inşallah 10 15 cantim arası uzar en az omuzlarımda sayılır saçlarım biraz daha uzun sanki oradan işte 1. kürümü uyguladım ben haftada 2 kere uygulamayı düşünüyorum çünkü bemiks bepanten badem yağı karışımını doktorum gün aşırı uygula demişti bende ek olarak sinemeki koyup haftada 2 kere uygulayacağım inşallah
inşallah 10 15 cantim arası uzar en az omuzlarımda sayılır saçlarım biraz daha uzun sanki oradan işte 1. kürümü uyguladım ben haftada 2 kere uygulamayı düşünüyorum çünkü bemiks bepanten badem yağı karışımını doktorum gün aşırı uygula demişti bende ek olarak sinemeki koyup haftada 2 kere uygulayacağım inşallah
cnm bepanten benim bildiğim gibi tüp krem olan mı?:44: nasıl koyuyosun? ne kadar koyuyosun öyleyse cnm?
Benim doktorumda bakım yağlarına çok kızıyor ama uçları berbat saçlarımın açıcıdan mafedildi uçlara sürecem valla böyle nolacak diplere sürmüyümde sonra ben bile kurtaramam seni dedi
bepantenin bemiks gibi ampül şekli de var canım
ondan bahsediyor arkadaş muhtemelen
cnm bepanten benim bildiğim gibi tüp krem olan mı?:44: nasıl koyuyosun? ne kadar koyuyosun öyleyse cnm?
Benim doktorumda bakım yağlarına çok kızıyor ama uçları berbat saçlarımın açıcıdan mafedildi uçlara sürecem valla böyle nolacak diplere sürmüyümde sonra ben bile kurtaramam seni dedi
destur bismillahonu nasıl başardın kız
yağlı bakım olduğu için saç dökülmesi yapabiliyor bazı bünyelerde, haftada 1 yeterli canım
ben bepantan aldım bunu nasıl acıosunuz ben açamadm tokayla bi vrdm kırıldıcam sacıldı etrafa
bepantenin bemiks gibi ampül şekli de var canım
ondan bahsediyor arkadaş muhtemelen
onu bilmiyordum ben tatlım, kremini kullanmıştım yüzüm için, hatta sonra nette araştırdım bepantem krem yüzde tüylanma yapıyormuş diye hemen bıraktım ,,, hatta bi arkadaş yüzde bu etkiyi yapınca saçıma sürdüm gürleşsin diye yazmıştı , gerçekten etkili demekki
neyden kurtaracakmış canım,anlamadım?
canım doktorum reçeteye yazdı eczacıda karışımı yapıp şişeye koyup verdi ben bişi yapmadım yani evet ampül şeklinde bu arada canım
cildinde ne var canım ne oldu ki:97::97::97::97:
aktar doğru demiş.Bakım yağlarına kızıyor geçende aktar dedi doktorların hoşuna gitmez aktar ürünleri diye saçına şunu bunu sürersen ben bile kurtaramam dedi inanmıyo yani öyle şeylere ya napacagımı şaşırdım iyide saçlarım açıcıdan yandı berbat sürmeyipte napıyım
Ben de de biraz dökme yaptı galiba :44: , bebek emzirdiğim için döküldüğünü düşündüm ama, dökülme başlangıcı tam da bu kürü yapmaya başladığım zamana denk deliyor. Daha önce dökülmüyordu. Haftada bir kere yapıyorum 3 saat kadar bekletiyorum, ne yapmalıyım dökülmemesi için????
bu bakımı uçlara yapsam olurmu acaba uçlar yanık hep ölü saç ya cilt doktorum bakım yağlarına kızıyor ama napabilirimki bu uçlar yoksa nasılcanlanacak
ben bepantan aldım bunu nasıl acıosunuz ben açamadm tokayla bi vrdm kırıldıcam sacıldı etrafa
onu bilmiyordum ben tatlım, kremini kullanmıştım yüzüm için, hatta sonra nette araştırdım bepantem krem yüzde tüylanma yapıyormuş diye hemen bıraktım ,,, hatta bi arkadaş yüzde bu etkiyi yapınca saçıma sürdüm gürleşsin diye yazmıştı , gerçekten etkili demekki
Düz manmtık... Acaba gürleşmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?