun kokusu geçiren bi şampuan yok sadece kokmuyo diyenlerin burnu kokuyu almıyo yada saçları ıslanmadığı Terlemediği yada yağlanmadığı için burunlarına gelimiyo..ne yaparsan yap kokuyo ilk 2 hafta hagi şampuanı kullunırsan kullan..

kardeşim bazen bana sarılıoo burnunu kafama yaslıoooo sonrası mıı ; öööfffff ablaaaa iğrençç kokuosunnnnn

kızlarrr resimleri koyuyorum saçlarım fazla belli olmuo ve resimlerde öyle özel çekilmiş resimler değil maalesef..
ama şöyle anlatayımm;
saçlarımı temmuzda kestirdim yaklaşık bir ay sonra küre başladım..
ilk kestirdiimde omuzlarımdaydı bugüne kadar toplam 10 kür yaptım şuan dinlendiriyorum tekrar başlıcam..resimlerde tam düz olmadığı için uzunluğu tam net gözükmüo ama idare edin işteee

:78::78:

Kontesim sen nasıl arındırıyorsun kı ..bendede öle oluyor sankim şu saçını yıkadığın şeklide yazda tam olsun kuzum :)))

ben de yağlanma falan olmadı yawww
kızlar 2 defa yıkayın saçınızı birinde şampuanı biraz bekletin kafanızda sonra durulayın krem kullanıyorsaız saç uçlarına sürün
bende geçen yıkamamda glisi fazla sıkmışım saçlarım paçoz bir hal aldı bu sefer kullanmadım

Kontesim sen nasıl arındırıyorsun kı ..bendede öle oluyor sankim şu saçını yıkadığın şeklide yazda tam olsun kuzum :)))

özel bi yıkama şeklim yok aslında...
önce tüm saçımı ıslatıyorum
sonra diplerini iyice şampuanlıyorum
ama böyle kazır gibi yapmıyorum , o da iyi değilmiş çünkü
bakımın etkisini azaltıyormuş (kuaför dedi)
bol bol köpürmesine dikkat ediyorum
sonra da duruluyorum güzelce,hepsi bu..

eskiden 2 kere şampuanlardım ama sütte kaynatılmış sarımsaklı şampuanda koku olmadığından
1kere şampuanlamak yetiyor bana.
eğer temizliğinden emin olmadıysam 2. kez şampuanlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…