Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nihahah sadece ben degilim demekki suikast duzenlemek isteyen icten ice sinsice gelip saclarini kesip satip cok zengin olcam demistim:))
kontiss masallah kizanima..bendede durum yukaridaki arkadas giiibi hic uzama yok ama besliyo diye devam eiyorum bu cuma 2. 8 kurum bitmis oluyo yani toplamda 6 aydir yapiyorum..dahada yapmam belki yipraninca yine baslarim elveda siiiinameki uzamayanlar uzulmesin kisiyle alakali..

kendi topiğine yazıyor zaten canım
buraya pek takılmıyor

yaa kesmeinnnnn:18:
sıkılınca ben kesecem zaten,erkek gbi olcam
yukarda yazdığım topiğe bi bak sen de kuşummm

En son bakımımı saç bakımı için uygun tarihte yapmışım... Uzamassa vurcam ha 0 ra...

betty cim özel mesj kutun dolu
cewap wremiyorum
hangi fotoyu dedin canım?
hepsinde saç rengim farklı da...

Evet sinemaki kürü için be panten almıştım eczacı saç için bu demiş yenileme özelliğinden demekki sadece be panten sürsem uçlara galiba zararı olmaz tekte kullanıyım diyorum

selam kızlar naberss :)
canım yanlış hatırlamıyosam bepanthene saç derisini yeniliyodu..bence diplere de sür...ben teee eskiden yaparkene bu kürü bemiks evigen bepanthene karıştırıyodum içine...güzeldi ama evigen artık piyasada bulunmuyo...kaç eczaneye sordum..bu hafta yyine sorucam :26:

kontess cimm çok çokk çokkk teşekkürler...süper bi kür....5. kürümü tamamladım 3 kere daha yapıp ara vericem...5 haftada saçlarım 3 cm uzadı..ki benim saçlarım ayda 1 cm den fazla uzamazdı..hatta 1 cmden de şüpheliyim süper süper süper mikemmellll...Allah ne muradın varsa versin inşallah...

bu arada ben 7 diş sarım sağı rendeledim ve dfn garlı şampuanın içine koydum...rendelenmiş sarımsak şampuanın içine karıştı özdeşleşti galiba..öyle elime pelte pelte gelmiyor :))....2 kez yıkayıp ardından dfn garlının saç kremini sürüp 5 dk bekletiyorum koku falan kalmıyor.

bu kürden önce uzaman performansı aldığım doğal olmayan bakımda şöyle:) benim kullandığım sarı röfleli saçlar için bakım maskesi vardı, arkadaşımın zoruyla almıştım tekin acardan iyikide almışım; lee stafford bleach blonde treatment onu her yıkamda kullandığımda ve çıkıncada nemli saça yine lee stafford poker straight balm sürüp kuruttuğumda saçlarım hem parlak hem düpdüz oluyordu hemde hızlı uzamasını sağlamıştı saçlarımın. özellikle poker straight balm saçları düzleştirmede süper ötesi..röfleli saçları olan arkadaşlar çok memnun kalacaktır eminim.. bu ürünler sadece sarı saçlar için olduğundan platin röflemin rengini biraz koyulttu ; önemli not olrak söyliyim; özellikle treatment sarı saç tonunu dengeliyor, renk değiştirici pigmentler içeriyor..benim biraz rengini değiştirdiğinden kullanmaya devam edemedim...bu ürünleride tavsiye ederim özellikle..

kimse yorum yapmadığına göre uzama yok yani, öyle mi?

son kürümü de yapıp bi dahaki bakım için özel günleri takip edeyim bari uzaması lazım yaza kadar

kimse yorum yapmadığına göre uzama yok yani, öyle mi?

son kürümü de yapıp bi dahaki bakım için özel günleri takip edeyim bari uzaması lazım yaza kadar

Çok az öyle aman aman bi uzama yok görüldüğü kadarıyla bi bitir bakalım belki ara verdiğinde uzar..üzülme ama benimde aynı te senin kadar

Dün akşam itibarıyle saçımı boyadım.. Ara verdiğim küre de geçen hsonu yeniden başladım zaten.. Bana göre saçlarım bayaa uzadı ama şimdi dipler geldikçe daha iyi anlayacağım..

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim senin adına

resimler çok büyük olmuş uzama var mı sizce

canım why_be, bence sanki 2-3 cm uzama olmuş gbi, ilk ve son resim arasında az da olsa fark var, resimler çok büyük olduğundan aşağı inene kdr dikkat dağılıyo ama ben prt screen yapıp baktım uzama var gbi gbi :)
moralini bozma, bazı dönemlerde ne kadar sağlıklı yaparsan yap uzamada yavaşlama yada durma oluyo,dönemsel olaak uzarmış saç, bazende bakıyosun daha kür günü gelmeden gözüne çarpıyo uzadığını farkediyosun... bence devam et :))

teşekkür ederim:81: özene bezene usanmadan uygladım her hafta ama şevkim kaçtı artık.

bu haftada yapayım, ara verdiğim dönemde veririm artık son kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…