Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bnm kafam çok kaşınıyo ya kaşıdıkça kaşıyasım gelioo acaba bitlendimmi yoksa bunlar saçlarımın uzadığına bi işaretmi??:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bu kürü günlük olarak mı yaptın? Yapıp sakladın mı? Yapıp buzdolabında saklama gibi bi şansımız var mı acaba?

Canım bu kürü günlük olarak mı yaptın? Yapıp sakladın mı? Yapıp buzdolabında saklama gibi bi şansımız var mı acaba?

günlük değil canım haftalık
her seferinde taze yapılıyor,saklama şansı yok ne yazık ki
boyadan mı yandı saçın? yanık yerleri kestirdin mi?

destur bismillah onu nasıl başardın kız
yağlı bakım olduğu için saç dökülmesi yapabiliyor bazı bünyelerde, haftada 1 yeterli canım

Ya şimdi mutfaktaydım soğan kesiyordum ocakta arkamdaydı üsünde eczve vardı bir anda alev aldı ve saçıma sıçradı. Hemen söndürdük ama tabi saçlarım baya yandı haliyle...:/

Ya şimdi mutfaktaydım soğan kesiyordum ocakta arkamdaydı üsünde eczve vardı bir anda alev aldı ve saçıma sıçradı. Hemen söndürdük ama tabi saçlarım baya yandı haliyle...:/

mutfağa her girdğimde saçımı toplucam
çok geçmiş olsun
sinemakili kür çok iyi faydasını görürüsn inşallah

Allah korumuş.saçtır uzar nasılsa.geçmiş olsun.yumurta sarısının beslediğini duymuştum bi araştır istersen

inşallah 10 15 cantim arası uzar en az omuzlarımda sayılır saçlarım biraz daha uzun sanki oradan işte 1. kürümü uyguladım ben haftada 2 kere uygulamayı düşünüyorum çünkü bemiks bepanten badem yağı karışımını doktorum gün aşırı uygula demişti bende ek olarak sinemeki koyup haftada 2 kere uygulayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…