Özel günler nasıl yaa??
Dolunay zamanı falan mı?
Bir başlıkta denk gelmiş okumuştum, bir arkadaş tavsiye ediyordu tarih aralıkları, burçlar vs. Buraya da yazsın biz de o tarihlere uyalım madem... Duysun sesimiiii
yaa kesmeinnnnn:18:nihahah sadece ben degilim demekki suikast duzenlemek isteyen icten ice sinsice gelip saclarini kesip satip cok zengin olcam demistim:))
kontiss masallah kizanima..bendede durum yukaridaki arkadas giiibi hic uzama yok ama besliyo diye devam eiyorum bu cuma 2. 8 kurum bitmis oluyo yani toplamda 6 aydir yapiyorum..dahada yapmam belki yipraninca yine baslarim elveda siiiinamekiuzamayanlar uzulmesin kisiyle alakali..
Evet sinemaki kürü için be panten almıştım eczacı saç için bu demiş yenileme özelliğinden demekki sadece be panten sürsem uçlara galiba zararı olmaz tekte kullanıyım diyorum
kimse yorum yapmadığına göre uzama yok yani, öyle mi?
son kürümü de yapıp bi dahaki bakım için özel günleri takip edeyim bariuzaması lazım yaza kadar
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkontess cimm çok çokk çokkk teşekkürler...süper bi kür....5. kürümü tamamladım 3 kere daha yapıp ara vericem...5 haftada saçlarım 3 cm uzadı..ki benim saçlarım ayda 1 cm den fazla uzamazdı..hatta 1 cmden de şüpheliyim süper süper süper mikemmellll...Allah ne muradın varsa versin inşallah...
bu arada ben 7 diş sarım sağı rendeledim ve dfn garlı şampuanın içine koydum...rendelenmiş sarımsak şampuanın içine karıştı özdeşleşti galiba..öyle elime pelte pelte gelmiyor :))....2 kez yıkayıp ardından dfn garlının saç kremini sürüp 5 dk bekletiyorum koku falan kalmıyor.
bu kürden önce uzaman performansı aldığım doğal olmayan bakımda şöyle:) benim kullandığım sarı röfleli saçlar için bakım maskesi vardı, arkadaşımın zoruyla almıştım tekin acardan iyikide almışım; lee stafford bleach blonde treatment onu her yıkamda kullandığımda ve çıkıncada nemli saça yine lee stafford poker straight balm sürüp kuruttuğumda saçlarım hem parlak hem düpdüz oluyordu hemde hızlı uzamasını sağlamıştı saçlarımın. özellikle poker straight balm saçları düzleştirmede süper ötesi..röfleli saçları olan arkadaşlar çok memnun kalacaktır eminim.. bu ürünler sadece sarı saçlar için olduğundan platin röflemin rengini biraz koyulttu ; önemli not olrak söyliyim; özellikle treatment sarı saç tonunu dengeliyor, renk değiştirici pigmentler içeriyor..benim biraz rengini değiştirdiğinden kullanmaya devam edemedim...bu ürünleride tavsiye ederim özellikle..
resimler çok büyük olmuşuzama var mı sizce
canım why_be, bence sanki 2-3 cm uzama olmuş gbi, ilk ve son resim arasında az da olsa fark var, resimler çok büyük olduğundan aşağı inene kdr dikkat dağılıyo ama ben prt screen yapıp baktım uzama var gbi gbi :)
moralini bozma, bazı dönemlerde ne kadar sağlıklı yaparsan yap uzamada yavaşlama yada durma oluyo,dönemsel olaak uzarmış saç, bazende bakıyosun daha kür günü gelmeden gözüne çarpıyo uzadığını farkediyosun... bence devam et :))
maşallah deyin uleeennn:88:
ehehehheesaolasın minikcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?