Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm bepanten benim bildiğim gibi tüp krem olan mı?:44: nasıl koyuyosun? ne kadar koyuyosun öyleyse cnm?

Benim doktorumda bakım yağlarına çok kızıyor ama uçları berbat saçlarımın açıcıdan mafedildi uçlara sürecem valla böyle nolacak diplere sürmüyümde sonra ben bile kurtaramam seni dedi

bu bakımı uçlara yapsam olurmu acaba uçlar yanık hep ölü saç ya cilt doktorum bakım yağlarına kızıyor ama napabilirimki bu uçlar yoksa nasıl canlanacak

cnm bepanten benim bildiğim gibi tüp krem olan mı?:44: nasıl koyuyosun? ne kadar koyuyosun öyleyse cnm?

canım doktorum reçeteye yazdı eczacıda karışımı yapıp şişeye koyup verdi ben bişi yapmadım yani evet ampül şeklinde bu arada canım

Benim doktorumda bakım yağlarına çok kızıyor ama uçları berbat saçlarımın açıcıdan mafedildi uçlara sürecem valla böyle nolacak diplere sürmüyümde sonra ben bile kurtaramam seni dedi

cildinde ne var canım ne oldu ki:97::97::97::97:

Son düzenleme:
destur bismillah onu nasıl başardın kız
yağlı bakım olduğu için saç dökülmesi yapabiliyor bazı bünyelerde, haftada 1 yeterli canım

Ben de de biraz dökme yaptı galiba :44: , bebek emzirdiğim için döküldüğünü düşündüm ama, dökülme başlangıcı tam da bu kürü yapmaya başladığım zamana denk deliyor. Daha önce dökülmüyordu. Haftada bir kere yapıyorum 3 saat kadar bekletiyorum, ne yapmalıyım dökülmemesi için????

bepantenin bemiks gibi ampül şekli de var canım
ondan bahsediyor arkadaş muhtemelen

onu bilmiyordum ben tatlım, kremini kullanmıştım yüzüm için, hatta sonra nette araştırdım bepantem krem yüzde tüylanma yapıyormuş diye hemen bıraktım,,, hatta bi arkadaş yüzde bu etkiyi yapınca saçıma sürdüm gürleşsin diye yazmıştı, gerçekten etkili demekki

Düz manmtık... Acaba gürleşmiş mi?

neyden kurtaracakmış canım,anlamadım?

Bakım yağlarına kızıyor geçende aktar dedi doktorların hoşuna gitmez aktar ürünleri diye saçına şunu bunu sürersen ben bile kurtaramam dedi inanmıyo yani öyle şeylere ya napacagımı şaşırdım iyide saçlarım açıcıdan yandı berbat sürmeyipte napıyım

aktar doğru demiş.
bu ezelden beri olan bir şey canım
tıp - alternatif tıp çatışması
doktorlar ve kuaförler aktarları sevmez çünkü kendi pahalı ilaçlarının ürünlerinin satılmasını isterler.
ben bile kurtaramam da ne demekmiş, şahsen 1 senedir kullanıyorum ve kurtarılması gereken bi saçım olduğunu düşünmüyorum.
söz konusu ürünler doğru kullanılırlarsa hiç bir zararları olmaz

daha az beklet canım
1 saat filan
ama önce doktoruna sordun mu?
işin içine bebek-emzirme girince bi şey diyemiyorum
bekarım ben, anlamam o işlerden :90:

bu bakımı uçlara yapsam olurmu acaba uçlar yanık hep ölü saç ya cilt doktorum bakım yağlarına kızıyor ama napabilirimki bu uçlar yoksa nasıl canlanacak

uçları da besler canım ama sen bepanten kullan bemiks yerine
onun yenileme bir nevi tamir etme özelliği var
tahminimce o daha iyi gelir
gliserinli bakımı da dene,yumuşacık olsunlar

ben bepantan aldım bunu nasıl acıosunuz ben açamadm tokayla bi vrdm kırıldı cam sacıldı etrafa

canım ben bepanten hiç kullanmadım,şişesi nasıl bilmiyorum ama bemikste sarı bir nokta var
oraya biraz bıçak sürtünce düzgünce kırılıyor
bepantende de öyle bi şey varsa,dediğim gibi dene

bepanteni dudağıma ve yara-berelere kullanıyorum ben (kremini yani...)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…