cnm hangi kür????????
sinameki kürü canım haftada bir yapıyorum..ayrıca haftanın ortasında zeytinyağı yapıyorum saçlarıma komple.. hafif ısıtıp..
Evet uzama ve dolgunluk var canım ....
Bende bugün 3. Kürümü yapıcam .. Kastamonudan sarımsaklarıda söyledim gelince şampuanıma katıp başlayacam oana da ..yaza kadar sağlıklı upuzun saçlarımız olucak heyoo...
Kontesim balım kaymağımgülüm bülbümüm benim seni çokk seviyoruzzzzzzzz:))))
Evet uzama ve dolgunluk var canım ....
Bende bugün 3. Kürümü yapıcam .. Kastamonudan sarımsaklarıda söyledim gelince şampuanıma katıp başlayacam oana da ..yaza kadar sağlıklı upuzun saçlarımız olucak heyoo...
Kontesim balım kaymağımgülüm bülbümüm benim seni çokk seviyoruzzzzzzzz:))))
kızlarr ben de aldım glıss spreyden sımdı ılk kullandım ıslak sacıma fakat korktum acaba dokulme yaparmı sacta tararken dıplere de degıo sonucta:26:
kkontess acil yardıma ihtiyacım var, saçlarımın çok yıprandığını düşünüyorum. dışarıdan herkes güzel görünüyor diyor da, ben gayet farkındayım Bioform dan sonra yıprandılar. uçlarındaki kırıklar yüzünden saçlarım o kırık yerlerden kopup gidiyor :/
var mı bildiğin bi yöntem?
3.kürümü yaptım pazar akşamı.. bu gece fotoğrafını çektim.. başlamadan önceki haliyle kıyasladım ve baya yol almış gibime geldi çok mutlu oldum yarın yükliyim fotoğrafını size sorayım birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?