Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sağdaki saçın daha kuru o yüzden aldattı biraz beni..ama sağlıklı duruyolar canım..uzamada var sanki tam ıslakken çekseydin keşke

evet biri biraz daha kuru diğeri daha ıslak ama gende biraz uzama var devam :)) bende 4.kürümü yapıcam sanki azcık uzamış gibi geliyor banada :)

Evet uzama ve dolgunluk var canım ....

Bende bugün 3. Kürümü yapıcam .. Kastamonudan sarımsaklarıda söyledim gelince şampuanıma katıp başlayacam oana da ..yaza kadar sağlıklı upuzun saçlarımız olucak heyoo...

Kontesim balım kaymağımgülüm bülbümüm benim seni çokk seviyoruzzzzzzzz:))))

eheheh çok saolunnn

eheheh çok saolunnn

bende kırıklar için olanından kullanıyorum yeni aldım kokuyu bastırsın diye işe yarar mı bilmiyorum :)

çok abartı bi uzama yok ama hissedebiliyo insan uzadığını.. bi daha ki yıkayışıma ıslakken çekeyim hafif kurumuştu onda.. =)

kkontess acil yardıma ihtiyacım var, saçlarımın çok yıprandığını düşünüyorum. dışarıdan herkes güzel görünüyor diyor da, ben gayet farkındayım Bioform dan sonra yıprandılar. uçlarındaki kırıklar yüzünden saçlarım o kırık yerlerden kopup gidiyor :/
var mı bildiğin bi yöntem?

kkontess acil yardıma ihtiyacım var, saçlarımın çok yıprandığını düşünüyorum. dışarıdan herkes güzel görünüyor diyor da, ben gayet farkındayım Bioform dan sonra yıprandılar. uçlarındaki kırıklar yüzünden saçlarım o kırık yerlerden kopup gidiyor :/
var mı bildiğin bi yöntem?

kızlarr ben de aldım glıss spreyden sımdı ılk kullandım ıslak sacıma fakat korktum acaba dokulme yaparmı sacta tararken dıplere de degıo sonucta:26:

kızlarr ben de aldım glıss spreyden sımdı ılk kullandım ıslak sacıma fakat korktum acaba dokulme yaparmı sacta tararken dıplere de degıo sonucta:26:

yok yapmıyo canım
ben sarısından da pembesinden de kullandım. diplere sıkma yine de.
ama gayet rahat taranıyo onunla :)

zeytinyağını birazcık ısıtıp sür o uçlara
1saat bekletip yıka
haftada 2 kere düzenli yap derim

aaa uzamış uzamış ıslak çeksen daha belli olurdu.nemliyken bile belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…