Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bi ara şey deniyodu hani bemiksle yapılması gerek bemiks uzatıyo bepanthane onarıcı diye bepanthene kullanıpta saçını onardığını hisseden varmı ? ben yazdan beri yapamıorum zamanım yok hem malum kokuyoda saçlarım baya uzadı sağlıklı olmalarını istiyorum

off kızlar yha bemiks olmayı unuttum başlayamadım küre.. pazar gnleri en rahat yapabiliyodum hafta içi pek bekletemiyorum off bi hafta daha mı beklicem şimdi 4 hafta olmuş olcak ara vereli bişi olmaz dimi..? :26:

canım bn son iki kürümü sadece bepanthane ile yaptım ama az kullandığım için olsa gerek bişi olmadı onarma anlamında şimdi bemiks bepanthane birlikte yapacam sende öle yap hem uzar hm bakımlı olur. yad sadece bepanthane kullan bide şampuanına badem yağıyla bi ampulde bepanthane kır al sana bakım :):)

ya benmkiler uzadı ben onarılmasını ve kokmamasını istiyorum bemiks aşırı kokuyo sınıfta bi arkadaşımada başlattım oda kokudan dolayı yapmıycak artık cidden leş gbi kokuyo uzatmak gbi bi problemm pek kalmadı onarılsın yeter bide kokmasın tbi

gördüm canım az önce albümünden fotolarını harika yha bayıldım inş bnmkilerde uzar bnde sonra derim uzama gibi bi problemim kalmadı diye :)
o zamn ddiğim gibi şamuanına badem yağı falan koy işte o besler saçlarını bi tane bepenthane ampul kır koy yine şamp içine uçlarına sıcak zeytınyağı sür falan işteee..
ayy çok kıskandımmmmmmm :):):):)
bnde istiyom

sarımsak ezicem sütte kaynatınca kokmuyomuş o kendine getirir herhlde bu haftada kırıkları aldırıp hafif şekl verdiricem kısalttırmadan daha güzelleri senin olsun

az önce rutin yıkamamı gerçekleştirdim kızlar sarımsaklı şampuanımla ve sonra anneme saçımı ördürdüm saçı örmek saç uzamasına iyi geliyormuş diye okumuştum bi yerlerde.. saçımı örülü tutmayı düşünüyorum haftanın belli günleri.. bu arada ben haftaya 7. kürümü yapacağım ve 8. den sonra iki hafta ara vereceğim.. yani aralığın son 2 haftası kür yapmayacağım,fakat sarımsaklı şampuana devam edeceğim 2 günde bir.. ocak girince küre devam edeceğim mart yarısında keseceğim.. bakalım ne kadar uzama kaydetmiş olacağım... :97:

son kürü uyguladıktan sonra foto eklemeyi düşünüyorum kızlar gerçi kendi başıma sağlıklı çekebilir miyim bilemiyorum ama sizler için denerim

sarımsaklı şampuanı nasıl yaptın ve faydasını gördünmü ne gbi değişiklikler oldu ?

bugün 3. kürümü yapıcam yalnız benim saçımda koku falan kalmıyo şampuanım yüzünden sanırım herkes koku yapıyo diyo ilk gün koku yapıyo ama felaket derecede değil şaşırıyorum :26:

sarımsak ezicem sütte kaynatınca kokmuyomuş o kendine getirir herhlde bu haftada kırıkları aldırıp hafif şekl verdiricem kısalttırmadan daha güzelleri senin olsun

ewet canım kokmuyo öle yapınca bnde öle kullnıyorum.
aman dikkat bak kırıkları aldırem derken hepten almasınlar yoksam tee buralardan bn gelir döwerim o kuaförüü :):)
teşekkürler bu arada bebeğim hepimizin en güzelleri olsun..

Son düzenleme:
yok yok temkinliyim.karşı komşumuz eski kuaför onun yanında çalışanlardan biri dükkan açmış onunla gidicez o başında dururum gerekirse döve döve yaptırırm dedi hocasını dikicem yani başına :90: komşumuzada az çok ne istediğimi göstericem oda anlatsın yapsın

ehh ii o zamn sorun yok
bnde uçlarından çok çok çook azkestirmek istiyorum ama yapamıyorum naletller hemen omzuma kadar çıkarıveriyolar bilmiyolar tabi uzatmak içi neler çektiğimi :)
ondan ellemiyorum bnde bakalım bi 8 kere daha yapayım şu sinamekiyi işi yararsa kestiririm elimin altında uzattığına emn olduğum bi kürüm olsnda kısalsa bile hmn başlarım uzar:)
hoş uzamadı daha hiç amma..

Son düzenleme:

sinameki bnmkileri baya bi uzattı ama okullar açıldığından beri yapamıorum zor geliyo vaktimde yok zaten yıkamaya zor vakit buluyorum.bide uzayınca yağ bakımıda zor oluyo arındırmak fln :44: kırıklarımı toplatmalıyım ama sağlıklı olmaları bnm için birinci plaanda /COLOR]

sarımsaklı şampuanı nasıl yaptın ve faydasını gördünmü ne gbi değişiklikler oldu ?

sarımsaklı şampuanı,kürle eş zamanlı olarak kullanmadım canım,daha sonra başladım... özetle toplamda 5 kez yıkamışımdır.. dolayısıyla bişey söylemek için henüz erken fakat bende herkes gibi etkileri ve resimleri paylaşmaya çalışacağım

şampuanı nasıl hazırladın bi yumuşatma söz konusumu bnları mrk ediorum

öle de bıraz uzamadan da kestirmek istmiyorum aslında kestirsem daha güsel uzar ammaa...
daha karar aşamasındayım kesin sonuca varamadım.:):)
ısırgan kullanıcam bide onu okuoydum şmdi şaç çıkarıyomuş ve uzatıyomuş.
uzatmasa bile çıkarsın yetr..

şampuanı nasıl hazırladın bi yumuşatma söz konusumu bnları mrk ediorum

yumuşaklık olarak değil ama,hacim olarak faydalı olduğunu söyleyebilirim canım.. yumuşaklık konusunda da etkisi var mı yok mu anlayamadım ama kür günlerimde kürün yumuşattığı bi gerçek.. ha bir de sarımsaklı şampuan kullandığım günün ertesi sabah saçlarım daha yumuşak oluyor bunu bikaç seferdir gözlemledim neden bilemiyorum :44:

şampuan hazırlama sorunu atlamışım,afedersin.. kontess in tarifinde olduğu gibi hazırladım.. ben ilk hazırlarken minik minik doğramıştım sarımsakları.. sonra bugün de 2 diş sarımsağı rendeledim ve aynı kutunun içine ekledim.. hani öz suyunu daha iyi salması açısından.. çünkü önceden şampuanımda sarımsak olduğu halde kokusunu alamıyordum.bugün rendeleyince daha iyi aldım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…