şampuanı nasıl hazırladın bi yumuşatma söz konusumu bnları mrk ediorum
ne kadarlık kullanımda farkettin peki ?sarımsaklı şampuandan elde ettiklerim ;
yumuşama
kolay şekil alma
elektriklenmeme
yeni saçların çıkması
gürleşme
ne kadarlık kullanımda farkettin peki ?
kızlar slm bende yapmayı düşünüyorum ama evliyim bemiksin kokusunda korktum açıkcası kokmuyo diyenler ne şampuanı kullanıyo yada 1 şampuanla kürü yapıp 2.cisinde normal şampuanla yıkasak koku kalırmı acaba yinedebenim saçlarım yanı belimdeydi ama şimdi maalesf küt kestirmek zorunda kaldım(
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım doğumdan sonra (9 ay önce doğum yaptım) saçlarımı kısacık kestirmiştim ama arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim normalde çok yavaş uzar saçlarım umarım bu kürle biran önce uzar benim saçlarımda şuan ilk uygulamamı yptım saatin dolmasını bekliyorum ....
beklerken birşeye sarmam gerekiyormu saçlarımı ?
şuanda kafamda saç bonesi var çünkü sürekli akıyo haryerden :)
hangi şampuanı kullanıyosun peki?
cnm 1. sayfayı okuydum tekrar cnm ikinci şampuanda mis kokulu şampuan yapın demişsin cvbımı aldm sen hangi şampuanla yıkıyodun kokusu kalıyomu sende acaba bemiksin kokusunu nasıl geçiriyosun?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım doğumdan sonra (9 ay önce doğum yaptım) saçlarımı kısacık kestirmiştim ama arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim normalde çok yavaş uzar saçlarım umarım bu kürle biran önce uzar benim saçlarımda şuan ilk uygulamamı yptım saatin dolmasını bekliyorum ....
beklerken birşeye sarmam gerekiyormu saçlarımı ?
şuanda kafamda saç bonesi var çünkü sürekli akıyo haryerden :)
:)))........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?