Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu kür siyah saç boyasnıda mı açıo ?? :S

Çok bekletince açıyor biraz evet.

Arkadaşlar ben 3 kere uyguladım bu kürü, eşit sürmeye çalışıyorum uygularken ama sanki biçimsiz uzuyor gibi, sadece enselerdeki saçlarda fark edebiliyorum :S Buna benzer bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben uzun süreden beri bu topiği takip ettim. uygulamaktan ne çıkar dedim ve uyguladım.3. kürü yapıcam.öncelikle bu kürü paylaşan kontes nickli arkadasa çok tesekkür edrim.
uzadığını anlamak için foto falan çekmeye ihtiyaç bile duymadım resmen bariz belli.aynı zamanda saclarımda bi canlılıkda oldu.ekstra olarak ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü uyguluyorum.saçlarım çooook güsel olcak çok mutluyum:81::81:

Bana yanıt verebilecek bir gönüllü arıyorum

peki cnm ortalama kaç saat bekletmek gerek bir fıkrın varmı

:26:benim de öyle.. 8 kür uyguladım ara verdim haftaya yine başlıcam. evet bariz uzama var ama sol yan tarafım aldı başını gitti, sağ tarafım ise daha kısa oldukça belli, çok enteresan. niye böyle oldu acaba

var, ben:86:
canım şimdi , bunun nedenini ben de bilmiyorum ama
saçım katlıyken uzadıkça katları bozulurdu (kürü uygulamadan önceleri bile bu böyleydi,saç uzadıkça saç modeli yok olurdu)
şimdi hepsi aynı boyda ama uzadıkça hizası bozuluyor
dediğim gibi nedenini bilmiyorum,eşit sürmeyle alakalı olduğunu da sanmıyorum ama uzadıkça saçın şekil olarak bi kendinden geçmesi mevcut.
ayrıca tuhaftır ki kakül kısmım da aşırı yavaş uzuyor arkalara kıyasla

Son düzenleme:

rica ederim canım

siz yarım çay bardağı kaynatıyomuşsunuz ama bana bana o kadar yetmioki yarım su bardağı sinemaki yaprağını kaynatıp suyunu alıp içine 1bemiks 1çorba kaşığı badem yagı ve zeytinyağı koyuyorum...sormak istediim şu yarım su bardağı sinemaki suyunu kafama sürsemde uzama olurmu yoksa çokmu olur?

suyu arttırdığın için badem yağını arttırman mantıklı olmuş ama bemiks eksik kalmış haliyle...
o yüzden bilemiyorum canım

benim saçlarımda parça parçaydı yanları kısa ortalar uzun şimdi hepsi hizaya girmeye başladı neden acaba.. bi tarafına daha az falan mı sürüyosunuz acaba diğer kısım daha fazla uzuyo :26: saçma oldu biraz ama başka bişi gelmedi aklıma

bu akşam başlıyorum yapmaya haftada 1 sefer yapacağız sanırsam
çok heyecenlıyım sevgilim askerden gelince up uzun olur inşallahhh

evet ya ben kahkülün şekli bozulıdu diye başladım küre arkalar daha çabuk uzuyo kahkül çok yavaş

Son düzenleme:
peki cnm ortalama kaç saat bekletmek gerek bir fıkrın varmı

Bu başlığa yazan arkadaşların geneli sanırım 5-6 saat bekletiyor ama japongülü'nün önerisi yarım saat - en fazla bir saat idi. Dökülme yapması riskine karşın.
Ben 3. yaptığımda mecburen çok beklettim sular kesildi çünkü, yıkarken 3 kere şampuanladım yine de kurutunca bir baktım yağlar gitmemiş. 1 saat beklettiklerimde böyle olmamıştı. Benim de önerim yarım - 1 sa arası o yüzden.

Teşekkür ederim, ilginçlik saç hücrelerimizde anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…