bu kür siyah saç boyasnıda mı açıo ?? :S
sinemaki alacaktım unuttum yarın alacağım inşallah
bu yaprak mı yoksa toz mu
Çok bekletince açıyor biraz evet.
Arkadaşlar ben 3 kere uyguladım bu kürü, eşit sürmeye çalışıyorum uygularken ama sanki biçimsiz uzuyor gibi, sadece enselerdeki saçlarda fark edebiliyorum :S Buna benzer bir şey yaşayan var mı?
Benim saçlarım katlı olduğu için nerfesi ne kadar uzuyor anlayamıyorum. Sadece uzadığını farkedebiliyorum. Sana ancak düz kesim birisi yardımcı olabilir...Bana yanıt verebilecek bir gönüllü arıyorum
Çok bekletince açıyor biraz evet.
Arkadaşlar ben 3 kere uyguladım bu kürü, eşit sürmeye çalışıyorum uygularken ama sanki biçimsiz uzuyor gibi, sadece enselerdeki saçlarda fark edebiliyorum :S Buna benzer bir şey yaşayan var mı?
Bana yanıt verebilecek bir gönüllü arıyorum
Bana yanıt verebilecek bir gönüllü arıyorum
arkadaşlar ben uzun süreden beri bu topiği takip ettim. uygulamaktan ne çıkar dedim ve uyguladım.3. kürü yapıcam.öncelikle bu kürü paylaşan kontes nickli arkadasa çok tesekkür edrim.
uzadığını anlamak için foto falan çekmeye ihtiyaç bile duymadım resmen bariz belli.aynı zamanda saclarımda bi canlılıkda oldu.ekstra olarak ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü uyguluyorum.saçlarım çooook güsel olcak çok mutluyum:81::81:
siz yarım çay bardağı kaynatıyomuşsunuz ama bana bana o kadar yetmioki yarım su bardağı sinemaki yaprağını kaynatıp suyunu alıp içine 1bemiks 1çorba kaşığı badem yagı ve zeytinyağı koyuyorum...sormak istediim şu yarım su bardağı sinemaki suyunu kafama sürsemde uzama olurmu yoksa çokmu olur?
var, ben:86:
canım şimdi , bunun nedenini ben de bilmiyorum ama
saçım katlıyken uzadıkça katları bozulurdu (kürü uygulamadan önceleri bile bu böyleydi,saç uzadıkça saç modeli yok olurdu)
şimdi hepsi aynı boyda ama uzadıkça hizası bozuluyor
dediğim gibi nedenini bilmiyorum,eşit sürmeyle alakalı olduğunu da sanmıyorum ama uzadıkça saçın şekil olarak bi kendinden geçmesi mevcut.
ayrıca tuhaftır ki kakül kısmım da aşırı yavaş uzuyor arkalara kıyasla
peki cnm ortalama kaç saat bekletmek gerek bir fıkrın varmı
var, ben:86:
canım şimdi , bunun nedenini ben de bilmiyorum ama
saçım katlıyken uzadıkça katları bozulurdu (kürü uygulamadan önceleri bile bu böyleydi,saç uzadıkça saç modeli yok olurdu)
şimdi hepsi aynı boyda ama uzadıkça hizası bozuluyor
dediğim gibi nedenini bilmiyorum,eşit sürmeyle alakalı olduğunu da sanmıyorum ama uzadıkça saçın şekil olarak bi kendinden geçmesi mevcut.
ayrıca tuhaftır ki kakül kısmım da aşırı yavaş uzuyor arkalara kıyasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?