Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bepanteni dudağıma ve yara-berelere kullanıyorum ben (kremini yani...)

doğru, zaten onun için. bepantenin cildi veya deriyi yenileme özelliğinden.. o yüzden başlamıştım,, komşum söylemişti, ama böyle bi riski alamazdım(tüylenme), bıraktım

Kontess gülüm nedir bu güzellik maşallah hem gür , hemde çok uzun sağlıklı görünüyor

Benimde malz.ler hazır ,saçlarımıda bugun kestirdim hafta sonu kürü uygulamaya başlayacağım .Hedef ise kendi orjinal saç rengime dönmek Gelişmeleri yazacağım canlar .

Son düzenleme:

çok teşekkürler bebişimm
uçlar çok inceldi diyordum ama ben de fotoda gördüm ki o kadar fena değilmiş :26kendini beğenmiş kontes similisi )
inşallah sen de faydasını göreceksin

kontesim o ne kızzzzz ne güzel olmuş saçlar ya benimkiler o kadar uzamasada olur şöle omuzlarımdan aşağı dökülse sağlıklı sağlıklı hehehehe nerdeeeeeee :)

kontesim uçlar ince değil bence gayet güzel görünüyor :)darısı başımıza :)

bulutcum ve magrentam saolun canlarımmm
darısı başınıza amin
eed magrentam öyleymiş meğersem
ben de fotoda gördm
fena durmuyorlar...

canım ben bepanten hiç kullanmadım,şişesi nasıl bilmiyorum ama bemikste sarı bir nokta var
oraya biraz bıçak sürtünce düzgünce kırılıyor
bepantende de öyle bi şey varsa,dediğim gibi dene

ablajım orda bi nokta var ok yönünde cevirin dio bende elime kırılır die öyle yaptım bi dhakine öyle yaparım

bunlarda benim saçlarım . 7.kürü yaptım geçen hafta. bu hafta da yapıp ara vericem . bana pek uzamış gibi gelmiyo son günlerde .

uçları da besler canım ama sen bepanten kullan bemiks yerine
onun yenileme bir nevi tamir etme özelliği var
tahminimce o daha iyi gelir
gliserinli bakımı da dene,yumuşacık olsunlar

Evet sinemaki kürü için be panten almıştım eczacı saç için bu demiş yenileme özelliğinden demekki sadece be panten sürsem uçlara galiba zararı olmaz tekte kullanıyım diyorum

Ay maşşallah maşallah... Çok beğendim, uzun saçlılar paylaşsın böyle de bize de moral olsun gaz olsun... geçen yapışımda (pazartesi) herzaman ölçtüğüm yerden ölçtüm cetvel hesabı uzamamıştı hiç... Ama uzadı gibi hissediyorum ben.. Nasıl oluyor bu yaa.. Gsazliba benim saçım da dengesiz uzuyor...

kontes maşallah saçlarına bi gece gelip saçlarını kesicem ve kendime yapıştırıcam nihahahaa şaka bi yana çok güzeller benim 40 fırın ekmek yemem gerekiyo böyle olması için

kkontes bu kür en çok sana yaradı bence diğer yapan arkadaşlarda öyle çok bi uzama yok normal uzamadan 2-3 cm fazla
ama senn omuzdan bele getirmiş bu kür

saolun kızlarr
egerian çok fenasın yaa
ben neredeyse mayıstan beri sadece özel günlerde yapıyorum
acaba bu yüzden mi çok çok etki etti diye düşünmeye başladım (ondan öncesinde de tesadüfen özel tarihlere denk gelmiş galiba benim uygulamalarım , aycangül arkadaşımız öyle demişti)

Özel günler nasıl yaa??
Dolunay zamanı falan mı?
Bir başlıkta denk gelmiş okumuştum, bir arkadaş tavsiye ediyordu tarih aralıkları, burçlar vs. Buraya da yazsın biz de o tarihlere uyalım madem... Duysun sesimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…