tmmdr cnm saolasınn:86:
Dün akşam bu kürü yapmıştım, sabah kalktım ki saçlarım hafifçecik ve çok güzeller. Kuaförüme föne gittiğimde de "sen şampuan mı değiştirdin, bakım mı yaptın?" dedi, güzelliği fark etti. Belki ilk kürde uzamadı ama saçlarım güzelleşti:) Sevindirik oldummmm, yupppiii :)
Annem de heveslendi, ona da yapacağız:))
Dün akşam bu kürü yapmıştım, sabah kalktım ki saçlarım hafifçecik ve çok güzeller. Kuaförüme föne gittiğimde de "sen şampuan mı değiştirdin, bakım mı yaptın?" dedi, güzelliği fark etti. Belki ilk kürde uzamadı ama saçlarım güzelleşti:) Sevindirik oldummmm, yupppiii :)
Annem de heveslendi, ona da yapacağız:))
sarmısaklı şampuan ve sinemkini söylüyorsn demi cnm bende başlamayı düşünüyorm am atedrgnm herkese yara bide bana gelince döküremişrezl olurum kız walla
kontesbimeks war ı halen ben kaldırıldı diye duymuştum bi bilgin war mı??
sadece ikisini mi kullanıyorsun bimeks ve badem yağı değil mi
bir şey sormak istiyorum ben direkt sinemakiyle yarım cay bardagı suyu kaynatıyorum normalde fakat suyu kaynatıp sinemakileri atıp dinlendirmem mi gerekiyor biraz kafam karıştı şimdi
bir şey sormak istiyorum ben direkt sinemakiyle yarım cay bardagı suyu kaynatıyorum normalde fakat suyu kaynatıp sinemakileri atıp dinlendirmem mi gerekiyor biraz kafam karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?