Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilginç ya ben de kaç defa yaptım kürü ama yıkadıktan sonra bemiks kokusu almıyorum, benim burnum mu koku almıyor yoksa

bişey sorucam ben kürü pazardan pazara yapıyorum.. çarşamba yaa perşembe gecesi zeytinyağı ısıtıp sürüp bekliyolar onu yapsam yine küre devam etsem bi sorun olur mu abaca??

bişey sorucam ben kürü pazardan pazara yapıyorum.. çarşamba yaa perşembe gecesi zeytinyağı ısıtıp sürüp bekliyolar onu yapsam yine küre devam etsem bi sorun olur mu abaca??

sorun olcağını sanmıyorum ama emin de değilim
zeytinyağı uçlara sürüyordum ben bi ara
diplere hiç denemedim

Bugün itibariyle ben de küre başladım, umarım faydasını görürüm ve en önemlisi düzenli yaparım:)

İki tatlı kaşığı badem yağı ve iki ampül bemiksle başladım, bol olsun fayda dolsun diyerek. Bir de tüm sadece diplere değil, saçıma sürdükten sonra streçleyip sıcak havlu ile sardım. Umarım işe yarar.

Ayrıca kokusu da iğrenç, tüm ev halkı şikayetçi oldu benden daha ilk denememde ehehe:)

Cok güzel uzamislar :107: Ben de gectigimiz pazartesi yaptim bu pazartesi yine yapcam Umarim uzar. Uzayacagina inaniyorum. Internette ve KK da insanlarin en cok memnun oldugu kür bu. Fotograflardan belli zaten memnuniyetleri Bende de ise yararsa sizi haberdar ederim :107:

bende dün ilk kürümü yaptım şuan saçımda hala biraz koku var ama deger .D ayrıca bişey sormak istiyorum siz sarımsaklı şampuanın içine sarımsakları rendeliyormusunuz? ben rendelemiştim kullanırken elime sarımsaklar geldi saçıma sürdüm ama sarımsa kalırsa diye tedirgin oldum biraz.

sarımsakları minik doğrayıp azcık sütte kaynatıyoruz
sonra süzüp şampuanımıza ekliyoruz
koku kalmıyor
etkisi de geçmiyor

yıkarken hiç elime sarımsak gelmedi.geliyorsa at,sürme onu saçına,böylece yapışıp kalma riski de olmaz

bence gerek yok zebil etme şampuanını zaten yıkanırken durulama suyunda akıp gider o sarımsaklar die düşünüyorum bn canım. sonra da dikkatli bakarsın saçına kalmış mı die. tararken falanda düşüp gider saçına yapışıp kalacak diil yha :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…