Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dün akşam bu kürü yapmıştım, sabah kalktım ki saçlarım hafifçecik ve çok güzeller. Kuaförüme föne gittiğimde de "sen şampuan mı değiştirdin, bakım mı yaptın?" dedi, güzelliği fark etti. Belki ilk kürde uzamadı ama saçlarım güzelleşti:) Sevindirik oldummmm, yupppiii :)

Annem de heveslendi, ona da yapacağız:))

zaten ilk kürde hemencicik uzamasını bekleme canım
hele 1-2 ayı devir bakalım

Arkadaşlar şimdi fark ettim, kulağımın hemen üstünde bi küçük parmak kadar alanda geçmeyen kepekler vardı ve yok olmuşlar........ İnanamıyorum. Maşallah maşallah barakallah:) İnş. bi daha hiç çıkmazlar :)))

sarmısaklı şampuan ve sinemkini söylüyorsn demi cnm bende başlamayı düşünüyorm am atedrgnm herkese yara bide bana gelince döküremişrezl olurum kız walla

sarmısaklı şampuan ve sinemkini söylüyorsn demi cnm bende başlamayı düşünüyorm am atedrgnm herkese yara bide bana gelince döküremişrezl olurum kız walla

yok yahuuu ben bemiks ampüllü badem yağlı olanı denedim ve hiçbir şey yapmadı kötü anlamda...

bir adet bemiks ampül, bir tatlı kaşığı badem yağı ve bir de bir tutum haşlanmış sinameki suyu, ilk sayfadaki tarifi kullanıyorum işte. illk defa denedim dün :)

eheheh :)) bimeksle bemiks karıştırlıyoo ama eczaciya söylediğinde anlıyoo zaten ve kaldırılmadı hala daha eczenelerde bi kutuda beş ampül 4 küsür bi fiyata var . ben dün aldım da:))

bir şey sormak istiyorum ben direkt sinemakiyle yarım cay bardagı suyu kaynatıyorum normalde fakat suyu kaynatıp sinemakileri atıp dinlendirmem mi gerekiyor biraz kafam karıştı şimdi

Valla ben nasıl yapılır bilmiyorum ama bir büyük boy cezvede sinamekiyi kaynattım sonra süzdürüp soğumasını bekledim. soğuduktan sonra diğer karışımları katıp saçıma sürdüm.

Ben de başlamayı düşünüyorum artık bu formüle.Saçlarımı kestirdim,daha sağlıklılar artık, uzatma vakti geldi
Kontess muhteşem uzamış saçların!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…