Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Heyoooooo dün yine föne gittim çarşamba 2. Kürümü yaptım adam bana abala saçların süper olmuş dedi birsüsü yeni saçöım çıkmış inanamadım valla ...bakıam devam dedi :)))))))))

günaydın bayanlar
dün 3.kürümü yaptım saçlarım yumuşacık havalı havalı daha kolay şekil alıyor canlı duruyor herkes süper göründüğünü söylüyor valla inşallah uzuyordurda :)saçım kıvırcık olunca pek anlamıyorum uzayıp uzamadığını

kızlar slm bende yapmayı düşünüyorum ama evliyim bemiksin kokusunda korktum açıkcası kokmuyo diyenler ne şampuanı kullanıyo yada 1 şampuanla kürü yapıp 2.cisinde normal şampuanla yıkasak koku kalırmı acaba yinedebenim saçlarım yanı belimdeydi ama şimdi maalesf küt kestirmek zorunda kaldım(

şu cümlenden hiç bi şey anlamadım canım

cnm 1. sayfayı okuydum tekrar cnm ikinci şampuanda mis kokulu şampuan yapın demişsin cvbımı aldm sen hangi şampuanla yıkıyodun kokusu kalıyomu sende acaba bemiksin kokusunu nasıl geçiriyosun?

bemiksin kokusu kalıcı bence hele biraz terle veya ıslan of of of diyorum neyle yıkarsan yıka bütün bi hafta buram buram kokuyorsun

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım doğumdan sonra (9 ay önce doğum yaptım) saçlarımı kısacık kestirmiştim ama arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim normalde çok yavaş uzar saçlarım umarım bu kürle biran önce uzar benim saçlarımda şuan ilk uygulamamı yptım saatin dolmasını bekliyorum ....
beklerken birşeye sarmam gerekiyormu saçlarımı ?
şuanda kafamda saç bonesi var çünkü sürekli akıyo haryerden :)

gerçekten bende bi anormallik var galiba:)
saçlarımda hiç bemiks kokusu yok
duştayken iki kere şampuanlıyorum sonra saç kremi sürüyorum mis gibi oluyor

canım ben streç ya da boneden sorna bir de havluyla sarıyorum, havlu lekeli gibi gözüküyor ama yıkayınca hemen gidiyor. sıcak havlu sardım ben.

ve kızlar bemiks bende de hastane kokusu gibi bir koku bırakıyor ama yıkayınca gidiyor, öyle abartılacak bir durum yok yani.

cnm 1. sayfayı okuydum tekrar cnm ikinci şampuanda mis kokulu şampuan yapın demişsin cvbımı aldm sen hangi şampuanla yıkıyodun kokusu kalıyomu sende acaba bemiksin kokusunu nasıl geçiriyosun?

2. mis kokulu şampuan dediğim şeyi ben sarımsaklı şampuan sonrasında kullanıyordum.
bemiksten sonra normal şampuanla yıkıyorum
bemiks yaptığım gün sarımsaklı şampuan kullanmıyorum
saç diplerimi ovduğumda elime geçiyor bemiks kokusu ama aksi durumda öyle bi buram buram kokuş mevcut değil bende
yazın da kullandım ara ara
o sıcaklarda filan hiç rahatsız olmadım
şampuanım amway'den

ben poşete sarıyorum
akan bi şey olmuyor ama sinüzitim var
dipler ıslak olunca rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…