bende başlıcam ama badem yağı yok yağsız yapsam nasıl olr ki badem yağı alana kadar yağsız yapsam
Yap bir zarar gelmez ama faydası olur mu orası meçhul =)
Yine de badem yağı zaten eczanelerde de var sorun olmaz bulması, malzemeleri tamamlayıp öyle başla bence.
yha bulmamaktan değil çarşıy inmem gerek anca haftaya inerm de bi yapsam hiç mi yararı olmaz ki
Teşekkür ederim, ilginçlik saç hücrelerimizde anlaşılan
ilk uygulamalarda kaşıntı olabiliyor,korkmabnm kafam çok kaşınıyo ya kaşıdıkça kaşıyasım gelioo acaba bitlendimmi yoksa bunlar saçlarımın uzadığına bi işaretmi??:44:
Canım bu kürü günlük olarak mı yaptın? Yapıp sakladın mı? Yapıp buzdolabında saklama gibi bi şansımız var mı acaba?
günlük değil canım haftalık
her seferinde taze yapılıyor,saklama şansı yok ne yazık ki
boyadan mı yandı saçın? yanık yerleri kestirdin mi?
Boyadan değil. Alev aldı ocaktan.Evet kestirdim saçlarımı.. Haftada 2 kere uygulamanın bir zararı olur mu?
destur bismillahonu nasıl başardın kız
yağlı bakım olduğu için saç dökülmesi yapabiliyor bazı bünyelerde, haftada 1 yeterli canım
Ya şimdi mutfaktaydım soğan kesiyordum ocakta arkamdaydı üsünde eczve vardı bir anda alev aldı ve saçıma sıçradı. Hemen söndürdük ama tabi saçlarım baya yandı haliyle...:/
hımm anladım
geçmiş olsun canım
Ya şimdi mutfaktaydım soğan kesiyordum ocakta arkamdaydı üsünde eczve vardı bir anda alev aldı ve saçıma sıçradı. Hemen söndürdük ama tabi saçlarım baya yandı haliyle...:/
mutfağa her girdğimde saçımı toplucam
çok geçmiş olsun
sinemakili kür çok iyi faydasını görürüsn inşallah
Teşekkür ederim canım. Bu yöntem kesin işe yarıyor dimi?
Allah korumuş.saçtır uzar nasılsa.geçmiş olsun.yumurta sarısının beslediğini duymuştum bi araştır istersen
%90 diyelim...
Denemeden kimse bilemez onu, yap istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?