Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess önceki yorumlarda yazmıştın fotolarım var ilgilenen olursa ekleyebilirsinizi arkadaş olarak diye.. iki gün önce davet yolladım ama kabul etmedin.. söylemek istedim :44:

canım haziran ayında tüm albümümü silip ilk sayfadaki mesajıma eklemiştim
albümüm yok yani o zamandan beri
ama 1-2 gün önce ilk sayfadan da sildim o fotoları
çünkü millet çalıp
kendi bloğuna eklemiş
sinirlendim
sadece 2 foto var şuan ilk sayfada...
bu konuda anlayışınıza sığınıyorum
zaten artık deneyip faydasını gören çok kişi var
2foto yeterlidir diye düşünüyorum

Ben sarımsaklı şampuanı yapmıyorum çünkü saçlarım dökülmüyor, sadece bemiksli olan kürü deniyorum. Saçlarımın uzamasına ihtiyacım var diye ve yıkadıktan sonra koku falan da kalmıyor. Yanlış mı yapıyorum acaba?

ben uzamasını ben canlanmasını istiyorum saçlarım yandığı için çok kötü oldu ikisinidemi yapmam gerek acaba?

bide şimdi sarımsaklı şampuanı sütte kaynatıp süzüp süzdüğümüz sütümü koyuıyorz şampuana yoksa sarımsağımı?

tşk ettim bende artık bugün malzemeleri alıp başlıcam bakalım inşallah ii sonuç alırım.

Kızlar ben sarımsak kokusundan muzdariptim ben değil daha doğrusu eşimdi muzdarip olan
ama kendimce bi çözüm buldum şampuana birazda menekşe esansı koydum sarımsakdan ziyade mis gibi çiçek kokuyo
bakalım ilerleyen zamanlarda sarımsaklar cozutup mis kokuyu bastıracak mı

ya bn ilk defa yapmıyorum bu kürü ama dün yaptım ve saç diplerimde kepeklenme yaptı hep aynı yapıyodum nerde yanlış yaptım yaa ??saç diplerimde kaşınıyo uzuycaklar anmalamınamı qelio yoksa kepekten dolayımı kaşınıyoo kafam:44:

kepeğin nedeni başka bir şey olmasın?

3.kürümü yaptım pazar akşamı.. bu gece fotoğrafını çektim.. başlamadan önceki haliyle kıyasladım ve baya yol almış gibime geldi çok mutlu oldum yarın yükliyim fotoğrafını size sorayım birde

ilk fotoğrafımı küre başladığım gece yıkayıp çektim.. ikinci fotoğrafım 3. kürüm sonucunda çekilmiş foto uzama var gibi en azından dolgun görünüyor biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…